Aru-chan wrote:
Dir en grey
Nightmare
hide
AliCE NinE
Versailles
PENICILLIN
DEATHGAZE
Maximum the Hormone
Sadie
the GazettE
Más és lehet h nem erre a lapra tartozik, de:
Bíborhold, itt szeretnélek megkérni arra h hagyjál békén. Fogalmam sics mi bajod van velem, de nem is érdekel. Nagyon kérlek, ne írogass nekem be Last.fm-en és fórumon is jó lenne ha visszakapcsolnál a fikázódásoddal mert kezdesz rohadtul az agyamra menni. Majd akkor legyen nagy a pofád ha odajössz és be is mutatkozol. Amint kitûnik, ott voltál Con-on is, de csak utólag van akkora szád, amikor már nem vagyok ott. CP-mel kapcsolatban annyit h összekavarták a szervezést, egyáltalán örültem, h felmehettem a színpadra és még akkor sem tudtam, mi is lesz ott kint amikor már a lépcsõn álltam h felmenjek.
Am meg Con szabályzatban világosan benne volt h a Free Live nem perf. kategória és h nem lehet beküldeni zenét meg ilyesmi. Ha kívánod, akár a szervezõkkel történt online "eszmecserémet" is a rendelkezésedre bocsátom. Egyén iránt meg teszek a véleményedre és kíváncsian várom, te mikor állsz ki.
Erre most nem kivánok semmit írni, én ezt eredetileg is privátban akartam megbeszélni és úgy is kezelem. El lehetett ezt modani ezt személyesen is, nem kell csinálni a drámát. De ha már a nagy szájról beszélünk, akkor remélem hozzáteszed azt is, amit írtam neked.
1. Nem voltam Animeconon. Egy ismerősöm mutatott videókat, így nem is tudtam megmondani neked a véleményem, hiába vártad.
2. A körülményeket nem ismertem. Annyit láttam, hogy te kiállsz oda, és csinálod, amit csinálsz. Utólag hozzátettem, hogy elismerem, hogy szemét voltam, de gondolom az már nem illene a szerepedbe.
3. A fórumos fikázást meg még mindig nem értem. Remélem egyszer majd meg is magyarázod, nem csak pöfögsz a semmibe.
Részemről ennyi.