Hát remélem túl nagy félrefordítások nincsenek benne, ha így van , nézzétek el nekem, néha elég nehéz Hyde gondolatait magyar szavakba önteni...
VAMPS - CDDATA 2008 JULY Q&A
english text credit:Eleonora (ARK)
◆Mivel töltenéd az idődet, ha lehetőséged lenne egy hosszabb vakációra?
K.A.Z.: Azt hiszem, utazgatnék. Nyáron vagy télen. Olyan helyekre mennék el, ahol még nem jártam. Csodálatos érzés lehet olyan dolgokat megtapasztalni, amiben még nem volt részed azelőtt.
Hyde: Dvd-ket néznék, számítógépes játékokat játszanék, relaxálnék.
― Melyik játékkal játszanál?
Hyde: DEVIL MAY CRY 4 (nevet). Félúton hagytam abba, amikor készítettük hozzá a Drink it down-t, és elég gáz, hogy nem volt időm befejezni.
◆ Van olyan dolog a másikban, amire azt mondjátok, hogy „hú, de furcsa”?
K.A.Z.: Mikor ő elfárad....magában nevetgél (nevet).
Hyde:....Én nem tudok még nyilatkozni erről, de azt hallottam, hogy amikor live-ot hallgat, akkor nekiáll rajongani/nyáladzani
(Fúj Hyde, néha olyan szemét tudsz lenni...).(nevet). Majd meggyőződöm erről a turnén.
◆ Ha egy napra helyet cserélhetnétek, mi lenne az, amit kipróbálnátok?
Hyde: Hát...elnézve a jelen helyzetet (törött láb), nem igazán cserélnék vele! (nevet) De Kaz nagyon ügyesen használja a számítógépet, azt én is kipróbálnám.
K.A.Z.: Nagyon szívesen használnám a hitelkártyáját...
Hyde: Csak éppen K:A:Z:-ként írnál alá..(nevet)
◆ Milyen ételeket ajánlotok erre a nyárra?
K.A.Z.: Tom Yam Kung. (csípős-savanyú thaiföldi garnélarákos leves) Régebben a szaga a büdös zoknira emlékeztetett engem, de mostanra megszerettem.
Hyde: Nyáron van pár étel amit gyakran eszem. Hideg soba-t (búzalisztből készült tésztaféleség) vagy hideg udon-t (hajdinából gyártott, vastag fehér kukacra hasonlító tészta), minden nap szoktam enni. Nyáron is nagyon finom.
(na mire megtaláltam, hogy melyik étel micsoda...az volt egy fél nap)
◆ Itt a nyár, fürdés, vagy inkább zuhany?
Hyde&K.A.Z.: Zuhany.
◆Van közös hobbitok?
Hyde: Nincs hobbim
― K.A.Z.?
K.A.Z.: Szeretek horgászni.
Hyde: De szeretek görkorizni és snowboardozni. K.A.Z egyszer kipróbálta előttem a görkorit, jobban ment neki, mint nekem (nevet).......Tekinthetjük közös hobbinak az iszogatást? Este felé gyakran iszunk egy kis fehér bort. (

)
◆Nagyon sok volt mostanában a földrengés. Ha ismét lenne, mit vinnél magaddal?
Hyde: Fotóalbumokat. Valószínű, hogyha nekem nem lennének jó képeim, akkor lassan elfelejteném a régi szép időket. Pénzt és egyéb javakat elő tudok teremteni később is. De ha elvesznének a képeim, akkor rohanhatnék újragyárani őket.
K.A.Z.: Gyorsan felkapnám a gépemet és kiszaladnék vele, igaz nem sokat érnék vele, az áramszünet miatt....(nevet)
◆Miben hasonlítotok és miben különböztük egymástól?.
K.A.Z.: Nagyon hasonlóak vagyunk, azt is kitaláljuk, hogy a másik mire gondol.
― És miben különböztök?
K.A.Z.: Hmm, ez nehéz. Mi viszonylag azonos karakterek vagyunk, mindig nagyon nyugodtan beszélünk, jól megértjük egymást..
―Hyde és szerinted miben hasonlítotok?
Hyde: Remek a kapcsolatunk a színpadon és azon kívül is.
― És a különbség?
Hyde: A gépekhez való viszony (nevet)
◆Mit gondolsz, mi voltál előző életetbe?
K.A.Z.: Egy majom. Valahogy úgy érzem, hogy majmocska voltam.
Hyde: Aah, akkor azért mondja mindig, hogy "eeek~" (nevet).
―és te Hyde?
Hyde: Valahol vidéken élnék. Egy idomár lennék, aki majmokkal dolgozik (nevet).
―Másik életetekben is találkoznátok?
Hyde: Biztos vagyok benne. (nevet).
K.A.Z.: Akkor azért van olyan érzésem, hogy egyfolytában treníroznak... (nevet)
2. rész
◆ Miért van ilyen sok fellépésetek a következő turnén?
Hyde: Tavaly is sok helyen jártunk, de állandóan rohantunk egyik helyről a másikra. Akartam egy kicsit lazítani az egyik helyen, ahol az az ötletem támadt, hogy lehetnének a fellépések egy helyen. Mondtam is, úgy a 10-ik után, hogy ha a folytatásra tekintek, kiver a hideg, és jó lenne egy kis szünetet tartani, de a managerem arca láttán inkább feladtam a dolgot. (nevet)
◆Most hogy hosszabb ideig maradtok egy helyen, van valami, amit ezelőtt nem volt időd megcsinálni, de most feltétlenül megteszel?
K.A.Z.: Gondolom, hogy lesz időm jobban kidolgozni a zenekar hangzását. Az erősítő, a dobok mind azért vannak, hogy kapcsolatot tudjunk kialakítani a rajongóinkkal.
Hyde: Egy helyen maradni azt jelenti, hogyha valamire gondolok az egyik nap, azt a következő napokban meg tudom valósítani. Másfelől, amikor a banda egyik helyről a másikra hurcolkodik, akkor mindent előről kell kezdeni, a nulláról.
―Változik a helyszín változik minden
Hyde: Ez így igaz. Abban bízom, hogy képes leszek realizálni, hogy hogy lenne a legjobb, és aszerint alakítani majd a hangzást.
◆Csak live house-okban gondolkoztok, vagy nagyobb helyek is szóba kerülhetnek majd?
Hyde: Talán a jövőben.
―Nem furcsa live house-okban játszani?
Hyde: Talán abban különböző, hogy itt mindenki áll...Az összes terüleleten állnak az emberek.
―Terveztek külföldi fellépéseket?
Hyde: Megfontolom még.
◆Gondoltatok a férfi rajongóitokra is? Szerintem örülnének, ha terveznétek csak nekik fellépéseket.
K.A.Z.: Óh, a férfi rajongóinkkal jól kijövünk!.
Hyde: Hát én az életben jobban kedvelem a nőket,de jóval szórakoztatóbb lenne, ha több férfi jönne el a koncertjeinkre (nevet).
―Könnyű lesz jegyet venni a turnéra?
Hyde: Igen.
◆Mikor Kaz eltörte a lábát, mit szóltál? És mi volt a válasza?
Hyde: Az először is küldtem neki egy e-mailt::"Idióta" címmel (nevet).
K.A.Z.: Ez csak a címe volt (nevet).
Hyde: Csak a címét küldtem el (nevet).
― És a válasz?
K.A.Z.: Ops, hát ezt jól megcsináltam. (nevet)
◆ Amikor a Vamps dalokon dolgozol, az eltér a többitől?
K.A.Z.: Igen, nyilvánvalóan. Mikor Hyde-dal dolgozunk, és meghallgatod a demót, akkor könnyen érthetővé válik, hogy megy ez, rögtön magad elé tudod képzelni.
Hyde: Ez azért van, mert folyamatosan észben tartom, hogy a Vamps dalokat live house-okba fogjuk előadni, és az a cél hogy mi magunk is élvezzük, mikor előadhatjuk. A Larc-nál ez másképp működött, ezért sokkal több a keményebb dal a Vamps esetében.
◆Amikor Hyde azt mondta neked, hogy létre akart hozni egy közös bandát veled, mit gondoltál?
K.A.Z.: Nagyon egyszerű, boldog voltam.
―És Hyde, mit tettél volna, ha ellenállt?
Hyde: Ha visszautasított volna. hmm, hát én most eléggé ki lennék akadva....(nevet).
◆Viselnétek olyan ruhákat, mint a vámpírok?
Hyde: Talán a móka kedvéért.
Hát ennyi... :Remélem nem baj, hogy ekkora..Case, ha gondolod, és soknak tartod, majd szétvágom és berakom kisebb adagokba...