Yue ~ wrote:
nem csodálom, hogy abból fogyott a legtöbb. tényleg jó párosítás volt a két szám együtt. nekem meg épp hogy nagyon tetszik, egyszerűen nem tudom megunni XD de ugye még jó hogy különbözünk

Kame szólóját én meg nem is hogy unalmasnak mondanám. egyszerűen pocsék. de ez az én véleményem, senkit nem áll szándékomban megbántani!
haha, engem biztos nem fogsz megbántani

Ha elolvasod a Kat-tun-os hozzászólásaim a nagy része valami szidalom, pedig próbáltam visszafogni magam, pont azért, hogy ne tapossak bele más lelkivilágába. De szerintem lehet titokban fenik rám a bicskájukat, megfogadtam, hogy kerülöm ezt a topicot, hacsak ha nem valami normális hozzáfűznivalóm nincsen.
A Kat-tun-nal azon kívül, hogy a zenéjük nagy része nem tetszik, az a bajom, bár ilyen szempontból nem is velük van bajom, hanem a managment-el, hogy előrébb teszik őket a többi JE-s bandánál, és itt nemcsak a NewS-ra gondolok, hanem a többire is. És most amíg sikeres a banda, minden egyes yent próbálnak kitaposni belőlük. Bár ez kétségkívül a többiekkel is így van, hiszen ezt diktálja az üzlet. De szemet szúró volt, hogy a Summer Time alig kapott reklámot, a Kat-tun meg 3x-os volt a Music Station-ben, hogy reklámozhassák az új lemezüket. Igaz, ha többet reklámozz a NewS akkor sem adnak el sokall többet, mert ők általában így adnak el, kivétel az volt, mikor visszajöttek, mert akkor jobban mentek a dolgok, de aztán szépen lassan visszaállnak abba az állapotba, ahol eredetileg voltak. Úgy értem, eladásilag. És most egyébként véletlen, hogy a NewS volt ott, lehetett volna akármelyik másik. Megjegyzem ez is egy kétségbeesett kapkodás, mert a Kat-tun meredeken zuhan lefelé eladásilag. Szerintem ez kétségbeesett próbálkozás, hogy megállítsák a csökkenést. És főleg az albumeladásokon látszik ez meg, úgyhogy kíváncsi leszek a mostani albumra, de a kislemezek is folyamatosan esnek vissza, igaz még így is elképesztően jól adnak el.
Na, Akira szófosás vége, ígérem (remélhetőleg be is tudom tartani) csak akkor írok ebbe a topicba, ha valami normális mondanivalóm van.