Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 11:33 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 185  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 1:50 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zoska wrote:
A Sasayaki, akárki akármit is mond, nagyon jó. Valamiféle felüdülés ezen az albumon. Poén az egész.

Oh, nah azzal a dallal annyi baj nem lenne, ha nem tudnám, hogy mi a szövege! ^^" Poénabb lett volna ha Michirou Endo bácsi dalt cserél Kiyoharuval, mert az sokkal jobban passzolt volna. Ő elénekelgette volna szép komótosan a Just one more kiss-t, Kiyoharu meg megadta volna a Sasayakihoz azt, amire annak szüksége lett volna, a kellő sekushiii hangnemet. (mégha az ember nem is tudja, mi a szöveg, nézze meg a klippet vagy akár valami liveot és rájön, hogy miről lehet ott szó) xDDDD Mert tényleg nem ott van a baj, hogy rossz a dal, hanem ott hogy van egy nem éppen semmitmondó szövege, ami megkíván némi előadásmódod, de úgy lett sajna elénekelve, mintha kb. semmiről nem szólna, ami engem nagyon idegesít, és igyekeztem nem a skip felé kapkodni, csak magamban mondtam, hogy nah ezt ne, de azért tisztelettudóan végighallgatom ^^".

Egyébként nekem nagyon is tetszik a living on the net! Végül az előadó a száémára legmegfelelőbb dalt választotta! xD
A Monster és a Physical neurose feldolgozásai is ott vannak nagyon! És persze a Mienai mono az egyik nagy kedvenc a Just one more kiss és a Moonlight mellett. A többi meg hát számomra mind elbukott valamin, dehát én egy szörszálhasogató elvakult B-T fangirl vagyok, szóval várható volt xD, de mindegy, mindenképp szép dolog volt, hogy lerótták tiszteletüket! ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 3:05 pm 
Elite Member

tenshi wrote:
Egyébként nekem nagyon is tetszik a living on the net! Végül az elõadó a száémára legmegfelelõbb dalt választotta! xD

Ez igaz... Nem akarok belegondolni, hogy valami romantikusabb, lágy számból mi lett volna a bácsi feldolgozásában. A maga módján egyébként jó lett a szám, csak hát ugye elektornikus.... Na jó, ez meg már az én kis személyes parám a gépzenétől.

A Sasayakira meg... No igen, most, hogy így említetted, elő fogom kotorni a PV-t... De én még mindig poénnak érzem a számot. Kicsit paródia-szerű lett, de ezt legalább nem úgy rontották el, mint a halálkomolyan előadott Iconoclasm-ot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 10 Tue, 3:29 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zoska wrote:
de ezt legalább nem úgy rontották el, mint a halálkomolyan előadott Iconoclasm-ot.

Nah igen, ez nagyonis igaz! Szegény Jnek ez nem nagyon ment, dehát protekció, Atsushival haverok, úgyhogy ő kapta a nagy B-T himnusz, és szépen meg is erőszakolta, köszönjük szépen. xD
A Sasayakihoz meg:

Artist: Buck-Tick
Title: Sasayaki (Whispers)
Words: Sakurai Atsushi
Music: Imai Hisashi

you are a dream
I'm like the slave lusting after you
you are the night
I joyfully shed tears
you are the moon
I'm wet like mud
you are the mystery
I'm spilling, all alone

I want only one thing, filthy whispers

your dream
I stamp down on it like a child
your night
I drool in delight.

if you'll grant my wish, tie me up.

you are a dream
I'm like the slave lusting after you
you are the night
I joyfully shed tears

if you'll grant my wish, tie me up.

you are the moon
I'm wet like mud
you are the mystery
I'm spilling, all alone

Translated By: Brian Stewart & Takako Sakuma

Hát sajna kétlem, hogy a bácsi parodiának szánta volna, de meglett a poénértéke az biztos! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 11 Wed, 12:55 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

ja az astushi dvd-n elég vicces a feldolgozás szám.....ezt kozsó is feldolgozta
régen(egyik angy slágere volt)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 11 Wed, 8:47 am 
Member

Sajnos (vagy szerencsére) én még nem tudtam végig hallgatni a tribute almbumot! De egy számot meg kellett hallgatnom, hogy milyen lett, és ez a Dress! Az én személyes véleményem a feldolgozásáról: nagyon nem jön be! Egyszerűen szörnyű! Meg amiről a dal szól, szerintem ahhoz nem egy ilyen hang és stílus illik! Nekem az eredeti B-T Dress százszor jobban tetszik! Még a Bloody Trinity mix is ezerszer jobb! Ezekután eléggé félve hallgatom meg a többi számot! De azért remélem hogy találok olyat is, amely nagyon tetszeni fog! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 11 Wed, 10:06 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Mona wrote:

Jah igen, az I love Chopin, nem is tudtam, hogy rajta van a koncertvideón *csütörtökön nézi majd meg* xDDDDD, hát elég muris így nekünk, de hála Istennek a világ jelentős része nem tudja ki az a kozsó. xD De Atsushi David Bowie feldolgozása azért sokkal jobb! ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 11 Wed, 10:20 am 
Site Admin

tenshi wrote:
Mona wrote:

Jah igen, az I love Chopin, nem is tudtam, hogy rajta van a koncertvideón *csütörtökön nézi majd meg* xDDDDD, hát elég muris így nekünk, de hála Istennek a világ jelentõs része nem tudja ki az a kozsó. xD De Atsushi David Bowie feldolgozása azért sokkal jobb! ^^"

ilyenkor annyira tudok örülni hogy a naccerü magyar pop-ipar örömeiböl kb teljesen kimaradtam és kozsót is csak képröl ismerem.. :greengrin:
ahh, remélem nekem is lesz majd idöm megnézni a koncertet valamikor nem túl sokára, mert kiváncsi vagyok rá. o_o/

bloody mary wrote:
Ezekután eléggé félve hallgatom meg a többi számot! De azért remélem hogy találok olyat is, amely nagyon tetszeni fog! :roll:

ohh-o, pedig érdemes, vannak rajta nagyon nagyon telitalálat darabok :heart: Majd lesz róla lemezkritika kint az oldalon ^^/
(habár nekem speciel semmi bajom a Dress feldolgozással.. TMR-nek soha nem a hangjával volt baj, hanem azzal ahogy ki bír nézni, meg föleg amilyen zenéket csinál szólóban.. :dead:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 11 Wed, 5:43 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
ahh, remélem nekem is lesz majd idöm megnézni a koncertet valamikor nem túl sokára, mert kiváncsi vagyok rá. o_o/

úúúh úúúh vájjá meeeeeeeeeeeeeeg!! és majd gimmi, me lusta voltam leszedni :puppydogeyes:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 11 Wed, 8:07 pm 
Site Admin

megumi wrote:
Case wrote:

úúúh úúúh vájjá meeeeeeeeeeeeeeg!! és majd gimmi, me lusta voltam leszedni :puppydogeyes:

oooookké~ majd lakásátrendezgetés közben megnézzük :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 11 Wed, 9:22 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
oooookké~ majd lakásátrendezgetés közben megnézzük :sweatdrop:

yesss :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 12 Thu, 8:56 am 
Member

Case wrote:
bloody mary wrote:
Ezekután eléggé félve hallgatom meg a többi számot! De azért remélem hogy találok olyat is, amely nagyon tetszeni fog! :roll:

ohh-o, pedig érdemes, vannak rajta nagyon nagyon telitalálat darabok :heart: Majd lesz róla lemezkritika kint az oldalon ^^/
(habár nekem speciel semmi bajom a Dress feldolgozással.. TMR-nek soha nem a hangjával volt baj, hanem azzal ahogy ki bír nézni, meg föleg amilyen zenéket csinál szólóban.. :dead:)

Szerencsére semmit sem tudok róluk!!!! És ezek után már nem is lennék kíváncsi (nem mintha eddig az lettem volna :lol: )!!!! :wink:

Profile  

Post subject: re
PostPosted: 2006 Jan 15 Sun, 8:36 pm 
Elite Member

Hahóóó mindenkinek!
Végre kilábaltam a bacikból és újra netközelben lehetek. :)

Ha esetlegesen valaki mostanában rendelne netről anyagot, az lécccciiiiiiiii szóljon! KÖSZI (Persze BT kéne, mert szeretem a polcomon tudni az eredetiket.)

Amúgy meg netelvonás végett eddig még nem sikerült rálelnem a BT Parade teljes albumra, úgyhogy akinek megvan, legyen oly rendesédesdrága és küldje el. Ha tudom, meghálálom!!!!!!!
:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 16 Mon, 9:21 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=0G3A ... 3RNBIFZMRG

feltöltöttem ..tessék :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 16 Mon, 10:35 am 
Elite Member

Mona wrote:
http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=0G3AL6E4LCS8J06R3RNBIFZMRG

Imádlak! Nagyon köszi! :love:
:headphone:

(A háláról - ami egy ideig üldözni fog - meg majd még szót ejtünk...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 16 Mon, 11:11 am 
Elite Member

Mona wrote:
http://s45.yousendit.com/d.aspx?id=0G3AL6E4LCS8J06R3RNBIFZMRG

Kösziiiiiiiiiii :P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 185  Next

All times are UTC + 1 hour