Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 4:30 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 04 Mon, 10:55 am 
VIP Member

Koga wrote:
exist-trace :shock: Ki tudna nekik nemeet mondani? Szerintem szimplán a Judea miatt is képesek lennének emberek elmenni a koncertjükre. ^^

Black:List
-et pedig nem ismerem... de most majd utánanézek.

Pontosan erről van szó!
Ráadásul nemtudom de monnuyk egy backstagelehetőségért cserébe én még többet is kifizetnék mint aza 2500 vagy 3000 forint ami a koncert szokott lenni. Ha már monnyuk Miyavira is kiadtam aki annyira nem is kedvencem. De hát MIKO! *leáll*

Plusz! elnézést akijelentésért, de az exist trace azért nagyobb név mint a Gram Maria volt vagy a Gothica annak idején. Legalábbis ahogy emléxem őket előbb hallottam, a másik kettőt (akiknagyonjók ill a GM csak volt) csak akkor ismertem meg amikor idejöttek.

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 04 Mon, 11:39 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

O-chan: Én is így vagyok vele. Szerintem őket még a vk-s tinicsajok is szeretik. ^^

Az más kérdés, hogy Case aggályai nem alaptalanok: sajnos tényleg sokan vannak, akik szeretik őket, és mondják hogy tuttira mennének, viszont ezen rajongók - szerintem - többsége még a szülői pénztárcától (és szigortól) függ.

Amúgy ha rajtam múlna, én kipengetném azt a néhány Mátyás királyt az existtrace-ért. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 04 Mon, 11:46 am 
VIP Member

Koga wrote:
O-chan: Én is így vagyok vele. Szerintem őket még a vk-s tinicsajok is szeretik. ^^

Az más kérdés, hogy Case aggályai nem alaptalanok: sajnos tényleg sokan vannak, akik szeretik őket, és mondják hogy tuttira mennének, viszont ezen rajongók - szerintem - többsége még a szülői pénztárcától (és szigortól) függ.

Amúgy ha rajtam múlna, én kipengetném azt a néhány Mátyás királyt az existtrace-ért. ^^

Így van! Továbbra is egyetértek... csak hát sajnos nem a mi kettőnk lelkesedésén és esetleges soványka fizetésésn és ksiebb seregnyi Mátyás királyseregén múlik a dolog. Pedig akkor boritékolhatnám aközös fényképet Miko-chanommal még ha bizotnságiőrökön is kell átverekednem magam ^^!

Nagyon remélem h egyszer eljut oda a dolog, hogy nem lesz gáz, és eljutnak nem csak ők persze de mások is akik ilyen kaliberűek vagy nagyobbak.

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 04 Mon, 12:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

O-chan wrote:
Nagyon remélem h egyszer eljut oda a dolog, hogy nem lesz gáz, és eljutnak nem csak ők persze de mások is akik ilyen kaliberűek vagy nagyobbak.

Próféta szóljon belőled Orcoo ;)

Addig is... és azután is én megyek Gothikára, meg Sins Of The Flesh-re, mert bár Case bejelentéséig nem ismertem őket, de meg kell hagyni, hogy igencsak jóféle zenét játszanak. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 04 Mon, 12:07 pm 
Site Admin

Igazából több baj is volt ezzel az egésszel.. az egyik az, hogy még 2500-3000 körüli beugró mellett is kb. 250-300 ember kellett volna a nullás végeredméyhez, ráadásul esélyes, hogy nem lett volna hétvégi dátum, ami azért októberben már problémás, ha meg kevesebben jönnek el, akkor nagyon durva lett volna a bukás a magas költségek miatt (amihez jön még a hotel is pluszban, ami szintén nem kevés a sok ember miatt). Emellé ott volt még az is, hogy a már év eleje óta lefixált Gothika után lett volna pár nappal és hogy ugyanazon a csajon keresztül ment volna a szervezés, aki a Gram-Maria turnéért is felelös volt.. ha valaki nem tudja ez miért negatívum, akkor ajánlom a koncert tanulságos beszámolóját elolvasásra. xD
De egyébként jah, jó lett volna, csak túl sok minden szólt ellene. :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 04 Mon, 12:16 pm 
VIP Member

Case wrote:
Igazából több baj is volt ezzel az egésszel.. az egyik az, hogy még 2500-3000 körüli beugró mellett is kb. 250-300 ember kellett volna a nullás végeredméyhez, ráadásul esélyes, hogy nem lett volna hétvégi dátum, ami azért októberben már problémás, ha meg kevesebben jönnek el, akkor nagyon durva lett volna a bukás a magas költségek miatt (amihez jön még a hotel is pluszban, ami szintén nem kevés a sok ember miatt). Emellé ott volt még az is, hogy a már év eleje óta lefixált Gothika után lett volna pár nappal és hogy ugyanazon a csajon keresztül ment volna a szervezés, aki a Gram-Maria turnéért is felelös volt.. ha valaki nem tudja ez miért negatívum, akkor ajánlom a koncert tanulságos beszámolóját elolvasásra. xD
De egyébként jah, jó lett volna, csak túl sok minden szólt ellene. :?

Persze világos, meg ezt így nem is lehet, mert a 250-300 emer az nagyon necces lett volna. Viszont talán talán ha így más, kisebb költségvetésű és ksiebb igényű bandák jönnek, mitn akik eddig is voltak, akkor kiteljesedhet odáig a dolog, hogy a nagyobbak sem lesznek feltétlen veszteségesek. Majd most a szeptemberin is erre törexünk igaz-e ;) !

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 04 Mon, 12:32 pm 
Site Admin

Ezzel sem lett volna nagy baj, ha nem ilyen relatíve rövid a határidö, nema lengyel csaj az illetékes és nem ennyire a Gothika nyakán van, akkor lehet belevágtam volna úgy is, hogy bukásveszélyes, node így.. áhh.. :? talán legközelebb.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 05 Tue, 6:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Az Exist+Trace a legjobb csajbanda!!! Nagyon szeretem őket! Tehát engem is érdekelne, ha a közelbe jönnének!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 3:09 pm 
Senior Member

jött volna az exist trace?? o.o de káár ._. pedig értük énis elmentem volna... az egyetlen női együttes akiket ennyire szeretek <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 3:18 pm 
Senior Member

Exist trace.......óóó...pedig arra de elmentem volna... imádom azt a bandát......és miko....na mindegy :( amjd legközelebbb....remélhetöleg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 1:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én inkább a Black:List-et szeretem *0*
exist trace-t kevésbé,de azsem rossz..xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 12 Tue, 8:33 pm 
Site Admin

Ha van valamelyikötöknek kb fél millája, amit hajlandó megkockáztatni a koncert kedvéért, akkor még szólhatok a szervezöknek, hogy mégiscsak lehetne itt is koncert. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 12 Tue, 8:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ha lenne annyi pénzem, akkor a zenekaromnak vennék belőle jó felszerelést.............. aztán, ha még maradna, akkor idehozatnám az LM.C-t, az X-et, vagy a SuG-ot.... Amelyik a legolcsóbb lenne... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 12 Tue, 8:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pink Spider wrote:
vagy a SuG-ot....

Őket annyira azért ne erőltessük :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 9:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ummmmm....
A jegyeket előre meg kell rendelni? Ha igen, akkor hol, mert az LM.C hivatalos oldalán kiadtak pár német linket, ahol lehet, de nem adnak ki semmit... :? Lehet, hogy csak én vagyok ennyire barom, hogy fél évvel a koncert előtt már le akarok foglalni jegyet, hogy biztosan legyen... :roll:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour