Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:35 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 31 Thu, 4:06 pm 
Forum Addict

:laugh: Köszi Sanako! Az első képet még nem láttam, legalábbis nem emlékszem, de a többihez volt szerencsém, azt hiszem ez a videó is megvan nekem valahol jó minőségben. Koyama Pi legnagyobb rajongója (meg Tegoshi), tehát én nem lepődök meg semmin.
Láttad azt a Hey 3 Say műsort, mikor a NewS volt a vendég és szemetek voltak a műsorvezetők, mert meghívták azt a műsorvezető csajt, akitől mindenki rettegett a NewS-ban, mikor együtt kellett vele dolgozni. Ez még akkor volt, mikor a NewS Nippont énekelték. Behívták a csajt, Koyama meg ijedtében beleült Pi ölébe. :laugh: Mondjuk Pi is be volt szarva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 31 Thu, 4:11 pm 
Forum Addict

ÁÁÁ, ezt nem láttaaaaam, tudod linkelni? :lol::lol:

KoyaPiről mindig az jut eszembe, amikor megszivatták Koyamát április elsején XDDD És mondta h "Yamapi nélkül semmik vagyunk" XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 31 Thu, 4:17 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
ÁÁÁ, ezt nem láttaaaaam, tudod linkelni? :lol::lol:

KoyaPiről mindig az jut eszembe, amikor megszivatták Koyamát április elsején XDDD És mondta h "Yamapi nélkül semmik vagyunk" XD

Megpróbálok rájönni, melyik műsor volt az, azt hiszem azt is newshfan fordította. Azt hiszem a Teppen-t reklámozták akkor. De nem vagyok benne biztos, de majd mindjárt utánanézek.

Igen, az az április tréfa nagyon durva volt Shige-től, eltudom képzelni Koyama mennyire el volt keseredve. A Shounen Club Premium-os interjújából sem felejtette ki Pi-t. Sőt mikor a Hanamaru Cafe-ban ő volt a vendég, akkor is beszélt róla. :D

Na, megtaláltam, remélem jól emlékszem. De ez volt ez a műsor.
De megtudod találni az ő oldalán is. A 2005 0704-es Hey3 adás volt az. Remélem jól emlékszem a dologra, de az biztos, hogy Koyama be volt tojva.
credit: newshfan
click
vagy
click
click
click
click

Last edited by Akira on 2008 Jul 31 Thu, 4:33 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 31 Thu, 4:31 pm 
Forum Addict

Köszi ^^

Alap, hiszen fanboy :lol:

Most nagyon belejöttme, meg képeket nézegetek, mert egyik communityben volt ilyen verseny, h melyik párosítás a nyerő idén nyáron, és csomó picspam van, úgyhogy néhány jó KoyaShige :

http://img.photobucket.com/albums/v381/ ... atotr4.jpg nyá :D

http://i.ixnp.com/images/v3.40/t.gif

http://img.photobucket.com/albums/v381/ ... -KKK-1.jpg a kis gyökerek :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 31 Thu, 4:35 pm 
Forum Addict

Sanako, az első kép. Jaj. :lol: A gif-et nem látom valamiért, a műsor linkjeit, meg betettem az előző hozzászólásomba. :D
Én egyébként RyoPi párti vagyok. (de gusztustalan vagyok tudom, bár ők az egyetlen páros, akiket JE-n belül elviselek ilyen viszonyításban)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 31 Thu, 4:40 pm 
Forum Addict

Köszi ^^ basszus ez a műor már le van töltve 1 hónapja vagy mióta, cska nem néztem még meg :beaten:

RyoPi is aranyos :D nekem Newsből a kedvenc párosítás Yamapi x Tegoshi XDD vagy TegoMasu :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 31 Thu, 4:48 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Köszi ^^ basszus ez a műor már le van töltve 1 hónapja vagy mióta, cska nem néztem még meg :beaten:

RyoPi is aranyos :D nekem Newsből a kedvenc párosítás Yamapi x Tegoshi XDD vagy TegoMasu :lol:

Haha, kicsit rosszul emlékeztem, nem ült az ölébe, de majdnem belefúrja magát az oldalába. Szerintem ha nem lett volna ciki, beleült volna, látszik rajta, hogy annyira be van tojva. :lol: De mindenképpen érdemes megnézni a műsort, én akkorákat röhögtem rajta. Feltűnik benne a hülye Yoko is a Kanjani-ból, na az egy akkora komédiás.

És ha már RyoPi, akkor pár kedvenc képem. (a sok ezerből :laugh: ) Biztos vagyok benne, hogy már találkoztál velük.

http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/1-11.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... an/2-9.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... an/3-9.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... an/4-7.jpg

De égő, hogy csak ketten értekezünk errefelé, de sebaj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 31 Thu, 5:43 pm 
Forum Addict

Na most neki is állok nézni :D és nézem a dáutmon h mikor szedtem, le, márciusban basszus XDDD

woow, a második kettőn mindketten rohadt jól néznek ki... Ryora nem szoktam ezt mondani, asszem sose mondtma még XD de a 3.on kimondottan szexi *-*

De legalább ketten vagyun X'D Nem hal ki a topic

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 31 Thu, 6:22 pm 
Forum Addict

Megnéztem XDDD áá behalás XD Koyama hogy odabújt már Yamapihez :lol:
De nagyon durva h az a műsorvezető hogy leordította a játékosokat XDDD gondolom örülhetet neki h így kiderült XD

a Kanjanisok emg no comment :lol: hoztáka formájukat mint mindig... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 10:06 am 
Elite Member

Nem ketten!!
én szoktam olvasni,csak lusta vok írni.De jöhetnek a linkek szívesen röhögök XDDD
Jah és Sanakonak köszi minden eddigi fordítását :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 10:42 am 
Forum Addict

Salvage wrote:
Nem ketten!!
én szoktam olvasni,csak lusta vok írni.De jöhetnek a linkek szívesen röhögök XDDD

Nem ér csak a háttérben röhögni. :lol: Írjál azért néha! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 11:41 am 
Forum Addict

Akira wrote:

Nem ér csak a háttérben röhögni. :lol: Írjál azért néha! :D
Pontosan :D Tessék írni XD

Megnéztem tegnap azta Code blue-s cuccot... Yamapival se megyek bowlingozni :beaten: XD

Itt van Tego és Masu része lefordítva az egyik mostani újságból XDDD érdemes elolvasni :lol: Tegoshi amint Picassohoz hasonlítja a műveit...XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 12:41 pm 
Forum Addict

Szerencsétlen Pi. :lol: Egyébként gondolkoztam már rajta, de valahogy mindig arra jutok, hogy nem igazán jó a gyerek a sportokban. Gyúrni azt persze tud, GYM-es idők alatt úgy nézett ki már majdnem mint valami testépítő. :D
Egyébként golfozni se tud, azt hiszem pont Jin mondta vagy írta róla, hogy egy katasztrófa. :lol:

Egyébként hihetetlen, hogy a kedves JE vezetőség egy *** képet nem enged felrakatni a hivatalos oldalakra se. Most már az a kép is, amin mindenki rajta van a Code Blue-ból, nem letölthető. Az az egyetlen amin Pi is rajta van, jó hogy nem rajzoltak oda egy X-et. Ez annyira nevetséges. Mindenből pénz csinálnak már ezek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 3:06 pm 
Forum Addict

Lol :lol: megnézném egyszer hogy játszik XD

Leszedette onnan is?O_O hát basszus ez nevetséges kicsit...

msot nézem h nem is linkeltem be azta TegoMasus cuccot áá XDD
nah most itt van:
http://community.livejournal.com/bamboo ... tml#cutid1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 3:33 pm 
Forum Addict

Hát ez a Tegoshi interjú nagyon fájdalmas volt. Kiemelném a kedvenc részeim belőle:
"Majd évek múlva bizonyosan megértitek milyen értékesek a rajzaim."
:laugh: Picasso emlegetése nem volt valami jó ötlet. Ő igencsak messze áll tőle. Pi és Tego a NewS legrondábban rajzoló tagjai.
Mondjuk én meg az ősembernél is csúnyábban rajzolok, tehát én nem szólhatok semmit.

"Az ideális test ami most az eszemben jár az a machó." Mint a testépítőknek."
Kit is akarunk utánozni? Hát nekem egyértelmű, hogy Yamapit.
De megnézném én Tego-t olyan izmokkal, szerintem elkapna a röhögőgörcs. Bár ki tudja, elnézve Pi régi nőies kinézetét és ahhoz képest mennyit változott (bár szerintem még mindig van benne bőven nőies jelleg, amit én nem bánok, mert nekem valahogy ez tetszik benne) lehet Tego se nézne ki rosszul.

Yamapit juttatta az is az eszembe, mikor a múltkor a Shounen Club-ban volt a TegoMass és megkérdezték őket a nyári terveikről.
Tego persze meg akar tanulni szörfözni! Na és ki szörfözik? Természetesen Yamapi.
Tényleg látszik, hogy Tego felnéz rá, de szerintem már túlzásba viszi. Legyen csak önmaga. Bár az arcából visszavehetne kicsit, mert szerintem túlzottan öntelt.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour