Ugye milyen izgalmas?
Mondom az ötleteimet:
- Hyde's diary, mivel a Leciel nem tudom mennyire fogja folytatni a dolgot, szerintem itt fogja vezetni a naplót a havonta történt eseményekről.
- making of, fotózásokról interjú, esetleg kiadatlan képek, videóforgatás
- a zenekartagok bemutatása (Ki a manó lehet a másik két tag, az 5-ből...?

)
- ki mit szeret enni, esetleg mit tud főzni (muhaha, kihagyhatatlan, a LeCiel-ek televannak azokkal a képekkel, amiken meghatározhatatlan eledelek tünnek el a bendőikben..és amennyire szeret Hyde enni-inni, biztos tele lesz vele az újság..)
- rajongók levelei, karikatúrák
- valami rejtvény, vagy akármi, amivel lehet nyerni roppant hasznos ajándékokat, kb , kislemez, nagylemez, koncertbelépő, stb.
- valami roppant érdekfeszítő ismerettágítás valami olyan dologgal kapcsolatban, ami érdekli a zenészeket abban az adott időszakban (pl, hogy kell iglut építeni - nem nevet, ez most komoly!!!!

.)
- miért választották a Vamps nevet, Hyde kiselőadása a vérszívók nemzetségéről, és hogy miért is vonzódik a horror műfajához
- Hyde is dead reklám, esetleg a regular és a limited book összehasonlítása
- reklámanyag - őket ki patronálja, ők kiket patronálnak..(Ehem Monoral, aj de szép lenne..)
- Miért éppen Kaz... (

- MERT Ő IS MAXIMALISTA!!)
- Ki honnan indult, hova jutott, esetleges élményei, legviccesebb-legmegrázobb történetei, fotókkal illusztrálva
- Hyde éppen hol és mit rajzol, az eredmény bemutatása..
- Nomeg képek, képek és képek!!
Bocs, ha kissé elragadtattam magam...csak beindult a képzelőerőm..
Az meg, hogy Kaz mennyire akarja kivenni a részét ebből az egész dologból? Hát ahogy így az interjúk alatti aktivitását nézem, Hyde az arc és a hang, ő meg inkább háttérbe húzódik, remekül érzi így is magát.
Főleg a: mobiltelefonpörgető gyűrű, macskaeledeles doboznak álcázott varókészlet, füstölgő lámpa, strandlepedő-s és iglus rész! XD
Jobb ötleteim nekem sincsenek. XD