Malice Martinet wrote:
mondjuk One Life One Death egy kicsit nehezen emészthető volt számomra első hallgatásra, mert ott kicsit mintha össze lettek volna zavarodva. mármint nem úgy értem, hogy ez bármit rontana rajta, csak nem volt olyan könnyen átlátható és letisztult ott a zenéjük, mint a többi albumon (ez persze csak személyes élmény). gondolom ez azért lehetett, mert nem teljesen tudták eldönteni, h milyen albumot akarnak (?) nem tudhatom persze xD mindenesetre ez azért ad egy olyan plusszt is hozzá, hogy valahogy megpóróbáltak mindenből bele rakni kicsit. szóval úgy éreztem anno az első "átrágás" után, hogy nagyon sokat foglal magában az az album. kicsit kilóg a sorból, de azért nagyon jó kis darab ^.^
Hát nemtom, nekem olyan populárisabb uncsi feeling jön le belőle, azokon a dalokon kívül, amiket már ezelőtt kiemeltem...igazából asszem csak 2-szer hallgattam egészen végig, az se mostanában volt... xD Sz'al lehet most másképpen nézném, lehet valamelyik nap csak a poén kedvéért meghallgatom végig megint...és meglátom mi sül ki belőle.
Malice Martinet wrote:
Sexy Stream Liner ezzel szemben teljesen letisztult, és ahogy Jigsaw is mondta előttem, nagyon steril (és modern). én pl amikor hallgatom, vmi 100 év múlva esedékes építészeti stílus szerint megalkotott házban mászkáló robotcsaládot látok xDDD
Hát jah, kb. xDDD Mondjuk nálam az akkori turnén készült koncertfilm (Sweet Strange Live Film) díszlete is erősen rádobott egy lapáttal erre a feelingre. XD
EDIT:
Case wrote:
(meg a ky...izé ILoveYou-val)
Nah, egyszer megcsinálom már, hogy egyben meghallgatom ezt meg a MLOD-ot; elvileg egyszerre adták volna ki őket dupla albumként, úgy hallottam...biztos nagyon monumentál így együtt.

(meg hát ha megnézzük, az egyik ilyen melankólikusabb, a másik meg tök hiper xD)