na meghallgattam én is ^^
CARRY DAWN: Dio-tól elvárt profizmussal megalkotott "hullámzós" dal (az ilyeneket egyébként is imádom) tetszik, ahogy megmutatják benne a srácok, hogy milyen jól tudnak lassú/középtempós dallamokat és agresszív, hörgős zúzdát is x3 az effekt az elején kicsit meglepett, hirtelen nem tudtam, hogy mire számíthatok majd. de persze nem csalódtam ^^
BLOODLESS: hát igen... minden single-re kell nekik egy álmodozó visual szám. ezzel alapvetően nincs baj, mert nagyon tetszik és ez is klasszul van megírva + előadva, de megtöri a hangulatot a CARRY DAWN és a Jojou naseru ... közt. meg oké, hogy nekem a 2 pörgősebb dal közt nagyon egyedinek tűnik ez a számuk, de kíváncsi lennék, hogy a többi daluk, amit ebben a líraibb vk-s stílusban alkottak, mennyire különbözik vajon ettől

megértem én teljesen, hogy nem csak kinézetben, hanem zeneileg is próbálnak húzni a vk-hoz, de nekik jobban áll a zúzósabb, metálosabb stílus. dallamosat meg lehet úgy is csinálni, hogy nem tipikus vk, mert _szerintem_ tényleg nem az nekik az ideális stílus, hiába csinálják meg "egészen jól" ezeket a számokat is a single-eiken.
Jojou naseru mo tadatada ikite areba koso: hát ez a legjobb a single-ön. teljesen levett a lábamról: fűrészelős gitár, őőőőőőőrült lábdob, háttérhörgimörgi Kei-től és Erinától, Mikaru meg hihetetlenül énekel és hörög ismét ^^ meg ez a hősmetálos gitárszóló a végefelé valami hihetetlen

erre tényleg nem számítottam volna. hát igen, meg tudnak néha lepni ^^
egyébként nem tudom eldönteni, hogy néha Gacktra, vagy Kayára hajaz Mikaru énekstílusa
(nem, szerintem egy cseppet sem Kyo-s, lehet utálni meg anyázni, szívesen fogadom xD) de persze egyiket sem bánom ^^ a zene meg teljesen jól össze van rakva. érződik, hogy idővel egyre inkább egyben van a csapat.
hát... azt hiszem, ennyi x3
háááh~