Animelover wrote:
Húúú Shigeeeee!!!!! *.* Köccönöm szépen Akira!!!!!! <333 *lementegeti*
Szívesen, majd valamikor róla is felrakok jó pár képet, de most Koyama nagyon megizzasztott. Egyszerűen hihetetlen, közel 60 kép elveszett valahol, én marha meg letöröltem a gépről, hogy biztos felment, és nem két percig tartott összeszedni őket. 3-szor indult újra a gépem egymás után kisebb áramkimaradások miatt, arról meg nem is beszélve, hogy már több napja ezen szenvedek. A hülye photobucket bulkuploader-e nálam valamiért nem működik, egyesével felrakni ennyi képet az halál, a másik új feltöltő meg csak 1mb képnagyságig tölt fel normálisan, aztán szépen lekicsinyíti a képet.
Köztük volt az a két kép, ahol Koyama éppen egy kisgyerekkel játszik, az olyan aranyos képsorozat, de viszont jó pár kedvencem felment, köztük jó sok KoyaPi, valahogy olyan aranyosak együtt. Egyik kedvencem a KoyaPi kutyás sorozat, főleg az a kép, mikor Pi úgy csinál, mintha a kutya hátán ülne, mellette meg Koyama feszít.
És akkor itt vannak a Koyama képek, régiek és újak vegyesen.
Koyama
És mielőtt elfelejtem, a mai Music Station-ben volt a TegoMass páros, ugye 18-án jelenik meg az Ai Ai Gasa kislemez. Bezzeg ők egy csomó műsorban lesznek, nem értem én a JE marketinget. A NewS alig volt pár műsorban mikor a Summer Time-ot reklámozták.

Szerintem ha ennyire nem szuperál jól együtt a NewS, akkor szedjék szét őket: RyoPi, KoyaShige és TegoMass ugye meg már van. Vagy legyenek szólók és ennyi.
TegoMass páros megnézve, nem tudom miért de mostanában egyre jobban idegesít Massu állandó hadonászása a kezével. Persze beleéli magát, de engem akkor is nagyon zavar.
Apropó, Kimura Takuya volt a Code Blue stúdiójában Yamapi legnagyobb meglepetésére. Persze nem hozzá ment. De ahogy olvasgatom Yamapi odáig meg vissza van érte, pedig szerintem az az ember egy öntelt hólyag, inkább ne akarjon rá hasonlítani. Maradjon az, aki most.
És mert nem bírom ki, rúgjatok belém, jöjjön egy pár olyan édes Pi kép.
credit: Yamaplovelina