ahh, erre elfelejtettem válaszolni:
amcsi wrote:
a Nippon Shoxx 1 és 2-rõl vannak képek?
Mellesleg csináltam képeket a Nippon Shoxx 1-rõl (bár nem túl jók), ha érdekel
persze, vannak képek NS1+2-röl is, de már nincsenek online. viszont szerintem szinte mindenki leszedte öket aki ide irogat, tehát támadj meg valakit egy rw-vel, vagyvalami. ^^ ami képeket te csináltál NS1-en azok természetesen érdekelnek.

tenshi wrote:
hiányoltam a meghitt kis j-rockparty hangulatot és félek tõle, hogy már sosem lesz olyan, mint régen, de ez az élet rendje. A cosplayek meg nekem félelmetesek voltak, még azok is, amik jól néztek ki (a többit meg inkább hagyjuk xD)
fene tudja, szerintem csomó baromi jó ruha volt, hogy tömeg volt, az meg... jók voltak a régi kis családias bulik, de olyan volt már sok (plusz.. ne felejtsük el, hogy MPC-ben mindig is nagyon rezgett a léc, mert nekik nem éri meg olyan bulit csinálni, pláne nem szombaton ahol relatíve kevesen vannak és még a fogyasztás is nagyon kicsi. most ellenben bebiztosítottuk magunkat. ^^) meg föleg: ha bármit is el akarunk érni, föleg, hogy legyen bármi esélye annak, hogy valaha is elkeveredjen ide bármilyen zenekar, akkor ahhoz közönség is kell.

én baromira örültem, hogy ennyire sokan voltunk, meg föleg, hogy ennyi új arc volt, mert most talán végre igazán beindult valami és mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez továbbra is így menjen tovább.
michi: kösz a képeket! *töltöget*
én képeim plusz amiket Neko-tól kaptam most mennek fel végre és még vagy egy óra míg felérnek. vagyis: link majd reggel. ^^