Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 6:28 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 5:06 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Juhuujj TegoMassnak meg az új NEWS kislemeznek najon örülök! :D Remélem h a TegoMasstól most vmi gyorsabb számra lehet számítani. xD A Kiss-t naon szeretem, a Himnusz a miszó levesről is jó, de most vmi gyorsabbra vágyok... x"D *a lemezekre még felpakolt kicsit gyorsabb számok nem tetszettek annyira o..o X'D*

TeggoMass-tól nekem egyelőre csak a Miso Soup tetszik, de majd nemsokára úgyis megtudjuk, hogy milyen a szám. Én nagyon gyorsra nem számítok tőlük.
A NewS kislemez meg címe alapján is gyors tempót ígér, főleg, hogy a Taiyou no Namida lassú volt. Nekem arról a másik kedvenc a Bambina (a zenéje valami régi reklámra emlékeztet, talán Orion, de nem tudom, de nagyon ismerős). Remélem igazi nyári hangulatú, vidám dal lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 7:20 pm 
Forum Addict

Nyááá ezekre kíváncsi leszek ^^
TegoMasstól msot szedtem le zenét, egész kellemes, csak olyan lassú XD meg emgnéztem a Miso soup angol verzióját XDDDD *agyhalál* engrish verzió.. xD

közbe megnéztem vmi régi, még Uchi és Kusano korszakos interjút, amiben azt krédezik h valentín napon hogy vallanának szerelmet. ez kész xD Kusano: I love you so kiss me XDDD és ezt kb olyan stílusban mint a 2004es summary backstageben xD
Tegoshi: I want you *ero ero a háttérben :lol: *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 8:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

oh jej!^^ új lemez. mondjuk a Taiyou no namida annyira most nem jött be, bár lehet, h csak ritkán hallgatom, és nem figyeltem oda jobban!^^""

Sanako-chan: az az interjú shounen clubos? mármint, h ilyen szinpados vagy vlmi más, mert hasonlót mintha én is láttam volna!^^;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 8:56 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
oh jej!^^ új lemez. mondjuk a Taiyou no namida annyira most nem jött be, bár lehet, h csak ritkán hallgatom, és nem figyeltem oda jobban!^^""

Sanako-chan: az az interjú shounen clubos? mármint, h ilyen szinpados vagy vlmi más, mert hasonlót mintha én is láttam volna!^^;
én pont amiatt figyeltem fel rájuk XD feltette vki jrock uploadsra és leszedtem h miez, és egész jó volt XD

igeeen, és Kame volt aki felkonferálta őket, Jin meg így ücsörgött, és Koki, Nakamaru, Masu meg nemtudommégki voltak akik találgattak (asszem XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 01 Tue, 6:47 pm 
Forum Addict

Új NewS reklám, ezúttal a Lawson reklámarcaként tűnnek fel a fiúk. Gondolom valami élelmiszerlánc a reklámból ítélve. Nagyon jókat nevettem rajta. Ha mindenigaz pont mától kezdődött a reklámsorozat.
Egyébként a májusban megjelenő Summer Time is reklámhoz lesz, úgy mint a Weeek szintén a RussK-t fogják népszerűsíteni. Remélem japán zeneszerzővel íratták a zenét, mert a Greeeen által írt Weeek nagyon jól sikerült.
Na és akkor a Lawson reklámok:
http://www.youtube.com/watch?v=Db1Sv2yD0bI Yamapi, Koyama, Shige
http://www.youtube.com/watch?v=CmoNoEnvWcw mindenki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 07 Mon, 12:12 pm 
Forum Addict

Yamapi két napra Koreába ment a menedzserével és az egyik barátjával Shirota Yuu-val, persze a koreai rajongók kiszagolták és mikor hazafelé akart jönni a reptéren már több mint 1000 hülye fangirl várta a szerencsétleneket.
Itt van egy kis fancam, elég rémisztő, állítólag a reptérnek se volt elég biztonsági embere és Yamapi meg is sérült, meg a ruháját és a haját rángatták. Meg valaki fejbe is találta valamilyen ajándékkal.
Ennek ellenére ő még egy elesett fant is felsegített. (Na tudod ki segítette volna fel, már elnézést.)
Itt egy kis youtube-os bejátszás: először a menedzser, aztán Yamapi majd Shirota Yuu jut ki a sikítozó rajongók gyűrűjéből:
http://www.youtube.com/watch?v=ScsFmqc-TYY
Hülye fangirlök ellen nincs orvosság. (személyes vélemény)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 07 Mon, 1:27 pm 
Senior Member

Shirota Yuu :arrow: Félisten *_______* XDD
...
Najó, komolyra fordítva a szót, ez a videó valami félelmetes :shock: Mondjuk én a fanatizmust mint olyat eleve nem értettem soha, de akkoris... ZOMFG ö_ö

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 07 Mon, 1:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Úr... is... ten... o_o Szegények... :S Ennyire elvetemült fanokat már... :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 07 Mon, 2:10 pm 
Forum Addict

úristen O_O ez már durván az elmebeteg fanatizmus kategória O_o ha szeretek vkit akkor nem az a célom h jól fejbedobjm vmivel emg megtépjem a haját emg fájdalmat okozzak neki O_O"

ezek nem normálisak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 07 Mon, 2:13 pm 
Site Admin

ö lett idol, ö vállalta ezt az egészet.. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 07 Mon, 4:59 pm 
Forum Addict

Case wrote:

Teljesen igazad van :D , de azért ez akkor is túlzás. Jó hogy nem tépték 1000 részre, hogy mindenkinek jusson egy darab. Akkora hülye rajongók vannak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 08 Tue, 7:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Azok a reklámok naon lolok. xDDDD Sztem az onigiris a legjobb. :D

Én ezen a vidin szórakoztam jól: http://www.youtube.com/watch?v=OCzbUBoFddU Mondjuk nem tom h Kame vagy YamaPi sikeresebb-e Japánban, de YamaPi szerint a Seishun Amigo sikere főleg Kame miatt volt. o..o Nem tom, sztem kissé alábecsüli magát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 08 Tue, 9:33 pm 
Forum Addict

http://tegoshiyuyaparadise.webs.com//ph ... eeek48.jpg
:lol: ez tök ari XDD úgy tudnám kommentálni h mit gondolhtnak xD

ez a vid lol :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 08 Tue, 11:05 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Azok a reklámok naon lolok. xDDDD Sztem az onigiris a legjobb. :D

Én ezen a vidin szórakoztam jól: http://www.youtube.com/watch?v=OCzbUBoFddU Mondjuk nem tom h Kame vagy YamaPi sikeresebb-e Japánban, de YamaPi szerint a Seishun Amigo sikere főleg Kame miatt volt. o..o Nem tom, sztem kissé alábecsüli magát.

Igen, nekem is az a reklám tetszik jobban, ahol hárman vannak és falják az onigirit. :D
Itt az újabb reklám, ez nagyon-nagyon jó :D :
http://www.youtube.com/watch?v=hLX_dSwPkCQ
A Seishun Amigo sikere szerintem fele-fele volt. A népszerűség kérdése viszonylag relatív, szerintem közel olyan népszerűek. Amúgy Kame népszerűségén sokat dobott a Nobuta wo Produce, no meg a közös duett. Yamapi már akkor is név volt, mielőtt ez a duett összeállt. Elvégre a NewS előtt ő volt a juniorok vezetője (Takki után), szerintem nem véletlenül lett kiválasztva, és nem véletlenül lett a NewS úgymond leader-e se. Az ő népszerűsége sokat segített a NewS-nak is, szinte a l*sz*rt is el lehet vele adatni, de ez csak az én személyes véleményem. Sokat nyomott a latba a szép kis pofija. Na nem mintha a többiek rondák lennének! És ezt nem bántásként írom, csupán leírtam a tényeket.
Amúgy érdekes, hogy annak idején én azért néztem meg a Nobuta wo Produce-t, mert kíváncsi voltam Kame-re, mert nem sokkal azelőtt olvastam a Kat-tun-ról, akkor még azt se tudtam, hogy mi az, hogy JE, meg kicsoda Yamashita Tomohisa, meg úgy egyáltalán nem is ismertem semilyen japán előadót sem. Csak egy képen láttam Kame-val, és azt gondoltam: Ki ez a beképzelt majom? (Igaz a mondás, hogy ne ítélj elsőre!) A sorozat után Kame és Kat-tun ejtve lett, és jött a Yamapi és NewS elvakultság. :D Na jól van és akkor szokás szerint teleregényt írtam, de végülis szerintem minél hosszabb egy hozzászólás, annál jobb, feltéve ha van valami értelme is. Ez utóbbi nálam kérdéses, de sebaj. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 09 Wed, 7:02 pm 
oshare booty
oshare booty

Akira wrote:
Case wrote:

Teljesen igazad van :D , de azért ez akkor is túlzás. Jó hogy nem tépték 1000 részre, hogy mindenkinek jusson egy darab. Akkora hülye rajongók vannak.

most néztem a videt
am miért? xD lehetne belőlük kiárusítást tartani.. :beaten:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour