lehet, h nem lesz túl értelmes a beszámoló, de kiteszek magamért
ez volt életem legjobb koncertje ^^ miyavi annyira energikus és életteli showt csinált nekünk, amilyet eddig még sosem láttam. nomeg a kavki boiz, akik nagyon kitettek magukért. csupa profikból áll a csapat, nagyon színvonalasan folyt az egész konci
a hangosítás és a megvilágítás is nagyon jó volt, tisztán láttam/hallottam mindent - miután kimentem a 3. sorból... ahogy tenshi mondta egyszer "kedvesebb volt az életem, mint az első sor" ^^""" gyilkoltak a brünhildák, az orosz fanek meg _kifejezetten_ kultúrálatlanok voltak, de belőlük szerencsére csak 5-6 volt xD összességében szerintem elég sokan voltunk, megtelt a koncertterem
hogy visszatérjek miyavihoz... az aho matsuri egy nagyon nagyon kellemes meglepetés volt számomra, kedvenceim közé tartozik és a legjobb, legbulisabb számait adta elő, amiket szintén ide sorolhatok.
a közönség első soraitól (szerintem) az utolsóig mindenki bulizott

miyavi megtáncoltatott minket és a vadabb faneknek (pl én is höheeee xD) kifejezetten jól jött a headbangers corner. annyira jó volt látni és érezni, amikor mindenki együtt ugrált és egyszerre mozogtunk a legyegyszerűbb para-para mozdualtokra, amit még nekünk, európaiaknak is meg tudtak tanítani a srácok xDD
emellett az is nagyon tetszett, hogy myiavi angolul és németül is egész jól beszél, nagyon jó a kiejtése (főleg ahoz képest, h japán xD) minden szavát értettem. és németül jobban ragoz, mint én...
fenébe is!!! 
ezen is látszik hogy fontos számára, hogy kommunikálni tudjon a rajongóival, a világ bármely részén élnek is. egész konci alatt a fanek kedvében járt, ez pedig őrá egyébként is jellemző. de élőben azt megkapni hihetetlen érzés, hogy valaki aki ennyire tehetséges és energikus előadó, ennyi figyelmet szentel a rajongóinak. tetszik ez a mentalitás.
mindigis nagyon szerettem miyavit, de ez a koncert nagy fórdulópont volt számomra. akinek csak egy kósza ötletként is felmerülne, h elmegy a koncertjére, azt mondom, hogy mindenféleképp menjen. az utazás, a költségek, az idő és a fáradtság megérte szerintem - és úgy gondolom hogy még nagyon sokan ezt mondanák
még mindig szétvet az energia, pedig tegnap este volt a koncert
egyébként berlin gyönyörű. ott akarok élni!! xDDDD (valaki megtanít németül?

)