Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:18 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 8:27 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Chö, tiszta aranyos kép. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 10:28 am 
Forum Addict

Itt a rövidke kis vidi, nekem semmi bajom a hajával, ahogy olvasgatom sokaknak nem tetszik. Szerintem ari.
A linkért újfent watchful21-nek a köszönet. Na és tényleg ott volt Shige és Koyama. :lol:
http://jp.youtube.com/watch?v=haAlddnI8wM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 12:35 pm 
Senior Member

Bár én a képet valami miatt nem látom, de a videó mindenért lárpótol. =D
tettem be valamelyik nap képeket, ott is ilyen haja van. Nem is tudom.. nem is az, hogy ronda, vagy nem jó. csak olyan fura kis bari feje lesz ettől a hajtól XD amúgy szerintem tiszta jó, hogy Shige és Koyama voltak vele ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 12:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue ~ wrote:

A szívecskés smiley-ra kattints. :wink:

Pi ari volt ezen az ünnepségen (is). :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 1:29 pm 
Senior Member

Animelover wrote:
Yue ~ wrote:

jaj uhh, ez most ciki volt XD de köszii. amúgy mondom. Bari! <3

edit: Akira:megnéztem a Yamapis kisfilmet, és vagy én értettem rosszul dolgokat.. vagy nemtudom. de egy két résznél elég szomorú.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 6:29 pm 
Forum Addict

Yue wrote:
Animelover wrote:
Yue ~ wrote:

edit: Akira:megnéztem a Yamapis kisfilmet, és vagy én értettem rosszul dolgokat.. vagy nemtudom. de egy két résznél elég szomorú.

Bari, hehe. Attól függetlenül aranyos, amúgy olyan Kimura Takuya-s hajstílus ez. Annak is valami hasonló birka feje van most vagy volt nemrég. Mondjuk azért Pi-nek sem áll jól mindenfajta haj. Amikor pufókabb volt az arca, mint pl. tavaly év elején, akkor volt néha egy-két érdekes frizurája.
A kisfilmet szerintem nem értetted félre, gondolom a Jounetsu Tairiku-ra gondolsz. Az nem igazán volt egy vidám ismertető róla.
Ugye rögtön az elején a fotózás, az összes képen komoly fejet vágott, pedig kérték, hogy mosolyogjon. Amúgy meg tényleg ritkán mosolyog, ill. ritkán mosolyog természetes módon. Bár ez inkább mostanában igaz, a régebbi képeken sokkal többet mosolygott.
Smileless-idol, megkapta a stábtól az elnevezést.
Az szintén szomorú volt egy kicsit, de nagyon becsülöm érte, mikor megkérdezik, hogy mi a foglalkozása. Ő azt mondta, általában azt írja, hogy tanuló, mert az nagyon furcsa lenne, ha azt írná színész, énekes. Tudják ők, hogy csak idolok. Legalábbis Pi.
Ha megfigyeled, amúgy is mindent tök komolyan vesz. A Kurosagi forgatáson is. Mondjuk aranyos volt a liftaknás beszólása, ami benne is maradt aztán a moziban. :D
Viszont szép kis dicséretet kapott Yamazaki-san-tól (aki Katsuragit játssza a sorozatban és a moziban is): "Totálisan beleestem, az őrültségébe (jó úton értendő), a józanságába. Merthogy mindkettő van neki. Meghogy nincs fia, és fiaként is nagyon szeretné Yamapit vagy unokaként. Érdekes, hogy idősebb színészek egyébként kedvelik, lásd a másik idősebb színészt, Aikawa Sho-t, aki a rendőrfelügyelőt alakítja. Ugye most volt a szülinapi partiján, meg annak idején kapott egy pár ajándékot tőle, szerencsehozó amulettet, meg ilyesmit.
Viszont az a rész, mikor kéri, hogy mérjék, hogy hány percig zuhanyzik, mert nagyon gyorsan tud, az vicces volt.
Meg nem szeretné tudni, hogy jól ad el vagy sem, mert akkor lehet fejébe szállna a dicsőség. (Mellékesen szerintem azért nagyon is tisztábban van vele, szerintem.)
Ugye azt is, hogy lediplomázik, egy tanárjának ígérte meg.
De akkor olyan magányosnak tűnt, mikor ült az autóban és éppen ugye a naplóját frissítette, amit ugye 18 éves kora óta csinál. A kijelentése, hogy én már csak ilyen unalmas személy vagyok. Amikor kijelenti, hogy sokkal aktívabbnak kéne lennie, hát nem tudom a kis hülye, hogy akkor még ennél is aktívabb lenni. Így is jó sok mindent csinál, még jó, hogy vannak nagyon jó barátai a JE-n belül is (Ryo, Jin, Toma, Takki). Jin mondta róla, hogy Yamapi nem élné túl barátok nélkül, ezért is veszi körül mindig annyi ember.
A rádiós műsor, ahol Ryo-val volt, szintén ari, meg a tajvani koncertbeszámoló. Habár ott is kicsit elszomorító volt, hogy nem nem szereti a karácsonyt, mert gyerekkorukban nem volt pénzük csak kis sütire, mivel anyukája egyedül nevelte őket. Ryo mondja is, de most már vehetsz bármekkorát.
Aztán ugye ott a kis beszámoló a junior kora óta, törött kézzel is csinálta amit kellett.
Hawaii-on viszont jól érezte magát, miközben a Russ-K reklámot forgatták, elhülyüt egy darabig Shige-vel ls Tegoval.
Meg mikor mutatták, hogy nem árulta el a stábnak, hogy erősen megvan fázva és úgy forgatott a Kurosagi mozinál. És ugye pont akkor a vizes jelenetet amikor magas láza volt és újravetették vele, merthogy túl cool-nak nézett ki. Akkor mondta, hogy nem szereti, ha az emberek látják a gyenge oldalát. Az a rész valahogy olyan szomorú volt.
Ugye utána volt egy kis Tokyo Dome-s koncibeszámoló, majd a Prodai Special forgatása. Akkor mondta, hogy tegnap a Dome-ban szupersztárnak érezte magát, de mára már visszaesett a realitás talajára. Meg hogy azért is lépett be a JE-be, hogy minél hamarabb dolgozhasson, mert sajnálta a mamáját, aki gürcölt érte és a húgáért. Most meg már ugye ő fizeti a húga tanulmányait is.
És a végén, ugye mikor úgy fejeződött be a műsor, hogy a mosolytalan ember, aki nem tud mosolyogni, mosolyog. (Prodai forgatás alatt). Az valahogy szép befejezés volt, mondjuk a zene is szép volt alatta.
Na jól van megint ömlengő sorokat írta, sorry :oops:, de ebben a műsorban szinte minden benne volt, amiért én őt nagyon szeretem. Idol ide vagy oda. (Na most hősi magasságokba emeltem, de hülye vagyok. :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 7:05 pm 
Senior Member

Nah szal most ismerkedek a jpoppal is és láttam a NewS-tól egy-két PV-t amik tetszettek. Viszont már egy ideje olvasgatom ezt a topikot és már annyira belekavarodtam mindenbe,hogy az hihetetlen... az lejött ,hogy egy-egy személynek több bandája is van meg hogy egy kiadó bandái közösen is alkotnak dolgokat de nem tiszta teljesen a dolog szal ha vki lenne olyan kedves és felvilágosítana annak nagyon örülnék...^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 7:35 pm 
Forum Addict

kratzlvivien wrote:
Nah szal most ismerkedek a jpoppal is és láttam a NewS-tól egy-két PV-t amik tetszettek. Viszont már egy ideje olvasgatom ezt a topikot és már annyira belekavarodtam mindenbe,hogy az hihetetlen... az lejött ,hogy egy-egy személynek több bandája is van meg hogy egy kiadó bandái közösen is alkotnak dolgokat de nem tiszta teljesen a dolog szal ha vki lenne olyan kedves és felvilágosítana annak nagyon örülnék...^^"

Én szívesen felhomályosítalak, ha meg tudod mondani pontosan, hogy pontosan kire vagy mire vagy kíváncsi.
Röviden írva, ugye a JE (Johnny"s Entertainment) van ill. volt jó pár, inkább csak fiú idolcsapata, már évtizedekre visszamenőleg.
Őskövületekbe nem mennék bele, itt az angol wikipedia vázlatosan erről:
http://en.wikipedia.org/wiki/Johnny_&_Associates
Ugye Johnny bának van egy pár lemezcége, ill. lemezcégen belüli részek ezek azért gondolom. Szerintem elég nagy részét birtokolja a japán lemezpiacnak, de erről lehet majd valaki tud részletesebb infót, bár ez talán nem is annyira érdekes.
Olyan sok átmenete a debütáló bandák között azért nincs, inkább a még nem debütált régebbi ill. mostani juniorok között fordul elő.
Lásd példaként Ikuta Toma, aki hivatalosan még mindig junior.
Ugye annak idején volt a M.A.I.N junior csapatban (Matsumoto, Aiba, Ikuta, Ninomiya), a B.I.G-be (Pi+ő), a 4 Tops-ba (Toma, Pi, Kazapon, Hasejun) majd 3Tops-ban. De hivatalosan ezek a csapatok nem adtak ki semmit, kiadni csak az adhat ki zenei hanghordozót, aki már debültált (kivétel a Kat-tun, mert nekik jelent meg DVD-jük, már azelőtt, hogy debütáltak volna 2006-ban, bár lehet, hogy voltak mások is, ezt nem tudom.
Pi ugye, akkor B.I.G, 4Tops (nem debütált junior csapatok), hivatalosan NewS, Kitty Gym (Golf & Mike, Golf, Yamashita, Mike, a Kitty formáció meg Kitayama Hiromitsu (Kis-My-Ft2), Inoo Kei (J.J. Express), Totsuka Shota (ABC), and Yaotome Hikaru (Ya-Ya-Yah). Ugye ezek közül van akik már debültált a Hey Say Jump-al., és ugye Pi szólóban is saját nevén adott ki kislemezt, illetve ne felejtkezzek meg a nagy sikerű Shuji to Akira formációról (a Kat-tun-os Kamenashi Kazuya és Pi részvételével). Shuji és Akira név a Nobuta wo Produce című dorama végén hangzott el, melyben ők voltak a főszereplők.
Ryo+Uchi (aki már nincs a NewSban) a Kanjani8-ben is voltak ill. vannak.
Kinki Kids-ben ugye szólóban is nyomják, Koichi saját nevén, mint Domoto Koichi ill. most Maizu Tsukasa (Sushi Oji sorozat ill moziban ez a karaktere neve), Tsuyoshi meg volt régen ENDLICHERI☆ENDLICHERI, ami most 244Endli-x meg volt egyéb más is, mert egyszer egy műsorban láttam, de most sorolhatnám napestig az dolgokat. Amúgy Goto Maki is volt egy pár formációban, de ő meg nem JE-s.
Nem tudom ilyenekre voltál-e kíváncsi, de ha nem akkor, írd meg, hogy pontosan mire gondoltál, ha tudok, írok egy felhomályosítást. :D
persze ezen kívül, amint látod a linknél, jó pár Je-s banda van még

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 8:17 pm 
Forum Addict

Akkor most egy kicsit kevésbbé ijesztő Ryo-chan következik, sőt kawaii.
Majd ha lesz időm mindenkiről csinálok lehet, egy kisebb albumot, mint Kokinál, illetve bárki megteheti, ne csak mindig én ömlengjek már itt.
Amúgy valaki mondta, hogy Uchi és Ryo hasonlóan beszélnek, mindketten Osakai prefektúrából valók, ugyanaz a nyelvjárás, ill. szomszédok, legalábbis voltak, nem tudom, hogy most is azok-e.
Két kép Kanjani8-es.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 8:32 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Yue wrote:
Animelover wrote:
Yue ~ wrote:

Bari, hehe. Attól függetlenül aranyos, amúgy olyan Kimura Takuya-s hajstílus ez.

de mintha azt mondta volna, hogy nem szeret, és nem is akar mosolyogni. amúgy egyetértek azokkal amiket írtál, nem is tudok már sokmindent hozzáfűzni. csak sajnos az angol tudásom még nem a legjobb, ezért sok mindent nem értek.. így utólag már világosabb egy-két dolog. de nekem nagyon tetszett ez a kisfilm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 8:38 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Akkor most egy kicsit kevésbbé ijesztő Ryo-chan..

Image

A 2. képen Tomával van, vagy keverem valakivel?
És Pi a Touch album idéjén sokkal soványabb volt, ezt már több helyen megfigyeltem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 8:48 pm 
Forum Addict

Yue wrote:

És Pi a Touch album idéjén sokkal soványabb volt, ezt már több helyen megfigyeltem.

A 2. képen a Kanjani8-es Yasuda Shota-val van.
És igen sokkal soványabb volt, már-már anorexiásnak nézett ki, amúgy meg is lett vádolva nem egyszer, hogy bulémiás meg anorexiás. stb. stb. Mondjuk nekem is van egy-két képem, amin szörnyen sovány. Nézd meg a NewS Nippon Pv-t, az első videójuk, pipaszár a gyerek, bár megjegyzem ott a többi sem különb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 8:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Csontkollekció. x"D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 9:03 pm 
Forum Addict

Egyik kedvenc tavalyi közös képem, itt mindenki jól néz ki, és én imádtam Pi-nek ezt a haját, bár a japcsi rajongóknak nem jött be, nem is volt neki sokáig.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 28 Wed, 9:11 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Yue wrote:

A 2. képen a Kanjani8-es Yasuda Shota-val van.
És igen sokkal soványabb volt, már-már anorexiásnak nézett ki, amúgy meg is lett vádolva nem egyszer, hogy bulémiás meg anorexiás. stb. stb. Mondjuk nekem is van egy-két képem, amin szörnyen sovány. Nézd meg a NewS Nippon Pv-t, az első videójuk, pipaszár a gyerek, bár megjegyzem ott a többi sem különb.

juj >.< igenigen, tudom ki. összekevertem a két srácot.. :oops:
amúgy igen, abban a PV-ben tényleg borzalmasan vékony. de nekem nem is az arca, hanem a lába tünt fel előbb, hogy milyen vékony o.o :)

Akira wrote:
Egyik kedvenc tavalyi közös képem, itt mindenki jól néz ki, és én imádtam Pi-nek ezt a haját, bár a japcsi rajongóknak nem jött be, nem is volt neki sokáig.

olyan rossz, szerintem mgé azt is meghatározzák nekik, hogy milyen legyen a hajuk. amúgy ez a haj nem rossz Pi-nek, de a mostanit valahogy jobban díjazom. meg én eleve feketehaju párti vagyok, szóval.. :roll: és szerintem Shigének is jobban állt a hoszabb haj. így is tetszik, de az talán előnyösebb volt neki. Ryonak meg régen, volt borzalmas feje XD fel volt nyalva neki. talán még a newsnippon klippben is olyan, régen néztem nem emlékszem..

én pl ezt a két képet szeretem nagyon ^^
a rózsaszín megvan valahol nagyobb méretben is a gépen, csak nem találom.. de brutálisan gyönyörű szerintem :D :shock: :lol:
Image

ez pedig ki lett nyomtatva a szobámba ^^ ezen mindenki aranyos:
de nagy, úgyhogy csak linkben

Last edited by Yue on 2008 May 28 Wed, 9:19 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour