Pink Spider wrote:
rest wrote:
hát szerintem tökjó lenne ha az 1995 12.30.31. is kijönne lassan dvd-n.
Nekem viszonylag jó minőségben van meg... Sztem ez egy nagyon jó koncert volt!
Nekem a korai X jön be nagyon! '88-'89, meg a '95-ös! Akkor voltak a legjobbak sztem, meg ahogy nézem sokan így gondolják! *most is épp egy '89-es koncertfelvételt néz a visual-shock-ról...*

az neked tényleg megvan egész jó minőségben? nekem a 3,5 órás koncert 2*600 mega avi, tehát xar minőség..
Lackoo neked annyi:
asszem kábé 2005 óta szeretem az x-et úgy nagyon. És 89ben 2 éves voltem.
De kérdem én akkor ezen az alapon ki miért szereti Bachot, hisz hány éves volt, amikor élt és alkotott?

nem értem hogy jön ez ide, hogy melyik korszakot preferálom/juk.. ez egy fasz kérdés volt simán, tök feleslegesen. de ennyi.
Without You studio- valószínűleg vagy már készül, vagy most kezdik, vagy a nyári/őszi koncertek után kezdenek neki.
Aztán a hosszú gitárnélküli szenvedős balladában azért nem vagyok biztos, mert ha van aki emlékszik még rá, egyszer belinkeltem egy youtubes videót egy Koreai GIG ről, ahol beültek egy csarnokba X koncertet nézni DVDről, na OTTAn a végén leadták a WY instrumját, ami rockballados volt. És ott kivetítőn ment a szövege sajnos képírásban, szal az I FEEL ALONE-n kívül sokat nem értettem belőle, de biztos szinte, hogy lesz
1., Zongorás szimfonikus
2., rokballadás zongorás
3., csak szimfonikus
verziója
mert YOSHIKI
és mert az Anniversary-t amikorírta a Japó császárnak, 20 percesre akarta írni, csak a progyúcer megkérte h ne legyen 20 perc, mert nincs annyi adásidő. vagy vmi ilyen.. ezért sajnos csak 8 perces
Pink: valahogy a jobbminőségű 1995.12.31-et átvarázsoljuk a merevlemezemre?
EDIT http://youtube.com/watch?v=2jvyFMhlIys a minőség szar, de a végén Without Your rock version.