On Parade DVD megnézve!!!
Gyors véleményezés!! xD
Kiyoharu: Abszolút tuti koncertkezdés, Atsushival megspékelve. 8)
Balzac: Abszolút tuti folytatás!

Sok vóó-óó, ahogy azt szeretem tőlük. xD
Runaway Boys (kyo and nackie): Jó kis zúzós, eléggé bemetelasították a style-t.
Age of Punk: Physical Neurose enyhén illuminált állapotú Imaival, kell ennél több?? xDDD
Attack Haus: Hát ők...izéé...érdekesek voltak.

De jól felspannolták a közönséget legalább.
Endo Michirou (M.J.Q): Kaotikus noise-jammelés ismét Imaival, hát nem egy könnyed popzene.

Nemrossz.
Theatre Brook: Totál '70-es évek feeling. XD A szám marhajó lenne, csak túl rövid, előtte meg uncsi a sok pofázás.
Tsuchiya Masami: Picit féltem előtte, de abszolút lemosott nálam mindenkit a színről.

Na,
így kell gitározni!!! Vokál az nincs, de nem is hiányzik sztem. Az egyik kedvencem.
Abingdon Boys School: A másik kedvenc.

Látszik, hogy baromira meg tudják mozgatni a közönséget, és perfektül csinálnak mindent. Takanori "lökhárítója" meg LOL (
van neki egy ilyen "kocsi-eleje", arra áll amikor énekel, iskolapad helyett XD).
Rally: Energikus, ráadásul egyik kedvenc B-T dalomat adják elő. Nem gondoltam volna, hogy az Aku no hana ilyen jól is szólhat 1 gitárral.
J: Harmadik kedvenc, nagyon monsta-verzsönt csinált az Iconoclasmből persze. 8)
MCU: Hát ez nem az én világom
(langyi-repp), de elhallgatható...de mégis talán az a legjobb rész, amikor vége van a számnak.
Ken Ishii: Háttééérdekess, ez se az én világom (tüc-tüc). Mindenesetre szórakoztató nézni, ahogy keveri/mixeli/alakítja a hangokat.
Buck-Tick: No komment. 8) 8) 8)
Nah, összbevéve nagyon tetszett, hatalmas zenei paletta, csomó-csomó (általam) kedvelt zenekar/zenész, csúcs fesztivál-feeling, open-air, miegymás.
Audio-ripet töltöm holnap!! ^^