Yue wrote:
Milyen másik okból?

Hát voltaképpen egyszerű okokból, szeretem mikor a két kedvencem egymás mellett van a fotókon, ugye nevezetesen Pi és Ryo. Azon a képen meg egymás mellett ülnek.
kratzlvivien wrote:
Uhh nagyon köszönöm sokat segített! Asszem most már nagyjából értem mi a szitu.

Nobuta wo Produce-t meg már volt szerencsém látni de az Akira to Shuji formáció PV-t meg csak tegnap. : )
Örülük, hogy tudtam segíteni, bár így utólag visszaolvasva volt egy pár nagyon "értelmes" mondatom.
Egyébként ezen kívül lehet még léteznek egyéb formációk is, de ezek talán az ismertebbek. Mondjuk TegoMass-t ki is felejtettem, ugye ők még a NewS-ban is vannak, de ezt szerintem tudod.
Meg még egy érdekesség, hogy létezik egy nem hivatalos formáció, melynek neve NO BORDER. A tagok Yamashita Tomohisa (NewS, stb, stb), Matsumoto Jun (Arashi), Murakami Shingo (Kanjani8), Satou Atsuhiro (Hikaru Genji), Ikuta Toma (junior), Domoto Koichi (Kinki Kids), Yamaguchi Tatsuya ( TOKIO) és Takizawa Hideaki (Tackey & Tsubasa).
Igazából nem zenei okokból jöttek létre, hanem azért, hogy kicsit eltöröljék a JE által felállított sempai-kouhai kapcsolatokat, azaz ne legyenek egymáshoz annyira formálisak, stb, stb. Mindenkinek van egy színe, de hogy melyik szín kit takar, azt csak ők tudják. A színek pedig: fehér, fekete, piros, rózsaszín, lila, sárga (goldnak van írva, de talán hívhatom sárgának), kék és szürke.