én nagyon szeretem
Vin Dieselt. Egyrészt mert ő az egyetlen hiteles, a 90-es évekből itt ragadt akcióhős. Az hogy szar színész nála szerintem nem számít. A lényeg hogy kúl legyen a lassított felvételeken
Nélküle sokkal szegényebb lenne a Riddick legenda.. és akárki akármit mond a The Fast and the Furious nagyon szórakoztató film.. a második és még a harmadik tokyos a nyomába sem ér.
Ettől függetlenül lehet utálni, nem szeretni
Nyerj Benzint mert értéktelen vacak filmekben szerepel és köze sincs olyan művészekhez mint, Woody Allen vagy Pedro Almodóvar ...
Szóval én sekit nem akarok meggyőzni sőt akár egyet is érthetnék. De a szar pózer színészek közül ő a legnagyobb (leszámítva Robert Downey Jr. -t de ő történetesen zseniális szinész is).
Ellenben Diesel új filmjét szerintem senkinek sem érdemes kihagyni:
Babylon AD
De ha jó filmek:
A
Iron Man űberkirály (akinek bejön Robert Downey Jr az nézze meg a
Kiss Kiss Bang Bang-et ..az egyetlen olyan film ami stilusában alázza Tarantino-t)
Az
Indiana Jones szódával elmegy
Az
I am Legend-et nézzétek meg (Will Smith csendben hallkan belép a LEGJOBB színészek körébe.. aki nem hiszi nézze meg a
The Pursuit of HappYness című drámát)
És talán született egy új rendőr-story klasszikus a
Street Kings személyében..
Street KIngs Trailer
The Pursuit of Happyness trailer
Kiss Kiss Bang Bang Trailer
Iron Man trailer
I am Legend Trailer
és aki szereti a képregény adaptációkat... mióta a Marvel nem adja el a jogokat és saját maga csinálja a filmeket (eddig az első ilyen az Iron Man volt... meg is látszott rajta basszameg annyira király volt..) az most nézze meg az új Hulk-ot is.
Igen tudom hogy elég vicces a nagy zöld manus de ha hozzávesszük hogy Edward Norton fogja játszani akkor lehet hogy pont olyan zseniális lesz mint az Iron Man..
The Incredible Hulk Trailer