Case wrote:
hjaj, kicsit sokat editálgatunk mindketten.. xD
nah, mindegy, kicsit sajnálom, hogy Aural a celestia bigyával együtt lesz, de mindegy, túléljük..
(mahahah... ez: "japanische Gothic Legende Blood" meg azé' vicces.. xD)
(Calmando jegyárnak, meg esküszöm napközben még 22 euro volt írva.. o_O/)
észrevettem, ezé' deleteltem és elhagytam a színteretet..
szóval: ok, elhiszem, hogy napközben még 22 volt a 15.
oh, hát úgy írja, október 2 és 9 között fognak turnézni mindketten. ezalatt biztos lesznek egy napon/egy helyen egy Astan Fesztivál alkalmával, (mikor nem kívánnám megfizetni a Celestia Le ciel árát is a jegyben). De, én még azért további időontokra is számítanék, nem lehetnek végig összenőve . O______o és csiniii kép Exo-Chikáról!
milyen gothic legend stuff? XD, én azt láttam, hogy Calmando Qual "legfinomabb/legtisztább gótika & keményebb hangvétel Japánból..."
Jó lesz, ha összekapják magukat, a heretical god album nem aratott nálam elsöprő sikert. ( nembaj, csak játszzák el a Haitoku-t!!!!

) Meg így utóbbi időben már a Heretical God stuff is kezd hozzám nőni..., egy ideje (állandóan/már egy éve) Calmando Qual lázban égtem *lol*, várva az eljövendő koncertet, azért is fordítgattam oly bőszen a fellelhető interjúikat
clicky
(s vajon hova mennek bécs után??? *__* ha kiderül, lengyelo.-ba akkor nem fogom tudni elviselni az ottaniak örömujjongását.

)