juci wrote:
Akira wrote:
Most olvastam, hogy nemsokára lesz kalózverzió Yamapi Kurosagi mozijából.
Én azt ma láttam LJ-n !! mindjárt megis nézem neked melyik communityben.
Edit: meg is van, nem tudom milyen minőségű,nem töltöttem még le.
http://community.livejournal.com/news_jpop/2514094.html?#cutid1
Köszönöm szépen, de már letöltöttem és már meg is néztem!
Ugyan japántudás hiányában nagyon sok mindent nem értettem és a történet kicsit unalmasnak tűnik, de Pi nagyon jó volt benne, ezt arcjáték alapján nyugodtan kijelenthetem. És nagyon jól nézett ki, komolyan mondom guvadt szemekkel bámultam a képernyőt, el tudom képzelni moziban milyen lehetett.
Úgy tudom kint szolid siker volt (ha jól tudom 1,380,000 millióan nézték meg és 13 billió yen volt a nyereség, de 0,2 billion yenbe került, tehát visszahozta amit kellett), ami első mozinak nem rossz. De majd ha kijön a dvd úgyis valaki feliratozza majd és akkor a történetből is sokkal többet fogok érteni. De hála istennek nem zárták le a sztorit, tehát akár lehet egy újabb mozi, vagy netán egy 2. Kurosagi sorozat. Már nagyon vártam, hogy láthassam őt benne, és ha nem is egy marha izgalmas mozi, arról nem ő tehet az tuti. És a többi színész sem, egyszerűen nem valami hű de szuper a forgatókönyv, de ez van.
Ja, és a film minősége nem olyan rossz, de már alig várom, hogy a dvd verzión folyathassam a nyálam, már elnézést.
Na, úgy döntöttem, ide is linkelek pár screenshoot-t, mert Pi olyan szép. Legalábbis nekem gyönyörű.
Nem linkelek többet, mert kinyír a moderátor.