Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 1:21 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 05 Mon, 10:06 pm 
Site Admin

bylon wrote:
ejnye, ejnye a reagálóknak. pedig ma már kiderült, hogy a legfájóbb az, ha nem válaszol senki. *alkalmazza a teljes ignorálást Case fennti hülyeségét illetõen*

:eating:

naigen, kérhetnénk inkább party képeket? :sweatdrop: nem mintha magamat annyira látni akarnám rajtuk, de úgy...amúgy. :P

most vacakolok velük photoshoppal, me' van egypar ami elegge sotet lett~~ ^^

edit: képekkel nem sikerült végezni, vagyis majd csak holnap kerülnek fel. o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 12:07 am 
Member

Eddig ez került fel tõlem netre, holnap v. legkésõbb holnapután várható a többi. Komolyan. :)

Image

and heaven's not enough
you think you've found it
and it loses you

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 7:08 am 
oshare booty
oshare booty

michi wrote:
Eddig ez került fel tőlem netre, holnap v. legkésőbb holnapután várható a többi. Komolyan. :)

Image

naon jó lett /és nem vok rajta :twisted: /

Case wrote:
képekkel nem sikerült végezni, vagyis majd csak holnap kerülnek fel. o_O/

naaaaaaa pedig tegnapra ígérted... direkt szóltam annak, aki megígérte h szól meguminak h rugdosson... :roll: ezek szerint vhol megszakadt a vonal :? (és ma mikor? ugye nem éjfél előtt 5 perccel? :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 12:11 pm 
Senior Member

Jéééézus krisztus... erre mondjuk kíváncsi lennék, hogy mikor készült... *látja magát és elszörnyed*
Amúgy nagyon tetszik^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 2:13 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

pszabi wrote:
naaaaaaa pedig tegnapra ígérted... direkt szóltam annak, aki megígérte h szól meguminak h rugdosson... :roll: ezek szerint vhol megszakadt a vonal :? (és ma mikor? ugye nem éjfél előtt 5 perccel? :D )

:P Ha azt mondta, hogy ma fent lesz, akkor úgyis felteszi, szóval a rugdosás szükségtelen. Ne tessék ennyire türelmetlenkedni! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 2:53 pm 
oshare booty
oshare booty

Natsu wrote:
Jéééézus krisztus... erre mondjuk kíváncsi lennék, hogy mikor készült... *látja magát és elszörnyed*
Amúgy nagyon tetszik^^

sztem tök poén :D olyan juj-elfogyott-az-innivalóm sikoly

tenshi wrote:
pszabi wrote:

:P Ha azt mondta, hogy ma fent lesz, akkor úgyis felteszi, szóval a rugdosás szükségtelen. Ne tessék ennyire türelmetlenkedni! xD

nem vagyok az!! köszi!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 3:37 pm 
Forum Addict

Case és Damage: köszi a bulit, klassz volt! :)

Milyen sokan voltunk! És mennyi külföldi...és mennyi cosplayer! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 4:56 pm 
Elite Member

Na, ide is eljutok végre...

Szóval, buley jó volt, leszámítva, hogy félidõben rosszul lettem és kidõltem... :/ Biztos egy csomó mindenrõl lemaradtam. :( Biztos a hülye napkitörés volt az oka! Meg a fények. Mármint, a stroboszkóp eszméletlen rossz volt, és nem tudom, ki volt az, aki egy régebbi fajta (legalábbis annak kinézõ) fényképezõgéppel rohangált, de iszonyat erõs volt a vakuja. Háromszor mentem ki a táncterembõl azért, mert meguntam, hogy folyton a szemembe villan, mint valami sötét alagútban a hat huszas gyors fényszórói. Úgyhogy megkérném a kedves fotósokat, hogy legközelebb próbálják meg visszafogni a vakujaik fényerejét, ha lehet. o__o

Na mindegy, ameddig ott voltam, addig fun volt, gratula a szokásos gyanúsítottaknak. :D

Juteszembe: nem talált valaki a végén egy darab fekete lovaglókesztyût? o_o Azóta nem találom a pár egyik darabját, és sehol máshol nem veszthettem el, csak ott...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 5:53 pm 
Member

nekem a strobival annyira nem volt bajom.....a kis videot amit csinaltam egesz jova tette ^^ viszont a bagosoktol meghalltam @_@ az volt a baj, h ha mindegyik bagosnak egyessevel nekimegyek, terdig usztunk volna a verben :/ /me elkezd imadkozni a torvenyert ami kitiltja a bagot az ilyen helyekrol :roll:
amugy a zene most nagyon tetszett, es miutan tultettem magam azon, h le akarom amputalni a labaimat, egeszen jot tancikaltam ^__^ Arigatou mind2 DJnek! ^^
Meg azok a ruhak O_o komolyan gyerekek.....kezdunk lemaradni XDD

Michi: azt te hogy csinaltad, h a kepen az igazabol allo fenyek mozogtak es a mozgo emberek meg allnak? O.O??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 6:19 pm 
Member

Neko wrote:
Michi: azt te hogy csinaltad, h a kepen az igazabol allo fenyek mozogtak es a mozgo emberek meg allnak? O.O??

Egyszerû... hosszú záridõt használtam. A vaku kimerevítette azokat, akik viszonylag közel v. sötétben álltak, míg a 2,5 sec-es záridõ miatt bemozdult minden ami a fényes v. csak világosabb helyen volt.
Többnyire ezzel, ill. az expo közbeni zoommal kísérleteztem egész buli alatt, szóval lett pár érdekes kép.

Mufurc: Erre a gépre gondolsz?
Amúgy ha visszafogja az ember a vakut (megjegyzem, ez megfelelõ felszerelés nélkül igényel egy kevés barkácstehetséget), akkor sötét lesz a kép. Netán zajos. Sõt, jó eséllyel mindkettõ, menthetetlenül.
Így viszont számolgathatom az arcokon a szeplõket.
Amúgy tessék.

and heaven's not enough
you think you've found it
and it loses you

Last edited by michi on 2005 Dec 06 Tue, 6:38 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 6:36 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nah akkor már írok én is, a buli ott volt bár annyira nem éreztem jól magam, borzalmasan fájt a fejem, úgyhogy közben aludtam egyet. Ez valószínűleg a stoboszkóp miatt volt, meg ott volt a sok erős vaku, hogyha esetleg háttal álltam a stroboszkópnak, akkor is vakítson a szemembe valami villódzás xD. De legjobban a nagy tömeg zavart, mindig rosszul tudok lenni tölle >_<, hiányoltam a meghitt kis j-rockparty hangulatot és félek tőle, hogy már sosem lesz olyan, mint régen, de ez az élet rendje. A cosplayek meg nekem félelmetesek voltak, még azok is, amik jól néztek ki (a többit meg inkább hagyjuk xD), öregszem vagy a fene tudja, de csilli-szupidarkosgothloli cuccok nem tudnak lázba hozni, inkább irritálnak (lehet bizonyos bandák/énekesek rossz hatással vannak rám xD). Dehát mindegy, jó volt rázni egyet, jejj! xD Meg megint önhülyeségemből nem voltam annyira megelégedve a zenei felhozatallal, dehát ez van, akkor se szeretek nyavajogni buli közben hogy merry:atashiwasutenekomeglegyenmégsadskiyoharukuroyumemeginugamimegstb., így jártam. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 8:15 pm 
Site Admin

tenshi wrote:
Meg megint önhülyeségembõl nem voltam annyira megelégedve a zenei felhozatallal, dehát ez van, akkor se szeretek nyavajogni buli közben hogy merry:atashiwasutenekomeglegyenmégsadskiyoharukuroyumemeginugamimegstb., így jártam. ^^"

az, hogy milyen zene volt, most némileg behatárolta sajna az, hogy nem volt fülhallgató. példul az új merry lemezröl is akartam volna sokkal több mindent, de ott álltam egy CDvel, amihez nem volt sem tracklista, se semmi és fogalmam sem volt, hogy melyik szám mi rajta, az egyetlen amire emlékeztem biztosan, hogy a második a Kubitsuri Rondo, ezé' volt csak az. Ugyanemiatt marad ki még jópár egyéb cucc is, amire nem emlékeztem pontosan, hogy milyen, hogy kezdödik/végzödik, nincs-e az elején egy kétperces intro (pl B-T - DTD ugye... pedig azt terveztem eredetileg, de így nem lehetett ^^"). Mindegy, majd remélem legközelebb nem lesz ilyen probléma. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 8:44 pm 
Newbie

Jó volt a buli (bár nem lennének ott azok az õrök, de godnolom nincs mit tenni ellene)
A stroboszkóp vicces volt. Néha olyan volt, mintha framekbõl állt volna a világ :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 8:54 pm 
Elite Member

én is:
király volt a buli, thanx a dj-knek! bár én az elejéböl kimaradtam, mert bent volt a sok scary weirdo ( :shock: nevezzetek maradinak, de nekem nem jött be...), de legalább addig beszélgettem Rukával ( :smile2: ). bár a végén az a zuzda+a zan miatt kicsi hiányérzet maradt bennem, de majd leközelebb. a bemelegitö + a vége király volt! (a japán csajszi mekkorát hasalt már mikor enkára pörögtünk :laugh: )
a stroboszkop még vhogy kibirhato, de a bagosokat nem lehetne kitiltani legalább arra a pár orára??? :argh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 06 Tue, 9:01 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
de ott álltam egy CDvel, amihez nem volt sem tracklista, se semmi és fogalmam sem volt, hogy melyik szám mi rajta, az egyetlen amire emlékeztem biztosan, hogy a második a Kubitsuri Rondo, ezé' volt csak az.

*fejből tudja kb az egész albumot, hogy hogy van* xD Legközelebb ezügyben tessék a szakértőhöz fordulni! ^_^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour