Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 5:37 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 12 Mon, 10:33 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Escaflowne sorozat szent és sérthetetlen, de a movie-ról nem nyilatkozom, tekintve, hogy nem láttam. De amiket hallottam róla, azok alapján nem is érdekel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 12 Mon, 10:47 pm 
Senior Member

Case wrote:
Ellie17 wrote:
Az anime moviek tényleg borzalmasak, de persze nem minden esetben.

ez azé' nagyon nem igaz.. xD a külön mozifilmeket (mint a Miyazaki cuccok, az Akira, Gits, Vampire Hunter D, stbstbstb) összevetni sem érdemes a sorozatokkal, mert teljesen más világ, egyszerüen más müfaj a kettö. a sorozatokhoz kapcsolódó filmeket mondjuk gyakran hajlamosan elszúrni az igaz, de azért vannak kiugró kivételek, mint pl. a Cowboy Bebop, ami 100%-os lett, meg nekem spec az Escaflowne múvi is jobban tetszett mint a sorozat, habár ezzel a véleményemmel nagyon egyedül szoktam maradni.. xDD

igen alább meg is említettem, hogy az ilyen egyrészes movie-k, mármint ami nem kapcsolódik semmilyen sorozathoz, az más téma. bár engem nem mozgatnak meg rövidségük miatt. az igaz, hogy más-más több tekintetből is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 12 Mon, 10:51 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Escaflowne sorozat szent és sérthetetlen, de a movie-ról nem nyilatkozom, tekintve, hogy nem láttam. De amiket hallottam róla, azok alapján nem is érdekel.

Sorozatot én untam, a movi meg az elsö 5 percével megnyert magának, utána már majdhogynem hótmindegy volt, hogy mi törtánik.. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 12 Mon, 10:54 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Sorozatot én untam, a movi meg az elsö 5 percével megnyert magának, utána már majdhogynem hótmindegy volt, hogy mi törtánik.. :grin:

Na látod, ez meggyőzött arról, hogy nem való nekem az a film. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 9:52 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yu~ki wrote:
bindocs-san wrote:

Nhaa ez meg fantasztikus,életem talán egyik legjobb anime movie-ja!!
Nézze meg mindenki!

Én leszedtem, annak ellenére, hogy valahogy annyira nem győzött meg az anime. Na, mindegy, biztos nem tudtam feldolgozni agyilag.
Mindenesetre ez a film, akkor most hol is van ?
ez volt a
Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone aztán majd jön a:
Evangelion: 2.0 Division
Evangelion: 3.0
Evangelion: Final

Most újra megcsinálják az egész történetet négy filmben ? Ebben mi az újdonság ?
Belenéztem az elejébe és szinte tök ugyanaz, mint a sorozat. :S Legalább a rajzoláson javíthattak volna, de még az sem.. Én valami brutál CGI-ra gondoltam amikor meghallottam, hogy lesz mozi, erre meg technikailag megkapjuk a Micimackó kalandjai kettőt. wtf :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 12:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Háát azért ezt így kicsit túlzás lenne mondani sztem :D
CG -vel telenyomatni egy ilyen oldszkúl darabot nem hinném hogy túl jó húzás lenne *annyira amúgysem szeretem xD*
A történet nem változott,az eredeti történetet akarják feldolgozni,és sztem ezt annyira jól megcsinálták,így az első alapján,hogy csak így tovább ;) Nagyon látványos,és változtattak a dizájnon is természetesen,egy jobb irányban... Na mindegy,ez csak magánvélemény.

Escaflowne meg nekem sorozatosttal,movie-val mindennel együtt fantasztikus <3 *bár meg kell hagyni,hogy azért a sorozat az jobb mint a film,de mindkettőt érdemes megnézni*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 12:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hát lehet, hogy kicsit túloztam.. ^^ Micimackó helyett inkább Nils Holgerson kellet volna írnom, az legalább anime :greengrin: :wink:

Mindenesetre remélem legalább ez a sorozat jó lesz, ha már a grafot elbénázták. (alapból jó ötletek vannak benne, csak nekem eddig még nem álltak össze :P)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 13 Tue, 4:30 pm 
Forum Addict

8 éves kistesóm kalandozott a neten:
http://www.youtube.com/watch?v=8xFa0rhliDA
Ekkora hülyéket! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 15 Thu, 10:06 am 
Elite Member

Yu~ki wrote:
A tipikus ... Jjaaajjj Naruto meghall jiijjujj...Napersze,mily véletlen feléled XD Mondjk nekem mindegy,kell ilyenis végülis...
hát ez pedig nem igy volt. xD csak megint a végével kezdödött a dolog, h mi lett volna, ha... csak aztán nem az lett. xD
monnyuk én már jo ideje se narit, se bliiccset nem nézek, de ez a nari movie klasszisokkal jobb volt, mint az elözö 3 (ami nem nagy teljesítmény, lévén, h azok ritka szarok voltak xD de akkoris :D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 15 Thu, 6:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Amiyade wrote:
Yu~ki wrote:
A tipikus ... Jjaaajjj Naruto meghall jiijjujj...Napersze,mily véletlen feléled XD Mondjk nekem mindegy,kell ilyenis végülis...
hát ez pedig nem igy volt. xD csak megint a végével kezdödött a dolog, h mi lett volna, ha... csak aztán nem az lett. xD
monnyuk én már jo ideje se narit, se bliiccset nem nézek, de ez a nari movie klasszisokkal jobb volt, mint az elözö 3 (ami nem nagy teljesítmény, lévén, h azok ritka szarok voltak xD de akkoris :D)

Az előtte levőknél valóban jobb,de mert azok (számomra) nézhetetlenek voltak xD
Ezenmég csakcsak elszórakozgattam,de azért nah...valami egyedibb is jöhetne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 21 Wed, 7:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A Memories-t már egy ideje meg akartam nézni, de mivel csak mkv kiterjesztésben találkoztam vele, hanyagoltam (nagy gépem nem bírt ezzel a formátummal). Ma jutott eszembe, hogy pótoljam végre a lemaradást. Örülök, hogy így tettem, mert nagyon tetszett mindhárom történet. Mondjuk a közreműködő neveket ismervén nem is számítottam másra...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 22 Thu, 10:03 am 
Site Admin

Jude wrote:
A Memories-t már egy ideje meg akartam nézni, de mivel csak mkv kiterjesztésben találkoztam vele, hanyagoltam (nagy gépem nem bírt ezzel a formátummal). Ma jutott eszembe, hogy pótoljam végre a lemaradást. Örülök, hogy így tettem, mert nagyon tetszett mindhárom történet. Mondjuk a közremûködõ neveket ismervén nem is számítottam másra...

huu, azt én még nagyon régen láttam, csak arra emlékszek, hogy az ürhajós cucc annyira nem tetszett, de a stinkbomb ellenben nagyon. :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 22 Thu, 10:29 am 
Elite Member

Jude wrote:

és hol fellelhető? :puppydogeyes: mert én ezt még jooo régen láttam és azota se találtam meg neten (ill. vmi mást találtam ilyen cimmel, de az nagyon nem ez volt. :? )
nekem meg pont az ürhajos rész tetszett, a másik 2 simán wtf-baromság volt. -_- (föleg az ágyus... XP)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 22 Thu, 10:32 am 
Forum Expert
Forum Expert

Amiyade wrote:
és hol fellelhető?

Hát az ftp-n, aminek nem mondjuk ki a nevét. :beaten: Két különbözö méretü verzióban is, hogy lehessen válogatni. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 23 Fri, 7:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ha már fan lettem, ide is postolom mint ajánló :3

Mononoke:
Info a sorozatról, és letölthető részek (megaupload)
itt

Mononoke op
Abból a szempontból ajánlott, hogy az opening megadja az anime alaphangulatát, és a rajzolásba is betekinthet az érdeklődő

Ayakashi - Japanese Classic Horror
Info a sorozatról + letölthető részek
itt

Ayakashi op
Ugyanaz mint az előzőnél

Én nagyon megszerettem, már az első résznél mind a kettőt. Fantasztikus hangulata és története van mindkét animének.
Ha valaki veszi a fáradtságot hogy tisztességesen végignézzel 12 ill 11 részt, egy egész kellemes, de egyben komoly dolgokat veséző elgondolkodtató animével találkozik.
Legalábbis a megnézésével, bennem sokminden átértékelődött.

Aki nem veszi a fáradtságot, hogy tisztességgel végignézze, nem csak csipcsup módon, az inkább bele se kezdjen.

Jó szórakozást! ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour