Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 12:48 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 7:53 pm 
Forum Addict

Vagy csak rájöttek h egyszerűbb letölteni és minek megvenni ha úgyis felteszik netre XDDD
bár sztem nem kell aggódniuk.. amennyi rapid fangörl van Japánban, emg ázsiában, és ha még hozzászámoljuk a tengerentúli mindent-megveszek-mert-kat-tun/news/stb. akkor nem fognak éhenhalni :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 8:15 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Vagy csak rájöttek h egyszerűbb letölteni és minek megvenni ha úgyis felteszik netre XDDD
bár sztem nem kell aggódniuk.. amennyi rapid fangörl van Japánban, emg ázsiában, és ha még hozzászámoljuk a tengerentúli mindent-megveszek-mert-kat-tun/news/stb. akkor nem fognak éhenhalni :beaten:

Az éhenhalástól én se féltem őket. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 8:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Az éhenhalástól én se féltem őket. :lol:

én igen! o.O *multkor nézte a testtömeg indexét a fél johnnys-nak és 1-2 kivétellel mind alultáplált kategóriába tartozik* XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 8:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hmm, tök jó lenne ha a NEWS is bekerülne a Rekordok Könyvébe. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 8:51 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:

Most egész őszintén, szerintem nem lesz annyi ideig NewS, hogy ez bekövetkezzen. Ezek annyira nem kommunikálnak egymással. Ugye van RyoPi, TegoMass meg KoyaShige. Ezek a való életben is így vannak. Mármint nem olyan értelemben, hanem barátságügyileg. Bár mostanában Shige szokott Pi-vel, meg Ryo-val lógni, ill. Pi jól kijön Koyamával is, meg szerintem Ryo is. De a fiatalabbak hanyagolva vannak. Azért csak egy összerakott banda ez. Meglátszik nagyon sokszor. Mondjuk a Kat-tun se különb, hiába vannak relatíve sok ideje együtt.
Bár a fene lát bele ezeknek a kusza viszonyaiba, lehet az egész egy nagy hazugsághalmaz.

Doll: Hát igen, egyik fiú se nevezhető kövérnek az tuti. Ha megnézed Pi-t is, az utóbbi fél évben is igen sokat fogyott az idióta. Pedig úgyse volt kövér. Sőt az, hogy kövér szerintem alkalmazni sem lehet JE-n belül. (Na jó az idősebb sempai-ok némelyike azért már termetesebb. Pl. Tokióban, dehát azért ők már megint más tészta)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 9:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Doll: Hát igen, egyik fiú se nevezhető kövérnek az tuti. Ha megnézed Pi-t is, az utóbbi fél évben is igen sokat fogyott az idióta. Pedig úgyse volt kövér. Sőt az, hogy kövér szerintem alkalmazni sem lehet JE-n belül. (Na jó az idősebb sempai-ok némelyike azért már termetesebb. Pl. Tokióban, dehát azért ők már megint más tészta)

a sempaioknak már nem számít, az ő lemezeiket már inkább a zenéért veszik és nem a kinézetükért, sztem.
a mellettem ülő könyvtáros hölgy folyamatosan azt mondta, h ez nem normális dolog. Aztán bejött a kémia/biológia szakos tanár és közölte, h:
"Szegények... biztos agyon dolgozzák magukat és egy kiadós ebédre nem jut idejük, ahogy a japánokat ismerem" -> erre igazából nem tudtam mit mondani...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 14 Wed, 1:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Animelover wrote:

Most egész őszintén, szerintem nem lesz annyi ideig NewS, hogy ez bekövetkezzen. Ezek annyira nem kommunikálnak egymással. Ugye van RyoPi, TegoMass meg KoyaShige. Ezek a való életben is így vannak. Mármint nem olyan értelemben, hanem barátságügyileg. Bár mostanában Shige szokott Pi-vel, meg Ryo-val lógni, ill. Pi jól kijön Koyamával is, meg szerintem Ryo is. De a fiatalabbak hanyagolva vannak. Azért csak egy összerakott banda ez. Meglátszik nagyon sokszor. Mondjuk a Kat-tun se különb, hiába vannak relatíve sok ideje együtt.
Bár a fene lát bele ezeknek a kusza viszonyaiba, lehet az egész egy nagy hazugsághalmaz.

Értem. :) Igazad van! :D (Csak jó álmodozni. xDDDD Mondjuk egyszer valóra vált egy ilyen álmodozásom, de itt nem hiszem h bejönne.)

Doll wrote:
"Szegények... biztos agyon dolgozzák magukat és egy kiadós ebédre nem jut idejük, ahogy a japánokat ismerem"

:beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 14 Wed, 11:42 pm 
Forum Addict

Most olvastam megint egy pletykaoldalon, hogy Yamapi-nak lesz nyáron egy kórházas sorozata Aragaki Yui-val és Toda Eriká-val.
Fuji Tv
Thurs/10pm - Code☆Blue - Medical drama
(Yamashita Tomohisa, Aragaki Yui, Toda Erika)
Forrás: uwasako
Ez a pletyka már nem először tűnik fel, tehát lehet, hogy mégis igaz, de majd akkor iszom rá mérget, ha hivatalosan is bejelentik.
Másik pletyka, ami most már állítólag véglegesnek tekinthető, hogy Pi szakított Abiru Yuu-val (Pi fanok nagy közellensége, nekem személy szerint nincs bajom vele). Hiszi a piszi. Feltéve, ha egyáltalán együtt voltak, vannak. De ez már tényleg nagyon pletyka, és ezt csak ők tudják, hogy mi igaz, mi nem.
Ma éjjelre most már jól kiértekeztem magam a sok hülyeségről. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 15 Thu, 8:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát MEGÉRKEZETT!^____^
Az én csodás Never Ending Wonderful Story dvdm!^^ *úszik a boldogságban*
ma reggel adta oda Sanako-chan az autóbusz állomáson és szinte mindenki minket nézett, h én mit visítozok annyira!? XDD pestre menet a buszon elővettem és amíg be nem értem a munkahelyemre és meg nem mutattam a főnökömnek, plusz a falra másztattam a Chef-et(csak mert egyébként black metálos) addig el se tettem! Ott szorongattam a kezemben! XD és most megint itt babusgatom! XD *a túláradó szeretet néha kicsit hülyén néz ki* XDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 17 Sat, 12:01 pm 
Forum Addict

Jó hír, azoknak akik a Kurosagi mozi feliratára várnak, mert newshfan, ha minden igaz jövő hétvégére elkészül a softsubbal. Úgyhogy akik letöltötték a mozit azok most örülhetnek, nemsokára érteni is fogjuk a teljes történetet. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 17 Sat, 12:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Jó hír, azoknak akik a Kurosagi mozi feliratára várnak, mert newshfan, ha minden igaz jövő hétvégére elkészül a softsubbal. Úgyhogy akik letöltötték a mozit azok most örülhetnek, nemsokára érteni is fogjuk a teljes történetet. :D

*örül* :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 17 Sat, 7:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kis kérdés: kiadnak a Koyamás HSM dalaiból cédét? :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 18 Sun, 1:14 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:

Mintha találkoztam volna cd-s scannek-kel, de esküdni nem mernék rá, hogy az volt, lehet valami promóciós anyag volt.
De kiadhatnák DVD-n a musical-t, megnézném szívesen! :D

Most vettem észre, látszik, hogy vak vagyok, meg még süket is.
Tego ennek a dalnak a feldolgozását énekeli a Never Ending Wonderful Story DVD-én:
http://www.youtube.com/watch?v=FZSOEFOEpC4 NewS-Pain
És akkor Tego előadásában:
http://www.youtube.com/watch?v=TDMhv2Ua9TU Tegoshi Yuya-Stars

Hát én örülnék, ha a következő lemezükön rajta lenne, vagy mindenki előadásában vagy csak Tego szólójaként, meg a Snow Express-t is tegyék már rá, a fene beléjük. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 18 Sun, 1:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Animelover wrote:

Mintha találkoztam volna cd-s scannek-kel, de esküdni nem mernék rá, hogy az volt, lehet valami promóciós anyag volt.
De kiadhatnák DVD-n a musical-t, megnézném szívesen! :D

Most vettem észre, látszik, hogy vak vagyok, meg még süket is.
Tego ennek a dalnak a feldolgozását énekeli a Never Ending Wonderful Story DVD-én:
http://www.youtube.com/watch?v=FZSOEFOEpC4 NewS-Pain
És akkor Tego előadásában:
http://www.youtube.com/watch?v=TDMhv2Ua9TU Tegoshi Yuya-Stars

Hát én örülnék, ha a következő lemezükön rajta lenne, vagy mindenki előadásában vagy csak Tego szólójaként, meg a Snow Express-t is tegyék már rá, a fene beléjük. :D

Hmm, tök jó lenne megnézni a Koyamás HSM-t, mondjuk még az eredetit se láttam, be kéne pótolni. o..O

Én még nem láttam ezt a Pain című számot, de Tegoshi szólójaként már láttam a koncin, szal jó volt megtunni h honnan is ered. :D Btw mondtam már, h imádom Tegonátorkánk hangját? :D

Jam, a Snow Expresst én is szeretném viszontlánti egy lemezen, mert jó szám. :3 Az az egyik kedvencem a Never Ending pont pont pont koncertről, a Pumpkinnal meg a Love Addictionnal egyetemben. :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 18 Sun, 1:58 pm 
Forum Addict

Tego-nak tényleg jó a hangja, neki van a legjobb hangja a bandában.
A többiek szólójával sincs bajom, csak a Pumpkin (Massu) és a Kakao (Shige) olyan rövid. Először a Code (Ryo) nem tetszett, de mikor a Shounen Club-ban adta elő Ryo, akkor valamiért belelopta magát a szívembe.
Koyama Love Addiction-je is jó, Pi szólójáról nem is beszélve. Pláne mivel saját maga írta, csakúgy mint Ryo a magáét. Ezért becsülöm nagyon azt a kettőt, lehet, hogy nem egy zsenik, meg nem mesterművek a dalok, de legalább ők írták. :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour