Yue wrote:
sukin már fenn van az új Tegomass single. ^^
Köszi, nekem már megvan, csak kár, hogy hiányos, hiányzik az egyik karaoke dal. (de telhetetlen vagyok

)
És most egy kérésem lenne. Ha valakinek lennének jó minőségű Nagase-Pi képei még az IWGP idejéből, légyszí ossza már meg velem.
Illetve ha például ezekből itt lent van normális verziója. Van egy-két képem, de csak tényleg annyi és azok sem egy hq minőségűek. És Takkival is jöhetnek képek, bár abból nekem is van egy pár össze-vissza.
Ja és Tego is sztorizik első szerelméről a Music Station-ben, nézzétek meg. Kis romantikus, bár volt egy pár érdekes dolog.
Ezen kívül még marha sok rádió és tévéműsorban lesznek, csak majd győzzük követni.
És mindjárt vége a Last Friends-nek! Aki utálja Ryo-t, az is nézze meg, Ryo-chan annyira jó benne, díjat neki, komolyan mondom!
És már csak 3 hét és jön Doktor Pi, illetve komoly krimiféle Toma-val és Ohno-val.
Koyama meg amint látom szépen elvan a kis műsorával. Kíváncsi volnék, hogy milyen sikeres. Remélem az, és kap még több ilyen lehetőséget, meg majd ugye nemsokára itt van Shige egyéni produkciója (és ne feledkezzünk meg a Hokabenről, azt hiszem én is belekukkantok majd)