Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 11:45 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 14 Sat, 2:30 pm 
Forum Addict

ott írják h tényleg, Kazuya rajongók telepakolják Kazuyás képekkel a entet, ezek a nyomorok emg még ennek ellenére össze bírják keverni őket? XDDDD
errőla cikkről hallottam már de a scanet nem láttma még XDDD agyhalál xD meg amúgyis, nem kell őket ien szinten aluli újságba beletnenni -.-"

úristen, fehérvári volt aki írt nekik XDDD most nézem csak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 14 Sat, 2:31 pm 
Forum Addict

Köszi, mondjuk akkor reklamálni már késő, de ilyenkor olyan ideges vagyok, hogy egy béna képet nem bírnak keresni az emberről. Komolyan mondom. Ha nem ismerik ne rakjanak be képet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 14 Sat, 8:30 pm 
Senior Member

Nekem ez a kis kép itt feszít a parafatáblámon, a többi képem mellett, a cikkel együtt. Mondjuk arra én is rájöttem már régen, hogy a cikk nem Yamapiről szól, de azért meghagytam egyben a képet a cikkel. amúgy én se tudom pontosan mikori szám, de már régi.. talán tavaly valamikor jelent meg. de tényleg nem emlékszem. én is egyik osztáálytársamtól kaptam, mert gondolta biztosan ismerem. persze akkor még távolról sem ismertem sem Pi-t, sem a JE-t. (akkor még VK-vel voltam elfoglalva) de elfogadtam tőle.. amúgy azért írták a cikkben hogy telepakolják a magyar "fan-ek" a világhálót Kame képeivel, mert akkoriban az im-net fórumon a semmiből hirtelen nagyon megszaporodtak a Kame és KAT-TUN "rajongók" (de inkább csak divatrajongóknak mondanám őket, és bocsánat, senkit nem szeretnék ezzel megsérteni, ez scak az én véleményem.) és im-net fórumja volt tele mindenhol Kame képeivel.. és hozzáteszem még azt is, hogy az im egy nagy bénaság. sosem arról volt híres, hogy hiteles cikkeket, és képeket közölt volna.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 14 Sat, 10:23 pm 
Forum Addict

Ehh, én is regelve vagyok IM-neten de nem láttam azt a sok Kames képet O_o mondjuk ahányszor feljártam... XDD
de azért ténylg képzelem azt a sok trú fant ott -.-"

amúgy cska én vagyok hülye és nem tudtam/vagy elfelejtettem (XDD) h Koki emg YamaPi meg HaseJun osztálytársak voltak? XD

most találtam képet az egyik osztálykirándulásukról

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 14 Sat, 10:46 pm 
Senior Member

Sanako wrote:

=D ha megkérlek, ezt a képet be tudnád tenni KAT-TUN topicba?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 14 Sat, 10:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue wrote:
Sanako wrote:

=D ha megkérlek, ezt a képet be tudnád tenni KAT-TUN topicba?

vagy inkább a JE topicba! XD
kivi vok ugyan azt a képet találtuk e, mert elfelejtettem neked odadni a linket múltkor! ^^""" gomen! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 15 Sun, 11:36 am 
Senior Member

sukin már fenn van az új Tegomass single. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 15 Sun, 1:24 pm 
Forum Addict

Yue wrote:
sukin már fenn van az új Tegomass single. ^^

Köszi, nekem már megvan, csak kár, hogy hiányos, hiányzik az egyik karaoke dal. (de telhetetlen vagyok :lol: )

És most egy kérésem lenne. Ha valakinek lennének jó minőségű Nagase-Pi képei még az IWGP idejéből, légyszí ossza már meg velem. :pinky:
Illetve ha például ezekből itt lent van normális verziója. Van egy-két képem, de csak tényleg annyi és azok sem egy hq minőségűek. És Takkival is jöhetnek képek, bár abból nekem is van egy pár össze-vissza. :D

Image
Image
Image

Ja és Tego is sztorizik első szerelméről a Music Station-ben, nézzétek meg. Kis romantikus, bár volt egy pár érdekes dolog. :lol:
Ezen kívül még marha sok rádió és tévéműsorban lesznek, csak majd győzzük követni.
És mindjárt vége a Last Friends-nek! Aki utálja Ryo-t, az is nézze meg, Ryo-chan annyira jó benne, díjat neki, komolyan mondom!
És már csak 3 hét és jön Doktor Pi, illetve komoly krimiféle Toma-val és Ohno-val. :D
Koyama meg amint látom szépen elvan a kis műsorával. Kíváncsi volnék, hogy milyen sikeres. Remélem az, és kap még több ilyen lehetőséget, meg majd ugye nemsokára itt van Shige egyéni produkciója (és ne feledkezzünk meg a Hokabenről, azt hiszem én is belekukkantok majd)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 15 Sun, 1:34 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Köszi, nekem már megvan, csak kár, hogy hiányos, hiányzik az egyik karaoke dal. (de telhetetlen vagyok :lol: )

Engem a karaoke számok annyira nem érdekelnek, szóval nekem így is kökéletesen megfelel :oops: :D

Akira wrote:
És mindjárt vége a Last Friends-nek! Aki utálja Ryo-t, az is nézze meg, Ryo-chan annyira jó benne, díjat neki, komolyan mondom!

És ez nekem volt célzás? =D najó nem. =3

Akira wrote:
És már csak 3 hét és jön Doktor Pi, illetve komoly krimiféle Toma-val és Ohno-val. :D
Koyama meg amint látom szépen elvan a kis műsorával. Kíváncsi volnék, hogy milyen sikeres. Remélem az, és kap még több ilyen lehetőséget, meg majd ugye nemsokára itt van Shige egyéni produkciója (és ne feledkezzünk meg a Hokabenről, azt hiszem én is belekukkantok majd)

Ezeket a sorozatokat pedig már nagyon várom =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 15 Sun, 2:04 pm 
Forum Addict

Yue wrote:
És ez nekem volt célzás? =D najó nem. =3

Nem. Bár itt egy kezemen meg tudom számolni hányan értekezünk ide, na jó már kettőn ha még a többi topicot is ide számoljuk.
Egyébként úgy vettem észre rajtam kívül itt senki sem kedveli Ryo-chant. De mivel olyan "sokan" értekezünk ez nem is olyan furcsa, lehet pont azok írnak ide, akik pont nem szeretik. Elvégre nem szerethet mindenki mindenkit.

Na és akkor egy kis Last Friends reklám. Innen letölthető a Mentore G Masami-val, Eita-val és Ueno Juri-val (remélem jól írtam a nevét), angol felirat meg itt van hozzá. Ezek a Tokiós legények is marhára jó fejek, én szeretem őket, meg a zenéjüket is. Mondjuk a műsor végén a saját ökörködésük már nincs lefordítva, pedig kíváncsi volnék, milyen hülyeségeket beszélnek. :D
A NewS az egyetlen akinek nincsen műsora! Műsort nekik, Johnny bá! Bár szerencsétlen Yamapi már nem bírná szuflával.

Hogy ne írjak már annyiszor, Code Blue reklámja:
http://www.youtube.com/watch?v=rGyT_jlfiiM

Ja és Toma, Oguri Shun és Pi együtt voltak nemrég egy Arashi Conon. Nagyon összenőttek ezek. Pi ugye már a Stand Up óta ismeri Shunt, ha nem régebbről, Toma meg a Hana Kimi óta van vele ilyen jóban. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 16 Mon, 4:26 pm 
Forum Addict

TegoMass a Domoto Kyodai-ban angol felirattal elérhető a szokásos helyen, lusta vagyok linkelni, szerintem az a pár ember aki ide értekezik úgyis tudja miről beszélek. Még egyelőre nem tekintettem meg, de tuti vicces, ismerve Koichi és Tsuyo hülye humorát. :lol: Ha minden igaz, most Tego tanítja Massut hogyan mutatkozzon be, úgy ahogy neki annak idején Tsuyo mondta. :D
És remélem a Hey Hey Hey is feltűnik normális minőségben és feliratot is kapunk hozzá.

Haha, most fedeztem fel, hogy Massu és Jin is július 4-án született, igaz, hogy más évben, de nem is ez a lényeg. Akkor Pi szerintem sokszor ezért nem foglalkozott Massu szülinapjával, mert Jin szülinapján járt az esze.

Na, hogy ne írjak már külön hozzászólást, megnéztem a Domoto Kyodai-t, tényleg vicces volt.
Itt a Kinki Kids vs TegoMass rajzverseny eredménye:

Először jöjjenek az orrszarvúk, amiket kellett rajzolni:

Tego orrszarvú:
Image

Massu orrszarvú:
Image

Tsuyoshi orrszarvú:
Image

Koichi orrszarvú:
Image

Aztán a mögöttük ülő egyik leányt kellett lerajzolni:

Tego:
Image

Massu:
Image

Tsuyoshi:
Image

Koichi:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 16 Mon, 8:46 pm 
Senior Member

Akira wrote:
TegoMass a Domoto Kyodai-ban angol felirattal elérhető a szokásos helyen, lusta vagyok linkelni, szerintem az a pár ember aki ide értekezik úgyis tudja miről beszélek. ...

Az a baj, hogy én nem tudom hol érhető el. :oops: :oops: bocsi, de nem tudsz adni mégis egy linket?

Akira wrote:
Haha, most fedeztem fel, hogy Massu és Jin is július 4-án született, igaz, hogy más évben, de nem is ez a lényeg. Akkor Pi szerintem sokszor ezért nem foglalkozott Massu szülinapjával, mert Jin szülinapján járt az esze.

Szóval Pi elfelejtette a csapattársa szülinapját.. enyjebenyje.. XD

Akira wrote:
Na, hogy ne írjak már külön hozzászólást, megnéztem a Domoto Kyodai-t, tényleg vicces volt.
Itt a Kinki Kids vs TegoMass rajzverseny eredménye:

:lol: jaj ezek a rajzok. hát én lehet megsértődtem volna, ha Tego engem is úgy rajzolt volna le, ahogy azt a lányt =D viszont, Tsuyoshi rajza a lányról aranyos lett =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 16 Mon, 8:54 pm 
Forum Addict

Itt a TegoMass link:
click

És Pi nem felejtette el Massu szülinapját, csak ajándékot nem kapott viszont Massu, de emlékszel ez volt a Hey Hey Hey műsorban, ha láttad.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 16 Mon, 9:02 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Itt a TegoMass link:
click

És Pi nem felejtette el Massu szülinapját, csak ajándékot nem kapott viszont Massu, de emlékszel ez volt a Hey Hey Hey műsorban, ha láttad.

ahh.. bocsi, azthittem valami külön oldalról kellene letölteni ezt a műsort, amit tudnom kéne, hogy honnan.. de köszönöm a linket! : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 17 Tue, 11:52 am 
Senior Member

Találtam Uchiról két képet, a Júliusi Potato magazinból. Én annyira sosem kedveltem őt, de szerintem ez a két kép azért jóra sikeredett. ^^ Itt megtaláljátok őket.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour