Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:17 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 251  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 20 Tue, 8:41 am 
Elite Member

Tokubei wrote:
Gergőnek hívnak, és a Pécsi Művészeti Szakközépiskola 4.osztályos tanulója vagyok, festő szakon.....most hirtelen ennyi....örülök, hogy itt lehetek MA!

Üdv köztünk Gergő. Itt a Művészeti Kar... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 20 Tue, 11:06 am 
Member

Tyűha! Még egy művészpalánta! :smile2: Üdv körünkben! :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 20 Tue, 11:17 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hy oolong!Érezd jól magad nálunk!Most már én is a gát másik oldalán vagyok :lol: ....gyere ugorj át te is! :D

Sárkány, Timmy ti is á lá művészeti?Melyik?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 20 Tue, 11:33 am 
Member

Csak mezei amerikanisztika-rajz szakon vagyok itten Szegeden,de lehet,hogy nem sokáig. :cry: Az amerikanisztika le lesz adva,de a rajzot magába nem vihetem. Lehet,hogy bepróbálkozok a Képzőművészeti Egyetemen,hadd örüljenek nekem! :smile2: Csak meg ne érezzék rajtam a "szeretemamangákazésazaniméket-szagot" mert arra eléggé harapnak. Mondjuk lesz..om,1 próbát megér! Nem szeretem az ilyen kiközösítéseket és kereszteshadjáratokat. Számomra ez is a művészet. :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 20 Tue, 2:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jajaaja ezt én is észrevettem....szart sem tudnak az egészről.De ha tudnák, hogy az animealkotók és néhány videojátékkészítők(Fumito Ueda-Shadow of the Colossus-isteni, mint egy álom-ICO,Hideo Kojima-MGS) közt mekkora művészek vannak.....háááát...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 20 Tue, 10:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Timmy wrote:
Lehet,hogy bepróbálkozok a Képzőművészeti Egyetemen,hadd örüljenek nekem! :smile2: Csak meg ne érezzék rajtam a "szeretemamangákazésazaniméket-szagot" mert arra eléggé harapnak. Mondjuk lesz..om,1 próbát megér! Nem szeretem az ilyen kiközösítéseket és kereszteshadjáratokat. Számomra ez is a művészet. :grin:

hajrá Toll-sama! XD és a fennti idézetre vonatkozóan, kiváncsi vagyok érzékeny (lesz)-e rá a bölcsész japán nyelv szak. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 20 Tue, 10:22 pm 
Forum Addict

Sziasztok!

Én nem is igazán tudom, hogyan kezdődött ez az egész japán-mániám. Az biztos, hogy amikor elkezdték adni a TV-ben a Dragon Ball-t + a Sailor Moon-t, az nem tett rám mély benyomást. Habár volt otthon egy másolt videókezettánk, amit apukám egyik barátjától, aki egy ideig Taiwanon dolgozott; na ezen rajzfilmek voltak. És amit legjobban szerettünk a tesóimmal annak ellenére, hogy egy szót sem értettünk belőle, és csak a második fele volt meg, az Hayao Miyazaki animéje a Laputa - Castle in the Sky volt - mint az évekkel később kiderült. Na ezt még mindig nagyon szeretem.
Mangát először 3-4 éve olvastam. Tesóm kapta CD-n az egyik osztálytársától Az I"s-t, meg a Videogirl Ai-t. De nekem senki sem szólt, hogy jobbról balra olvasandó! Úgyhogy egy kicsit zavaros volt az elején. Abba is hagytam egy időre, aztán újra elkeztem, és végül leesett, hogy ezt visszafelé kell olvasni!
A igazi kedvenceim Yuki Kaori mangái.
Japán zene: na, hát én anime-zenéket kerestem, és akkor valahogy megtaláltam a Sound of Japant. És itt olvastam mindenféle érdekes és hasznos információt a japán rockzenéről. Meg hogy visual kei. meg lányos megjelenés, ilyesmik, de én ezt nem vettem annyira komolyan. Aztán láttam néhány Dir en grey wallpapert itt, tökre tetszett az együttes neve + a képek is, csak nem tudtam hova tenni a "lányokat" a képen. Aztán később tisztázódott - mikor már több képet is láttam róluk, hogy azok a lányok tulajdonképpen fiúk, és ők az együttes. Na és akkor kíváncsi lettem a zenére is, úgyhogy töltöttem le. Először csak néhány számot: Taiyou no ao, Cage, Raison d'Etre, Child Prey, Garden, Obscure, Saku, Machiavellism, Beautiful Dirt, Jesus Christ R'nR. Be kell hogy valljam, először nem tetszett, csak a macskámnak. De aztán valahogy megszerettem, és letöltöttem az egész diszkográfiát. és egész nyáron, meg összel meg télen (december az már tél ugye?) csak azt hallgattam. Imádom!
Kedvenc albumom a Gauze. De tulajdonképpen mindet szeretem, még a Kai is tetszik. Kedvenc számom nincsen most, vagy talán még mindig a Raison d'Etre, meg a Cage, meg az Akuro no Oka, á de akkor a Gauzéről felsorolhatnám szinte mindet! De minden albumról van kedvencem, persze.
Ja, ezt most nagyon szeretem:

http://www.youtube.com/watch.php?v=RhT3--MEQg8

Tesóm (egyik) Kyo-fan, másik tesóm Die-fan lett én kedvencem a Vezér-sama!!
Tényleg, Kyo-sama már nem hordja a piercingjeit?!

Amit még szeretek: Nightmare és a Sendai Kamotsu, de alig tudok zenét vadászni tőlük! Sajnos!
Aztán Vidoll, szerintem Jui hangja legalább olyan jellegzetes, mint Kyoé! Lehet, hogy azért tetszik.
És Psycho le Cému: milyen bolondok!

Malice Mizer - Gekka no Yasoukyoku (tesómmal a PV-n olyan jót nevettünk, lehet, hogy Mana-sama ezt az egészet halálosan komolyan gondolta, de Gackt viccet csinál az egészől), Illuminati, Beast of Blood (ez volt az első PV amit láttam életemben és nagyon tetszett)
Közi és az Eve of Destiny

Hát most más nem jut eszembe, azt hiszem, ennyi

Jajj a Final Fantasy VIII-at majdnem elfelejtettem megemlíteni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 21 Wed, 1:06 am 
Site Admin

yeey, üdv a fórumon! fura dolog olvasni, hogy a soundofjapan hatására kanyarodott el valakinek a zenei izlése ilyen irányba... ilyenkor érzem azt, hogy van értelme csinálni ezt az oldalt. :sweatdrop:
(Deg rajongó macska meg rulz.. :beaten:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 21 Wed, 1:26 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

setsuna wrote:
Tényleg, Kyo-sama már nem hordja a piercingjeit?

Először is üdv a fórumon! :D És nem, nem hordja már a piercingeket, de így kissé lyukas az ábrázata. Deggel még én is úgy voltam elsőre, hogy "mi ez a borzalom?", de ezt hosszú-hosszú rajongás követte xD. A macskád meg tuti jó fej! :kitty:
Yuki Kaori mangák meg rulez! :headbang:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 02 Mon, 8:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

setsuna wrote:

See ya!Látod én ki is felejtettem!Old Final Fantasyk rulz, new Final Fantasyk SUCK!Télleg Case nem kéne egy Game topic???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 02 Mon, 8:49 pm 
Site Admin

Tokubei wrote:
setsuna wrote:

See ya!Látod én ki is felejtettem!Old Final Fantasyk rulz, new Final Fantasyk SUCK!Télleg Case nem kéne egy Game topic???

ooooo... én azért nem csináltam me' nagyon nem szeretem játékokat, de Mindenegyéb alá végülis mehet egy nyugodtan.. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 03 Tue, 10:45 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Üdv kedves Sakito ikonos ember. ^^y

És éljenek Tenshi Dir en Grey wallpaperjei. XD Én is an-chan kép-postjai miatt lettem oly érdeklődő, azt hiszem. máig a kedvenc képeim az 'elsők'.

meg régen beszóltam vmit a mangákra, hogy engem nem fognak meg. hát visszafele olvasva nem csoda, hogy nem értem fel a mondanivalóját. XDXD, *dies*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 05 Thu, 12:13 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
És éljenek Tenshi Dir en Grey wallpaperjei. XD Én is an-chan kép-postjai miatt lettem oly érdeklődő, azt hiszem. máig a kedvenc képeim az 'elsők'.

xD Bele se gondoltam! Tényleg lehettek az én képeim ^^". WTF, fertőző vagyok még ennyire közvetetten is! xDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 05 Thu, 5:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

sziasztok újoncok! Mit is mondhatnék....hmmm......Az élet kegyetlen és a drog ROSSZ!!

..jó h itt vagytok :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 18 Wed, 1:05 am 
Newbie

hmm akkor én is jó vagyok! he he

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour