Case wrote:
mjaa, kicsit élesszük újra a topicot.. bukkant valaki valami érdekesebbre mostanában a fú-de-hjaj-de-aranyos tucatbandák tengerében?
most az új Fool's és Shoxx hatására megint nekiestem az újonc vk zenekarok dolgainak, föleg persze azoknak akik nem tökugyanúgy néznek ki mint az összes többi újabb banda. Elsönek egy
Sugar nevü csapatnak keresgéltem utána, de.. hmhmm... már a kinézet alapján is lehetett sejteni, hogy inkább valami Deadman szerüség lesz és tényleg, zeneileg is olyasmik, de nagyon kezdetleges verzióban és ahhh... nem jók. :\ (meg az oldalukon van két koncertrészlet és az egyikben elkezd ilyen tipikus vk aerobikot az énekes és nagyon nagyon nem passzol össze a kinézettel.. legszivesebben odamenne hozzá az ember, hogy ugyanmár, te meg mégis mi a fehét csinálsz? =__=") Nah, tehát ez nem jött be... lehet keresgélni tovább.
azok a live klippek tényleg elég kiábrándítóak, főleg ahogy a Dry Flower-ben énekel (?) a pasi, olyan stílusban, mintha ál-Makoként egy ál-Doris Kara no Tegamit próbálna előadni búgó hangon, hiába. de láttunk már gyenge live videót amúgy pompás zenekaroktól. ^^;;
és...
a
Mental Sketch Modified singeljüket sokadszorra ( kábé harmardnapja) hallgatom, és bejön. ^^
persze, pont olyanok, mintha merry go round, gullet, és deadman rajongó új zenészeket összeraknál. xD dehát, legalább jók a mintaképek. jók ők is, ha nincs kéznél a deadman cédéd. xD,
amit utoljára írt Zoska, azon meg jókat szórakoztam. az indies végítelete. xD így utóbbi időben, mindenkin kiütött az elégedetlenség, asszem. még jó, hogy van nekem KuRt!
és Kra, bár ők nem olyan újak.
meg a Moll'e node tetszett meg...O.o,
mert zúznak
meg...most szereztem némi 73Shiki-t
http://www.73shiki.com/ és... valaki felvilágosíthatna, mi ez a Birthday Special? összefügg-e a Wedding Road című dalukban köszöntő kórussal....és miért vannak esküvői rendezőnek? öltözve. xD *confused*