|
Nagyon sajnállak titeket, de már tegnap voltam benn a reendőrkapitányságon, és ott azt mondták, hogy nyugodtan megtehetem a feljelentést, sikkasztás ügyben, hiszen nem lopás, csak az " Ikrek " részéről történt sikkasztás. Tudom, nem valószínű, hogy előkerül, de azért nem fogom annyiban hagyni. Mellékesen pedig a ruháknál leginkább csak olyan emeberek voltak, akik ott öltöztek át a ruhabemutatóra. Tehát a rendőrség az " Ikreket " fogja előszőr is felelősségre vonni. Mellékesen Case: Lehet, hogy te annyiban hagyod, amikor valamid eltűnik, a te bajod. Csak hogy van külömbség a között, hogy elhagytam vagy ellpoták. És a legborzasztóbb az, hogy csak olyan emberek voltak ott a buliban, akiket ismerek vagy a barátomnak tartok, és így tűnt el valamim. Te nem érted a lényeged, én már 2 hónapja járok utánna, egyből megérdeklődtem a Marco Polo-ban buli után, hogy találtak-e valamit, már pedig ők nem. Már két hónappal ezelőtt szóltam a rendőrségnek, csak feljelentést nem tettem, mert nem akartam senkit kínos helyzetbe hozni, de azt hiszem eleget vártam. 2 hónapja hivagatok mindenkit, hogy véletlenül nem rakták-e el. Az " Ikrek lerakját egyfolytában a telefon-t. Kicsit se érdekes nem? Hát tudod mit rájuk küldöm a rendőrséget, tanuljanak belőle, még ha a toppom nem is kerül elő. Még akkor is, ha ők valaki másnak adták oda, vagy tették le valahová, az a topp rájuk lett bízva, ők pedig vagy elhagyták vagy elvitték. Ott táncoltam melletük 10 méterre, mégse jöttek oda hozzám, hogy elmentünk, vagy hogy a toppodat ennek és ennek adtuk oda.... És ahelyett, hogy nyafkának neveznél, inkább segítenél a másiknak. Hiszen neked se fog jól esni, ha kopog a rendőrség az ajtódon, ugye? Tenshi: Azt tudom, hogy toppom valszeg nem fog előkerülni, de én nem az a tipus vagyok, aki csak annyiban hagyja az egészet. És még valami Case: Légy oly szíves és hozd vissza az újraírható DVD-met. Jó? Már az sem érdekel ha üresen kapom vissza. Ezek után nem várok tőled semmit.
Mina
|