Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 11:09 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 22 Thu, 3:23 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
help miiiiiii!

jóvan, vettem, viszem bankosra >__> csak szólj még rám

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 22 Thu, 9:22 pm 
Site Admin

megumi wrote:
Case wrote:
help miiiiiii!

jóvan, vettem, viszem bankosra >__> csak szólj még rám

köszke :grin: :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 27 Tue, 1:53 pm 
Elite Member

Nincs valakinek infója valami újdonságról? Új PV/single/album? Már egy időpont is jó lenne, hogy mikor számíthatok valami újra. Kezdenek elvonási tüneteim lenni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 27 Tue, 6:03 pm 
Forum Addict

Helló!

Nem tud valaki valamilyen információval szolgálni a Toshiya-mangákról. Találtam négyet, a Birthday-mangát, az Italy-mangát, + Kaoru-manga és Die-manga. Van ilyen Kyo-ról és Shinyáról is?

Ezekre gondoltam:

Image Image ImageImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 28 Wed, 4:56 pm 
Site Admin

Zoska wrote:
Nincs valakinek infója valami újdonságról? Új PV/single/album? Már egy időpont is jó lenne, hogy mikor számíthatok valami újra. Kezdenek elvonási tüneteim lenni...

én is pár napja nézegettem utána és egyenlöre semmi infó nincs semmilyen új anyagról. pedig azé' kiváncsi vagyok, hogy most így clever sleazoid után mivel rukkolnak elö. :beaten: (ezutóbbinak még mindig keresem felirat nélküli PVjét. :shock: valakinek nincs esetleg..? jó az a videó, de NEM akarom tudni, hogy Kyo mit mond... illetve mit próbál mondani. xD)

(azt a mangabigyót én nem ismerem, majd talán valamelyik Deg fangrillünk... :bluegrin:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 29 Thu, 12:48 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

setsuna wrote:
Helló!

Nem tud valaki valamilyen információval szolgálni a Toshiya-mangákról. Találtam négyet, a Birthday-mangát, az Italy-mangát, + Kaoru-manga és Die-manga. Van ilyen Kyo-ról és Shinyáról is?

Hát sajna nekem is pont ugyanezek vannak meg még nagyonrégről, azóta hírüket se hallottam. Szerintem nem is nagyon rajzolt többet, de ha igen, akkor remélem egyszer majd felbukkannak valahol. *sóhaj* ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 29 Thu, 2:39 pm 
Forum Addict

Én találtam tegnap egy másikat egy német Toshiya-oldalon, de sajnos nincsen hozzá fordítás :(

Image

Olyan, mintha valami fotózás lenne... a 2. képen... de a többi... hát nem tudom.... jó lenne tudni, mi van odaírva!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 02 Mon, 5:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Új albumot!ÚJ PÉVÉT VAZEEEE!Úr isteeeen............ e-ee-eeeeee-engem i-i-i iss megfertőőőőőőőőőőőzzötttt-tt-t-t :twisted: :angry: :chainsaw:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 10:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Most láttam egy interjút Die-al, és Kaoruval (Rock am Ringes) és rohadt yót nevettem rajta!!! :lol: Egy kis szőke bige volt a riporter és durván hülye kérdéseket tett fel!

nő:Talán most hogy európában turnéztok lehetséges, hogy angol nyelvű albumotok is lesz??(pff....nem értem az összefüggést :hammer: )

Die:"Talán"....nem....mert japánok vagyunk (nevet)

nő:Nagyon jók a live showjaitok...jól megcsinált hajak, smink....így néztek ki a hétköznapi életben (lehet, hogy "otthon"-nak kéne fordítanom?) is???? :angry:

Kaoru:ööööömm........a hétköznapi életben nem...

Ennyi......bazze...télleg ezeket kellett volna megkérdezni....ez a nő sztem úgy ment oda, hogy azt sem tudta hogy kik ezek :poke: ......brrrrrrrrrrr Gondolom ti is láttátok már régen.....de nekem új volt :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 10:47 pm 
Forum Fanatic

Igen, az az interjú nagyon borzasztó, hahaha... XD ...de legalább az vicces, amikor riporter-csaj szegény Kaoru orra alá dugja a mikrofont, hogy végre ő is mondjon már valamit, ő meg így "hmm...ahaa, most akkor mondjak valami okosat..." XD

edit: az az angol nyelvűs kérdés (és főleg a rá adott válasz) meg így Clever Sleazoid után nagyon :lol:, hahaha... XD XD XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 10:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
az az angol nyelvűs kérdés (és főleg a rá adott válasz) meg így Clever Sleazoid után nagyon :lol:, hahaha... XD XD XD

Ya 8) De mentségükre válljon, hogy így is k*rvajó!!!!!!!!!!!És ez még messze nem egy angol nyevű album, hanem csak 1 szám...én sem akarom, hogy elamerikanizálódjanak!Az szörnyű lenne!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 10:57 pm 
Forum Fanatic

Tokubei wrote:
Jigsaw wrote:
az az angol nyelvűs kérdés (és főleg a rá adott válasz) meg így Clever Sleazoid után nagyon :lol:, hahaha... XD XD XD

Ya 8) De mentségükre válljon, hogy így is k*rvajó!!!!!!!!!!!És ez még messze nem egy angol nyevű album, hanem csak 1 szám...én sem akarom, hogy elamerikanizálódjanak!Az szörnyű lenne!!

Igen, mondjuk télleg csak egy szám, és az még nem a világvége...
Amerikanizálódott Dir en grey-t meg el se merem képzelni :shock: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 11:09 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jigsaw wrote:
Amerikanizálódott Dir en grey-t meg el se merem képzelni :shock: :lol:

Muhaha, hát ahhoz az kéne, hogy Kaoru ne legyen a bandában (mert ugye nem annyira kedvel semmi gaijint).... nah de ő írja a legtöbb dalt, úgyhogy ha amerikanizálódnak, akkor nem is lesz Dir en grey, mert Kyo se bírná tuti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 11:14 pm 
Mumus

ja egyszer csak azt hallanánk kyo meghalt mert nem tudta elénekelni az angol szöveget hehehhe...najóóó nemmmmmm de akkor is milyen gáz lenne már ha ez megtörténne asszem akkor férjecskémet én ölném meg saját kezemmel!!!!!!! és ez már nagy szóóóóóóóóóóóóóó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 1:25 am 
Elite Member

Tokubei wrote:
Ya 8) De mentségükre válljon, hogy így is k*rvajó!!!!!!!!!!!És ez még messze nem egy angol nyevû album, hanem csak 1 szám...

És az sem angol... Vagy csak annyira, amennyira a japán általános iskolások katakanáról átírt angolja. De most komolyan, ti próbáltátok követni a szöveget? Sokszor még szótagra sem jön ki (különsen az a rész, amikor egy hörgés egy egész szót jelöl). Szegény Kyo-t azt hiszem, tényleg nem a kiejtéséért szeretjük.

A magyar DEG-oldalról van a hír, miszerint a bandától a The Final rákerült egy válogatáslemezre. Feltűnő volt, hogy a többiek nem ázsiaiak (sok kanadai bandát emlegettek). Csak nem amerikai turné lesz a következő nagyobb esemény a pihengető DEG körül?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour