Yue wrote:
Animelover wrote:
Yue ~ wrote:
Bár én a képet valami miatt nem látom, de a videó mindenért lárpótol. =D
A szívecskés smiley-ra kattints.
jaj uhh, ez most ciki volt XD de köszii. amúgy mondom. Bari! <3
edit: Akira:megnéztem a Yamapis kisfilmet, és vagy én értettem rosszul dolgokat.. vagy nemtudom. de egy két résznél elég szomorú.
Bari, hehe. Attól függetlenül aranyos, amúgy olyan Kimura Takuya-s hajstílus ez. Annak is valami hasonló birka feje van most vagy volt nemrég. Mondjuk azért Pi-nek sem áll jól mindenfajta haj. Amikor pufókabb volt az arca, mint pl. tavaly év elején, akkor volt néha egy-két érdekes frizurája.
A kisfilmet szerintem nem értetted félre, gondolom a Jounetsu Tairiku-ra gondolsz. Az nem igazán volt egy vidám ismertető róla.
Ugye rögtön az elején a fotózás, az összes képen komoly fejet vágott, pedig kérték, hogy mosolyogjon. Amúgy meg tényleg ritkán mosolyog, ill. ritkán mosolyog természetes módon. Bár ez inkább mostanában igaz, a régebbi képeken sokkal többet mosolygott.
Smileless-idol, megkapta a stábtól az elnevezést.
Az szintén szomorú volt egy kicsit, de nagyon becsülöm érte, mikor megkérdezik, hogy mi a foglalkozása. Ő azt mondta, általában azt írja, hogy tanuló, mert az nagyon furcsa lenne, ha azt írná színész, énekes. Tudják ők, hogy csak idolok. Legalábbis Pi.
Ha megfigyeled, amúgy is mindent tök komolyan vesz. A Kurosagi forgatáson is. Mondjuk aranyos volt a liftaknás beszólása, ami benne is maradt aztán a moziban.
Viszont szép kis dicséretet kapott Yamazaki-san-tól (aki Katsuragit játssza a sorozatban és a moziban is): "Totálisan beleestem, az őrültségébe (jó úton értendő), a józanságába. Merthogy mindkettő van neki. Meghogy nincs fia, és fiaként is nagyon szeretné Yamapit vagy unokaként. Érdekes, hogy idősebb színészek egyébként kedvelik, lásd a másik idősebb színészt, Aikawa Sho-t, aki a rendőrfelügyelőt alakítja. Ugye most volt a szülinapi partiján, meg annak idején kapott egy pár ajándékot tőle, szerencsehozó amulettet, meg ilyesmit.
Viszont az a rész, mikor kéri, hogy mérjék, hogy hány percig zuhanyzik, mert nagyon gyorsan tud, az vicces volt.
Meg nem szeretné tudni, hogy jól ad el vagy sem, mert akkor lehet fejébe szállna a dicsőség. (Mellékesen szerintem azért nagyon is tisztábban van vele, szerintem.)
Ugye azt is, hogy lediplomázik, egy tanárjának ígérte meg.
De akkor olyan magányosnak tűnt, mikor ült az autóban és éppen ugye a naplóját frissítette, amit ugye 18 éves kora óta csinál. A kijelentése, hogy én már csak ilyen unalmas személy vagyok. Amikor kijelenti, hogy sokkal aktívabbnak kéne lennie, hát nem tudom a kis hülye, hogy akkor még ennél is aktívabb lenni. Így is jó sok mindent csinál, még jó, hogy vannak nagyon jó barátai a JE-n belül is (Ryo, Jin, Toma, Takki). Jin mondta róla, hogy Yamapi nem élné túl barátok nélkül, ezért is veszi körül mindig annyi ember.
A rádiós műsor, ahol Ryo-val volt, szintén ari, meg a tajvani koncertbeszámoló. Habár ott is kicsit elszomorító volt, hogy nem nem szereti a karácsonyt, mert gyerekkorukban nem volt pénzük csak kis sütire, mivel anyukája egyedül nevelte őket. Ryo mondja is, de most már vehetsz bármekkorát.
Aztán ugye ott a kis beszámoló a junior kora óta, törött kézzel is csinálta amit kellett.
Hawaii-on viszont jól érezte magát, miközben a Russ-K reklámot forgatták, elhülyüt egy darabig Shige-vel ls Tegoval.
Meg mikor mutatták, hogy nem árulta el a stábnak, hogy erősen megvan fázva és úgy forgatott a Kurosagi mozinál. És ugye pont akkor a vizes jelenetet amikor magas láza volt és újravetették vele, merthogy túl cool-nak nézett ki. Akkor mondta, hogy nem szereti, ha az emberek látják a gyenge oldalát. Az a rész valahogy olyan szomorú volt.
Ugye utána volt egy kis Tokyo Dome-s koncibeszámoló, majd a Prodai Special forgatása. Akkor mondta, hogy tegnap a Dome-ban szupersztárnak érezte magát, de mára már visszaesett a realitás talajára. Meg hogy azért is lépett be a JE-be, hogy minél hamarabb dolgozhasson, mert sajnálta a mamáját, aki gürcölt érte és a húgáért. Most meg már ugye ő fizeti a húga tanulmányait is.
És a végén, ugye mikor úgy fejeződött be a műsor, hogy a mosolytalan ember, aki nem tud mosolyogni, mosolyog. (Prodai forgatás alatt). Az valahogy szép befejezés volt, mondjuk a zene is szép volt alatta.
Na jól van megint ömlengő sorokat írta, sorry

, de ebben a műsorban szinte minden benne volt, amiért én őt nagyon szeretem. Idol ide vagy oda. (Na most hősi magasságokba emeltem, de hülye vagyok.

)