Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 6:31 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 8:19 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Ez a Massu-Pi-Koyama naon ari volt. :D A szám is, meg ahogy fel-alá rohangásztak. :D Btw, hívhatom Massu-t "Puli"-nak? x'D Nagyon szeretem Massu-t, de akkor is, annyira belelóg a haja a szemébe néha, hogy akkor már tiszta pulis hatása van.. x'D
A Taiyou no Namida jó volt, szeressem ezt a számot, mondjuk a zene vágásai érdekesek voltak... :beaten:

Szegény Massu :D Puli, hehe. Mondjuk nekem a ruhák nem tetszenek, amit ráadnak általában. Nem tudom, hogy van-e beleszólása. Pl. az a cucc amiben a Weeeek-et énekelték iszonyúan idegesített rajta.
A Taiyou no namidát akárhányszor adták elő, mindig ilyen lerövidített változatban ment, még a Music Station fellépéseknél is, pedig ott általában előszoktál adni a teljes dalt. De sajna mindig az első versszakot énekelték, meg a refrént "100x". :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 8:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
Ez a Massu-Pi-Koyama naon ari volt. :D A szám is, meg ahogy fel-alá rohangásztak. :D Btw, hívhatom Massu-t "Puli"-nak? x'D Nagyon szeretem Massu-t, de akkor is, annyira belelóg a haja a szemébe néha, hogy akkor már tiszta pulis hatása van.. x'D
A Taiyou no Namida jó volt, szeressem ezt a számot, mondjuk a zene vágásai érdekesek voltak... :beaten:

XDDDD
Nekem egy pufi kisgyerek jut róla eszembe és mindig arra gondolok, h olyan édi pofija van főleg mikor vigyorog!^^

Utánanéztem jobbab a touch dvd-nek és nagy szívfájdalmamra nem lehet rendelni, mert csak a limited editionos albumnak a velejárója volt! T___T
Pedig úgy szerettem volna!

pénteken Sanako-chan ezt mutatta nekem: http://www.youtube.com/watch?v=dZZeXvWeYeY Azóta nem tom abbahagyni a hallgatását! *0* addiktív! XD és különben is hiányzik! T___T egy szeleburdi kis baka volt, de akkor is kell ő oda!
A két kedvenc: Koyama+Kusano

És végül: fanvid -> a zene nem olyan jó, de annyira nem is arra figyeltem! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 10:01 pm 
Forum Addict

és szegény Yamapi? :beaten: XD
nézem is a videket közbe *_*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 22 Tue, 9:23 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát egyre inkább kedvelem a KKK tagokat! XDD de főképp Kusano-Koyama párosítást!^^ Kato-t meghagyom másnak!^^
Multkor kerestem róluk különböző dolgokat, akkor találtam ezeket is!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 22 Tue, 9:27 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
Kato-t meghagyom másnak!^^

Stipi-stop!!! :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 22 Tue, 1:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
Doll wrote:
Kato-t meghagyom másnak!^^

Stipi-stop!!! :pinky2:

természetesen rád gondoltam!^____^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 22 Tue, 1:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
természetesen rád gondoltam!^____^

Köcci!! :D Ari vagy! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 23 Wed, 6:14 am 
Forum Addict

Kijött az új NewS Pv a Summer Time! Sajna megnézni még nem lehet, de délutánra vagy estére biztos feltölti valaki valamelyik videómegosztóra. Sukin már letölthető.
(Miért most kell mennem dolgozni?) :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 23 Wed, 12:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Találtam hozzá letöltő-linket! :D Én is épp most szedem. :P

http://www.mediafire.com/?jbxj9ny2m4x
http://www.mediafire.com/?jfzzbm9o9wm

No meg is néztem. :D Nagyon aranyos klipp!!!!! :D Eddig ez tetszik az összes klippjük közül a legjobban. :D A szám is olyan jó kis relaxáló, szal nagyon jól sikerült. :D Btw Ryo szuperül tud ruhát mosni... :beaten: És Katonak tök jól áll a szemcsi. :D De Massu most nem volt Pufi Puli!!!! :cry: Most csak simán Pufi. :( (x'DDD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 23 Wed, 3:40 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Találtam hozzá letöltő-linket! :D Én is épp most szedem. :P

http://www.mediafire.com/?jbxj9ny2m4x
http://www.mediafire.com/?jfzzbm9o9wm

No meg is néztem. :D Nagyon aranyos klipp!!!!! :D Eddig ez tetszik az összes klippjük közül a legjobban. :D A szám is olyan jó kis relaxáló, szal nagyon jól sikerült. :D Btw Ryo szuperül tud ruhát mosni... :beaten: És Katonak tök jól áll a szemcsi. :D De Massu most nem volt Pufi Puli!!!! :cry: Most csak simán Pufi. :( (x'DDD)

Köszi a letöltő linket, bár én már leszedtem torrentről. :D
A klipp szerintem is az eddigi legaranyosabb klippjük, ezen látszik, hogy mindenki jól érezte magát forgatás közben és sok-sok aranyos momentum volt. RyoPi rajongóknak meg pláne.
Ryo tényleg jól tud ruhát mosni, hehe. És mindenki szuper aranyos. És még sorolhatnám a többit. Massu szerintem nem pufi. :D Nem csalódtam a NewS-ban, hozták a szokásos kis formájukat, kíváncsi vagyok élőben hogyan fogják előadni, mert ugye ez nem valami táncos videó volt. Bár lehet, hogy itt sem lesz konkrét koreográfia és rögtönözni fognak, mint a Weeeek esetében.
És akkor itt a nézhető link:
http://www.veoh.com/videos/v7038068rpYX ... 351&rank=1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 24 Thu, 1:42 pm 
Forum Addict

Akira, közi a veohos linket ^^ most nemtudok letölteni XD egy napot nem gépezhetek és naná h ennyi minden új megjelenik :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 25 Fri, 6:12 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.youtube.com/watch?v=84b9IWuF3jg Japán legveszélyesebb boltja, avagy Kusano-lovag és Tegonyan-farkas párharca. :beaten: *meghalt a vidin röhögve*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 25 Fri, 1:48 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=84b9IWuF3jg Japán legveszélyesebb boltja, avagy Kusano-lovag és Tegonyan-farkas párharca. :beaten: *meghalt a vidin röhögve*
áááá XDDD *agyhalál*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 25 Fri, 7:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:

ennél már csak az jobb amikor ez a kis baka(Kusano XDD) meg egy másik newsos(arra már nem emlékszem, h ki) elmennek egy édesség boltba és vlmi bazinagy nyalókát csinálnak nekik. Ráírják, h NEWS erre Kusano beleharap és az S betű leesik! XDDDD a NEWS most már csak NEW! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 25 Fri, 8:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
ennél már csak az jobb amikor ez a kis baka(Kusano XDD) meg egy másik newsos(arra már nem emlékszem, h ki) elmennek egy édesség boltba és vlmi bazinagy nyalókát csinálnak nekik. Ráírják, h NEWS erre Kusano beleharap és az S betű leesik! XDDDD a NEWS most már csak NEW! XDD

Looool... x"DDD Ezt meg kő nézneeeem... x'DDD Btw ma reggel úgy végignéztem egyhuzamban az összes NEWS-klippet, és megállapítottam vmit. IMO Kusano táncol a "leghotabban"!!!! :pinky2: Azok a seksi mozdulatok...! :drool: Ja és Kusanot mostantól Terminátornak fogom hívni. :beaten: Azért, mert amikor olvastam ezt h leesett az S, vmiért a Terminátor jutott eszembe, tökmind1 h semmi közük egymáshoz. x'D Ja, Terminátorról meg eszembe jutott h pár éve a news-ban (értitek, a híradóban... x"DDD) láttam egy olyan műsort h kisgyerekek mondták, h ki a példaképük, erre egy kiskölök nagy boldogan aszongya: "Terminátor!!!! :pinky2:"
Btw tud nekem vki adni szemcsis Katoról egy kisebb képet? :pinky2: Szeretném aláírásba való bannernek megcsinálni, és bazinagy betűkkel ráírni, h "fan". x""DDD *ma vhogy nagyon olyan... nyáladzós hangulatomban vagyok o..o*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour