Köszi a linket! A helyet ismerem, de ezt pont nem olvastam, igaz egyébként is ritkán járok arra.
Hát elhangzott ott sok minden. Amúgy írták, hogy Koichi pofonvágta Jin-t, hát nem tudom, ha igaz is, Koichi nem szokott csak úgy valakit pofon vágni. Most eszembe jutott, hogy Kat-tun és Koichi együtt voltak a Music Station-ben nemrég. Kat-tun a Don't you ever stop-al, Koichi meg a No More-ral. Most így visszaemlékezve, mintha Jin feltűnően húzta volna a száját, mikor Koichi beszélt, mindjárt meg is nézem. De az tuti, hogy Kame és Maru úgy tűnt nagyon kedvelik őt. De ezt most megnézem, mert nem esküszöm 100%-ra.
Megnézve, állítás visszaszívva, mondjuk Jin nem volt a helyzet magaslatán, de nevetett Koichi hülye viccein. Mondjuk Maru elég szerencsétlen volt, Jin nem is mert odanézni, elég égő volt.
De azon jót nevettem, mikor Tamori kérdezi a karatemozdulatokról Koichi-t, ő meg mondja, hogy majd a Kat-tun megmutatja. Aztán kérdezik miért mi? Mire Koichi: Nos, akkor minek vagytok itt?
De ha van is valami emögött, nem csodálom. Egyébként Kinki Kids még mindig sokkalta nagyobb név, mint a Kat-tun. Lehet, hogy rájuk visítoznak a tinilányok, de azokat meg is kell tartani és a legutóbbi lemezeladás nem azt mutatja, hogy megtudják tartani a rajongótáborukat. Talán gondolkozzanak el, mert szerintem egy-két embernek ott kissé elszállt az agya.
Arról meg hogy széthúztak, húznak azok most is. Szerintem az egyik ilyen pont a Kame-Jin páros, akiket a rajongók imádnak összeboronálni, holott szerintem megfojtanák egymást egy kanál vízben. Mondjuk a NewS sem különb, ott sincs igazán egység. Bár az ő esetük magyarázható azzal is, hogy hirtelen összerakott bandáról van szó.
De ezt úgyis csak ők tudják, ezek mögött szerintem jó nagy adag színészkedés is áll, szerintem a nagy része nem igaz, hogy ki kit utál.
Apropó, Ueda-nak szeptemberben szólókoncertje lesz, az összes dalt ő komponálta. A dalok különböző stílusúak lesznek. Ueda-nak szép hangja van, csak bátortalanul énekel. Talán majd ez segít rajta. Pont róla nem gondoltam volna, hogy szólókoncija lesz.

De hajrá!