Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:17 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 09 Mon, 11:15 am 
Forum Addict

DB film után... http://www.japanprobe.com/?p=4762

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 11 Wed, 1:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tegnap nagyon unatkoztam éjfél körül, szal letöltöttem és megnéztem a Tokyo Drift-et! XDD
Öm... hát izé... nem az én stílusom, de néha nagyon összeszorult a szívem mikor azok a gyönyörű kocsik összetörtek! T_T
Néhol jókat mosolyogtam egyes japán és angol akcentuson, meg egy kicsit túl gyorsan történt minden, de összességében nem volt egy szar film. egyszer megnézhető kategória!^^
De, h mi a fenét keresett a végén Mr. undorító Vin Diesel a filmben azt nem tom... elrontották a kedvem vele! XDD

btw, ennek van több része is? o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 11 Wed, 3:55 pm 
Site Admin

Doll wrote:
Tegnap nagyon unatkoztam éjfél körül, szal letöltöttem és megnéztem a Tokyo Drift-et! XDD
Öm... hát izé... nem az én stílusom, de néha nagyon összeszorult a szívem mikor azok a gyönyörû kocsik összetörtek! T_T
Néhol jókat mosolyogtam egyes japán és angol akcentuson, meg egy kicsit túl gyorsan történt minden, de összességében nem volt egy szar film. egyszer megnézhetõ kategória!^^
De, h mi a fenét keresett a végén Mr. undorító Vin Diesel a filmben azt nem tom... elrontották a kedvem vele! XDD

btw, ennek van több része is? o.O

éppen, hogy ez a folytatás (asszem a 3. rész?) és a korábbiaknak a Van Dízel? volt a föszereplöje (vagymi xD nem láttam se azokat, se ezt), azé' vendégszerepel ebben is.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 11 Wed, 3:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
éppen, hogy ez a folytatás (asszem a 3. rész?) és a korábbiaknak a Van Dízel? volt a föszereplöje (vagymi xD nem láttam se azokat, se ezt), azé' vendégszerepel ebben is.

Fú! Akkor jó vagyok! XDD
Nah mindegy... majd utánakeresek a többinek! XD De ha Vin Diesel van benne nem nézem meg! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 11 Wed, 4:01 pm 
Site Admin

Doll wrote:
Fú! Akkor jó vagyok! XDD
Nah mindegy... majd utánakeresek a többinek! XD De ha Vin Diesel van benne nem nézem meg! XDD

ö van benne, meg azok nem is tokioban játszodnak ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 11 Wed, 4:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
ö van benne, meg azok nem is tokioban játszodnak ^^

Oh! akkor megkíméltél egy keresgéléstől! XD Már ejtettem is a dolgot! XDD
Egyébként nem ebből készült vlmi számítógépes játék is? Valami rémlik, h ismerősök játszottak ilyesmivel. o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 11 Wed, 4:32 pm 
VIP Member

Doll wrote:

Én sem bírom a látványát... lehet, hogy van jó filmje, de inkább kihagyom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 12 Thu, 7:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

én nagyon szeretem Vin Dieselt. Egyrészt mert ő az egyetlen hiteles, a 90-es évekből itt ragadt akcióhős. Az hogy szar színész nála szerintem nem számít. A lényeg hogy kúl legyen a lassított felvételeken :)

Nélküle sokkal szegényebb lenne a Riddick legenda.. és akárki akármit mond a The Fast and the Furious nagyon szórakoztató film.. a második és még a harmadik tokyos a nyomába sem ér.

Ettől függetlenül lehet utálni, nem szeretni Nyerj Benzint mert értéktelen vacak filmekben szerepel és köze sincs olyan művészekhez mint, Woody Allen vagy Pedro Almodóvar ...

Szóval én sekit nem akarok meggyőzni sőt akár egyet is érthetnék. De a szar pózer színészek közül ő a legnagyobb (leszámítva Robert Downey Jr. -t de ő történetesen zseniális szinész is).

Ellenben Diesel új filmjét szerintem senkinek sem érdemes kihagyni:

Babylon AD

De ha jó filmek:

A Iron Man űberkirály (akinek bejön Robert Downey Jr az nézze meg a Kiss Kiss Bang Bang-et ..az egyetlen olyan film ami stilusában alázza Tarantino-t)
Az Indiana Jones szódával elmegy
Az I am Legend-et nézzétek meg (Will Smith csendben hallkan belép a LEGJOBB színészek körébe.. aki nem hiszi nézze meg a The Pursuit of HappYness című drámát)
És talán született egy új rendőr-story klasszikus a Street Kings személyében..

Street KIngs Trailer
The Pursuit of Happyness trailer
Kiss Kiss Bang Bang Trailer
Iron Man trailer
I am Legend Trailer

és aki szereti a képregény adaptációkat... mióta a Marvel nem adja el a jogokat és saját maga csinálja a filmeket (eddig az első ilyen az Iron Man volt... meg is látszott rajta basszameg annyira király volt..) az most nézze meg az új Hulk-ot is.
Igen tudom hogy elég vicces a nagy zöld manus de ha hozzávesszük hogy Edward Norton fogja játszani akkor lehet hogy pont olyan zseniális lesz mint az Iron Man..

The Incredible Hulk Trailer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 12 Thu, 8:41 am 
Site Admin

Mona wrote:
Az I am Legend-et nézzétek meg (Will Smith csendben hallkan belép a LEGJOBB színészek körébe..

Mr Smith lehet, hogy jó benne, de maga a film amilyen igéretesen indul, olyan gyomorforgatóan buta hülyeséggé fajul a végére. o_o nekem nagy csalódás volt. Az iron Man meg tényleg jó volt..? Gondolkodtam rajta, hogy meg köllene nézni, de olvastam pár eléggé lehúzós kritikát is róla, ami elvette a kedvem.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 12 Thu, 12:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Mona wrote:
Az I am Legend-et nézzétek meg (Will Smith csendben hallkan belép a LEGJOBB színészek körébe..

Mr Smith lehet, hogy jó benne, de maga a film amilyen igéretesen indul, olyan gyomorforgatóan buta hülyeséggé fajul a végére. o_o nekem nagy csalódás volt. Az iron Man meg tényleg jó volt..? Gondolkodtam rajta, hogy meg köllene nézni, de olvastam pár eléggé lehúzós kritikát is róla, ami elvette a kedvem.

minden aminek nagy "műértő " rajongótábora van azok közt mindig lesznek olyanok akik kritizálnak...

valaki csak az uncanny x-men -t szereti és azt mondja hogy az ultimate gyerekes... valaki szerint nem az ultimate iron man-t kellett volna megfilmesíteni valaki meg hiányolta hogy nem volt benne minden ami a 10 éve tartó képregényben le volt írva...

ez csak egy rövid iron man eszencia a kezdetekről... hogy hogyan kezdődött mind ez.. és meg kell hagyni roppant szórakoztató formában...ű

és ha valaki veszi a fáradtságot és végignézi a szereposztást az még egy kis bónusz jelenettel lesz gazdagabb a film legeslegvégén... és az egyértelművé teszi hogy ez a film a valós marvel univerzum része.. nem egy külön álló mozis valami.. mint a pókember (hogy az mekkora szar..főleg a 3)

és ezt a MARVEL csinálta.. az első trú-marvel film.. nem adták el a jogokat nem másik nagy filmes cég csinálta.. belső emberek. Ők csak tudják mi az a vasember.

Szal én csak ajánlani tudom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 03 Sun, 5:00 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Esetleg érdekelhet valakit: Media Marktban a Mullholland Drive DVD most potom 495 forintért megszerezhető.
De egyébként is baromi jó kis akciók vannak most, ki lehet fogni érdekes dolgokat. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 03 Sun, 7:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Esetleg érdekelhet valakit: Media Marktban a Mullholland Drive DVD most potom 495 forintért megszerezhető.
De egyébként is baromi jó kis akciók vannak most, ki lehet fogni érdekes dolgokat. ^^

Szégyellem magam, de annak idején megszereztem másolt dvd-n. :S Pedig mily' jó lenne támogatni aaaa... kiket is? Magyar forgalmazót? ^^

Ha Lynch, akkor nekem még mindig az Inland Empire-re fáj a fogam - azóta sincs meg, mióta véleményt nyilvánítottatok róla (hany hónapja is volt ez? :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 03 Sun, 8:07 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Inland Empire is megjelent már DVD-n, de szerintem jobban teszed, ha letöltöd valahonnan, az a film nem ér annyit, hogy pénzt adj ki érte. o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 03 Sun, 8:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:

bizony, bizony...mi is most jöttünk fagyizásból de ha már közel a west-end megnéztük az infós részleget a MediaMarktban és rengeteg olcsó dvd van. A 24 évadok 4ezer körül vannak és van több ázsiai film sorozat stb stb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 04 Mon, 9:36 am 
Site Admin

nomeg Monty Python's Flying Circus! *o*

én egybként dísztokos, de gagyiboritós Orlando-t vettem, meg.. umm.. mégvalamit, ami most nem jut eszembe. o_O/

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour