Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 29 Wed, 9:07 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 699  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 29 Fri, 11:29 pm 
VIP Member

Case wrote:
Locdog_Mc wrote:
kill bill cosplayer? O_o;

.. nem. Bruce Lee cosplayer (mert ugye az egyébként is teljesen összelopkodott Kill Bill-be azt a ruhát speciel Bruce Lee utolsó filmjéböl nyúlták.) Nekem a hongkongi vampir a kedvencem a háttérben.. xD

egen, az bruce lee ruhája, de nem az uccsó, mert a Nagyfőnökben volt ez rajta, és az uccsó asszem a Sárkány közbelép

és jeee ugráló vámpír

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 29 Fri, 11:42 pm 
Site Admin

az uccsó (befejezetlen) a Game of Death volt és abban is ez volt rajta.. ^^

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 29 Fri, 11:43 pm 
VIP Member

Case wrote:
az uccsó (befejezetlen) a Game of Death volt és abban is ez volt rajta.. ^^

Image

sokka sokka, nem tudtam hogy ez befejezetlen, akkor az utolsó befejezett volt a másik ... elvileg ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 01 Mon, 7:47 pm 
Mumus

hoihoi!! Remelem mindenki jol van!!!! Case segitenel nekem??? Tidnal nekem nehany gothic boltot mondani berlinben mert most itt vagyok es az tok jo lenne ha venni is tudnek valamit!! Es ird meg hogy ha kell valami mert akkor azt meg tudom venni ha nem halali osszegröl van szo!!!

bybyby

koncert beszamolot majd kaptok habar a szamok felismerese nehezen fog menni hehehe!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 01 Mon, 9:54 pm 
Site Admin

Ji-chan wrote:
hoihoi!! Remelem mindenki jol van!!!! Case segitenel nekem??? Tidnal nekem nehany gothic boltot mondani berlinben mert most itt vagyok es az tok jo lenne ha venni is tudnek valamit!! Es ird meg hogy ha kell valami mert akkor azt meg tudom venni ha nem halali osszegröl van szo!!!

bybyby

koncert beszamolot majd kaptok habar a szamok felismerese nehezen fog menni hehehe!!!

umm.. hát amit tudok, az az X-Tra-X berlini boltja:
Schönhauser Allee 48, 10437 Berlin
OPEN:
Mo.-Fr. 11.00-19.00,
Sa. 11.00-16.00 Uhr

Belinben más gothboltban nem igazán jártam. umm.. meg most asszem nincs semmi olyasmi ami kellene. (illetve ha a Neo Tokyo boltban van Kagerou x Désp flyer vagyvalami, abból hozz soookat.. :grin:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 01 Mon, 10:06 pm 
Mumus

oke meglesz!!! Köszi az infot!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 07 Sun, 1:01 am 
Elite Member

Huhh, frissen szerzett Sid (pontosabban fõleg Aki) képek, és nem tudtam nem belinkelni õket, mert ez az ember több, mint szép... (Õ is a gitáros r*bancok népes táborát gyarapítja, hála istennek.)
Egyébként az új DVD-n szereplõ PV-ket is ajánlom letöltésre, mert nem rosszak, plusz az a pár szám is egészen jó.

Image

Image

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 08 Mon, 9:00 am 
Newbie

Sid!!!! :heart: :heart: :heart:
Aki :love:
PV-ket meg ugy majd lepasszolod nekem is??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 09 Tue, 6:07 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Gazette képek itt: http://photobucket.com/albums/y190/kuru ... i/gazette/
A többi majd legközelebb (gazetteből is egy hiányzik, mert nem volt hajlandó feltölteni az Istenért se *szét szeretné verni a gépet*), ez is nagyon lassan ment feltölteni, a png-ket meg össze is zsugorította >_<... Dehát ez már csak így szokott történni ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 12 Fri, 5:46 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

tenshi wrote:

Es sajna lekerült, és a gép eldöntötte, hogy miután bizonyos oldalakat nem ad be, ezután fel se tölthetek rajta képeket 0_o... Bocsi, majd a folytatást felviszem egyszer, ha ki lesz írva ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 12 Fri, 8:38 am 
Site Admin

tenshi wrote:
tenshi wrote:

Es sajna lekerült, és a gép eldöntötte, hogy miután bizonyos oldalakat nem ad be, ezután fel se tölthetek rajta képeket 0_o... Bocsi, majd a folytatást felviszem egyszer, ha ki lesz írva ^^".

mooo... és én még le sem szedtem öket.. :'( nah, majd lenyúlom öket valakitöl aki gyorsabb volt nálam... :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 15 Mon, 12:16 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
mooo... és én még le sem szedtem öket.. :'( nah, majd lenyúlom öket valakitöl aki gyorsabb volt nálam... :grin:

Okés, de tessék olvasgatni, mert nem (mindig xD) unalmamban írok ide. Egész éjszaka itt ülni a gépnél nem mindig érdekfeszítő ^^".
De jó hírek, an-chan megnyerte a technika ellen vívott harcot 0_o.... mindegy. xD Szóval rájöttem mitől döglött be a képfeltöltés, egy kép volt az oka, ezt eddig is tudtam, de sajna nem a gazette volt a hibás, ezért nem biztos, hogy le kellett volna törölnöm a mappát, de mostmár mindegy, és úgyis kellett a hely ^^".

Szóval hosszú egy post lesz, most pakolom fel a merryt, addig meg egy pár újdonság! ^_^
Kirito és Kiyoharu közös fotózásából egy kép. A látvány magáért beszél, Kiyo ismét felöltözött xDDDDDDD.
http://i5.photobucket.com/albums/y190/k ... o037xo.jpg
Az új Vidoll, nagyon szépek az új fiúk is, de Terot alig ismertem meg szőkén 0_0.... Vissza vörösre!!!!!!!!!! Áh.... Yukine, Hide, hiányozni fogtok! ^.^
Image
És az újabb +DéspairsRay+ képek, hogy lássák a koncertre utazó mázlisták, hogy kb. mi vár rájuk ^^".
Image
És ez az egyetlen Gazette kép maradt le múltkor. Azért remélem valaki letöltötte. 0_o Jah, és sajna picibe tette fel, mert png, de ha kiírom, akkor viszem teljesben, addigis lehet nézegetni ^^".
Image
És végül a szeptemberry fools merry live riportjából egy kép, ami nekem nagyon tetszik *_*. A szípadkép.... a ruhák!!!!!!! *droolez* Csak sajna nem látszik, milyen weird smink van mindenkin ha jól látom (nem egyszerű), Gara ismét zombi ^-^, Nero meg lekopprintotta Imai egyik sminkjét a Mona Lisa turnéról (két fehér csík az arcon, aminek semmi érteme, mert szinte látni se lehet a szemüvegétől) 0_o... hát wow. A képek:
Gara
Kenichi
Yuu
Tetsu
Nero
Remélem a két új klipp közül valamelyikben majd így néznek ki ^o^. *tisztább felvételeket akar, mert ezek nagyon árnyékosak mind*
http://i5.photobucket.com/albums/y190/k ... rrynew.jpg
És a tükrös-képek!
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

Last edited by tenshi on 2005 Aug 18 Thu, 12:12 am, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 15 Mon, 9:05 am 
Official Cheerleader

wahh, az én szorgos kis férjecském :love3: :heart:
majd ha erre jársz kapsz egy cuppantóst meg egy nagy ölelést *.____ *
merii new style meg rulz, Tetsu azokkal a vörös tincsekkel ..... Image
(Case nem akarod felvenni SoJ emoticon-nak ezt is XD??)
köfi an-chan :idol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 15 Mon, 4:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
Kirito és Kiyoharu közös fotózásából egy kép. A látvány magáért beszél, Kiyo ismét felöltözött xDDDDDDD.
Image

Waaaaa! Ahogy megláttam Kirito szóló cuccait, kapásból Kiyoharuval való párhuzam jutott eszembe. és íme, közösen is fotózkodnak a coolos férfiistenénekesek. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 17 Wed, 2:23 pm 
Elite Member

bylon wrote:
tenshi wrote:
[img]kepecske%20^^[/img]

Waaaaa! Ahogy megláttam Kirito szóló cuccait, kapásból Kiyoharuval való párhuzam jutott eszembe. és íme, közösen is fotózkodnak a coolos férfiistenénekesek. :D

jaja, de Kirirto miota szolozik? ill. hogy jutott ez eszebe? mert lattam az ujsagban es pislogtam, hogy mi van?!
a masik kerdes: kinek van meg??? :sweatdrop:
(de Kiritonak tovabbra is a piros ing+csikos nadrag a legjobb szerelese!!! kell egy olyan nekem is!!!)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 699  Next

All times are UTC + 1 hour