ehh.. gyűlölöm bátyám billentyűzetét... előző 1 oldalas szöveg *gone*
szal most röviden:
először nekem is a Forever love volt amit hallotam, (időrendben) utána 6 perccel endless rain, tears - mind2 live - utána studio say anything és voiceless screaming.
Nevessetek, de sokszor meg kellett hallgassam azt a 4 zongorás számot, hogy biztos legyek abvban, hogyx egyik sem a másik - ugye értitek
Na és akkor elhatároztam, hoigy leszedek egy DGt. És találtam egy DG-t, és leszedtem (hol volt még ekkor Suki)
És meghallgattam - na mit?- természetesen először a Last Livet, ezt közvetlenül az után, hogy a születésem körüli évszámokat láttam feltüntetve az albumok előtt - 1985 chiba hall OMG a bátyám se élt xDDD
Na és Last live - és OMGOMG rusty nail, mekkora gitááár!!! Weekend - OMGOMG imádom :3
Scars, Dahlia, Drain imádom mind
Na és akkor hogy lássam is az élőt, leszedtem a 1992 X wth Orcsesztrát, ami hát felemás volt, HISZEN (lehet hogy ez a DG előtt volt ám) nem ismertem CSAK az utsó 2 számot; Say Anything és E.rain. HOPPÁ
anyám mneglátja a monitort: "ha ezeket gyerekként látom, megállok a növésben" mondta. És a koncert hanganyaga nem nyűgözött le. Sose voltam nagy metálos, már fájt a fejem, amikor a rose of painben az átmenetz van. Utána SJ. Hopp, mondom, ez is rajta volt az 1. válogatáson amit kaptam, de 3x ha hallottasm

Na ismerős. Say Anything, E.rain zseniális, gyönyörű. Bár a szóló nem folt annyira "folyékony2 mint 5 évvel később, DE akkormég "csak" 3 éve játszották évente 200szor, 5 év alatt eljátszani 100000szer elég sok gyakorlásnak minősül.. hide sztem lábujjával eljátszotta volna...
Szal ez után főleg a TLL hanganyagát nyomtam, azt imádtam nagyon, és lassan bemászott a fejembe az egész X DG, és azóta nem jön ki
Toshi hangja ftw
bár taka az x-ben nagyon jó volt ^^
úgyhogy irány párizs júli 5.én és végigcsápolok egy koncit :3
PinkSpider, neked annyit szeretnék mondani, hogy bár a gitárod nagyon, úgyértem BAROMI halk volt a koncerten, én speciel hallottam a szólót, és gratu hozzá, nagyon jó volt! meg a gitárod is teszett (aoi kokoro ugye?)