Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 11:32 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 185  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 7:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nyem tom mi ez...de letöltöm..én ne tölteném :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 7:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:

ez jó. =D, Van benne Just One More Kiss-t sexyn éneklő sexy Kiyoharu. szóval tetszeni fog. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 8:20 pm 
Official Cheerleader

fúúú de még milyen sexyn XDD
btw. bylon is my heroin(e) thanx :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 8:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

bylon wrote:
Mona wrote:

ez jó. =D, Van benne Just One More Kiss-t sexyn éneklő sexy Kiyoharu. szóval tetszeni fog. ^^

mér nem írod simán hogy bu*i vagyok? :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 9:18 pm 
Forum Fanatic

Huhúú, bylon, nagyon köszi a tribute albumot, már égre-földre kerestem!! (na jó, annyira azért nem) XD

Kösziiii mégeccer!! ^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 9:58 pm 
Site Admin

megumi wrote:
fúúú de még milyen sexyn XDD
btw. bylon is my heroin(e) thanx :heart:

uuu... beutalja megumi-t elvonóra.. :shock:
nah, mindjart nekiallok meghallgatni, aztan majd lelkendezek/nyavajgok.. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 10:43 pm 
Forum Fanatic

...első benyomások:
-Just One More Kiss - nagyon hasonlít és nagyon különbözik egyszerre, de az biztos, hogy nagggyon Kiyoharu! 8)
-Iconoclasm - jó kis húzós átdolgozás, J-nek nagyon scary elborult perverz becserkészős-gyilkos hangja van, de kell a dalba. XD
-Moon Light - Balzac. Ennyi. 8)
-Mienai Mono... - hmm, hát olyan izé, kicsit elektronikus-atmoszférikus rokk, de nem rossz....
-My Fuckin' Valentine - nagyon borult elektrós/döngölős/ordibálós rokk, tetszik is nagyon, az egyik kedvencem egy hallgatás után. XD
-Living on the Net - hát ez nagyon WTF, ilyen tücc-tücc, de nem olyan rossz, ahhoz képest, hogy "normális esetben" (Buck-Tickért mindent :D) nem hallgatnék ilyen zenét.
-Sasayaki - bácsika gyakorol Mississipiben, egy mocsárban a gitárján és közben csípik a szúnyogok....szegény bácsika. Jópofa szám. XD
-Rokugatsu no Okinawa - *skip* :P
-Speed - jópofa kis mix, rap-betéttel (amitől csak még jobb) XD
-Monster - *skip* :P (de nem tűnik rossznak, csak most fáradt vagyok az ilyesmihez) XD
-Physical Neurose - naggyon punk és naggyon jóóó. 8)
-Aku no hana - na, ezen nagyot borultam, olyan istencsászár...az abszolút kedvencem a lemezről, a hangszerelése jobban tetszik mint az eredeti (egy kicsit), már csak Atsushi hangja hiányzik... 8)
-Dress - nagyon jó albumzáró dal, az énekes hangja az elején egy kicsit zavart, de egyre jobb mind az ének, mind a zene. Teccik. ^^ Ahogy az egész lemez. ^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 10:50 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Tokubei wrote:
tenshi wrote:
mi már rendeltünk ^^", de akkor majd legközelebb.

Ha ilyen lesz tessél szólni nekem issss!

Okés, szólunk neked is ^_^.

És Bylon! Azért köszönöm! xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 11:09 pm 
Mumus

Aku no Hana: kedvenc szám nagyot estem amikor megnéztem ki van benne bár sejtettem hogy Teru meg Hisa mert a gitárhangzás tipikus hisashis volt!!

Just One More Kiss : kiyoharu :)

Iconoclasm: elején wtf aztán meg hújj ez J aztán meg nem is olyan rossz ez...

Moon Light : nem tok hozzá szólni mivel nem ismerem az eredetít de ez tetszik... :D

Quote:
-Mienai Mono... - hmm, hát olyan izé, kicsit elektronikus-atmoszférikus rokk, de nem rossz....

egyetértek Jig-el!!!

My Fuckin' Valentine : nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Quote:
-Living on the Net - hát ez nagyon WTF, ilyen tücc-tücc, de nem olyan rossz, ahhoz képest, hogy "normális esetben" (Buck-Tickért mindent ) nem hallgatnék ilyen zenét.
itt is bár nincs összehasonlítási alapom bár nállam a szlogen azért nem mindent!!! :wink:

Sasayaki: no comment első kép ami megjelent nekem bácsi esőerdő eső tánc vagy épp kannibálkodás heheh....

Rokugatsu no Okinawa : áhhhhhhh nagyon nem tetszik :(

Speed: ez viszont annál inkább amikor a bass bejött az elején már megszerettem ezt a számot....

Monster: nagyon cool, iszonyat wtf bevezetés utána meg kemény zuzás meg hogy ordítsunk és adjunk ki fura hangokat naon ott van ..bár itt sincs összhasonlítási alapom...

Physical Neurose : nekem nagyon tetszik nagyon édes az egész szám...és kivételesen asszem van összahsonlítási alapom.....heheh...nekem bejön 8)

Aku no hana: ez mint előszőr említettem a kedvenc számom az egész albumon nagyon jól meg lett csinálva és nagyott néztem Teru hangján.. 8) :lol: :D :twisted: :wink:

Dress: kellemes..tetszik bár nem tom ki énekel de kellemes hangja van és jó a szám is olyan waiiiii relaxálni lehet rajta ...

összesített vélemény: érdemes megrendelni nagyon jó lett, nem gondoltam volna hogy ennyire pozitív véleményem lesz az albumról!!!!! Nagyon jó lett!!!!!
:smilecolors: :headbang: :multi: :hippy: :love: :heart: :love2: :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 09 Mon, 11:17 pm 
Forum Fanatic

öhm...nem akarok hülyeséget mondani, de a Dress-t asszem az a TM Revolution nevű csóka énekli... valami pop, nem értek hozzá, haha XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 7:46 am 
Mumus

noooooooooooooo na mindegy ebben a számban tetszik a angja!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 12:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:

Monster: nagyon cool, iszonyat wtf bevezetés utána meg kemény zuzás meg hogy ordítsunk és adjunk ki fura hangokat naon ott van ..bár itt sincs összhasonlítási alapom...

épp hallgatom. tényleg nagyon cool! nem éri meg skippelni az intronál hé! XD

amúgy a bennem rejtőzködő ( most leginkább nagyon mélyen) B-T fanra mondom, nem emlékszem egyik másik eredetijére. Pl. a stílusa miatt nem épp közkedveltnek tűnő Theater Book - Rokugatsu no Okinawa, hogy miből készült??? XD

És Age of Punk!!!! rulz nagyon.

TMR meg nem is ölte meg a Dress-t, nem értem miért terjesztette mindenki ezt már az album megjelenése napján. ^^t

___
Mona: *szempillarebesgetés* Én olyat nem mondok! XD De ha nem hangoztatod, lehetsz te is tiszteletbeli lány! ^^y

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 12:34 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
amúgy a bennem rejtőzködő ( most leginkább nagyon mélyen) B-T fanra mondom, nem emlékszem egyik másik eredetijére. Pl. a stílusa miatt nem épp közkedveltnek tűnő Theater Book - Rokugatsu no Okinawa, hogy miből készült??? XD

Áh, nah tessék, az eredetikre nem emlékzeni, ejnye-bejnye! xD A Rokugatsu no Okinawa pedig az egyik kedven B-T dalom és nemtom, nekem a legtöbb dal nem tetszett átdolgozva, úgyhogy hanyagolni fogom az egész albumot pár kivétellel (na jó, 6 kivétellel). Különösen az Iconoclasm fájt nagyonnagyonnagyon >_<.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 12:46 pm 
Site Admin

bylon wrote:
Mona: *szempillarebesgetés* Én olyat nem mondok! XD De ha nem hangoztatod, lehetsz te is tiszteletbeli lány! ^^y

héééééé!!! az az én tiszteletbeli rangom!!!! *hiszti* :cry2:

on: uhh-uhh.. még mindig nem hallgattam meg az albumot... na majd mindjárt..!! ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 1:07 pm 
Elite Member

Némelyik szám (khmm-khmmm, Living on the Net), nekem is elsőre fájdalmasnak tűnt, mert kb. 20 perccel azelőtt hallgattam az eredetit. Egyébként viszont ha elvonatkoztatok attól, hogy ezek átdolgozások, akkor mind egész jó.
A Dresstől féltem a legjobban, és ugyan kicsit lehúzta a TMR-pasi énekhangja a dolgot, de egy ennyire zseniális számot nem lehet teljesen elrontani.
Az Iconoclasm meg ahogy már Anchan mondta, tényleg eléggé szétcsapott szám lett.
Az Age of Punkos szám meg... Hehe... Adtak neki egy teljesen más hangulatot, de így is nagyon bejövős.
A Sasayaki, akárki akármit is mond, nagyon jó. Valamiféle felüdülés ezen az albumon. Poén az egész.
Ami még nagyon tetszett, az a Mienai Mono...
A Theatre Brook-os énekes egyáltalán pasi? Mert ha az, akkor némi férfiúi kellékétől már búcsút mondhatott, amire ilyen magas hangokat ki tudott csikarni magából.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 185  Next

All times are UTC + 1 hour