Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 7:52 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 4:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Animelover wrote:
ez lekvár? :shock: *ránéz a képre* azt hittem művér o.O
D

izé, lehet művér :oops: Én lekvárnak néztem/nézem, belőlem inkább ne induljon ki senki, mert hát az én felismerő képességem, hát inkább nem mondok róla semmit. :D

lehet h lekvár mert véresen nem hiszem h így vigyorogna x'D mondjuk azt h Shige fején egy vörös trutyi van x'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 9:02 pm 
Forum Addict

Aki látta a koncertet, na először nem néztem angol felirattal, de aztán eszembe jutott, hogy megnézem, mint mondtak egymásról. Habár még akkor mikor volt a koncert, volt róla anno beszámoló. Hát kérem Ryo nem hazudtolta meg önmagát Massu bemutatásakor: (ezek nem az egész szövegek, csak egy-két kiragadott mondat, kifejezés)
Ryo Massuról:Egy disznó volt előző életében. Ő Massu.
Koyama Tegoról: Tegoshi egy szadista.
Tego Yamapiról: Nem számít ki a szélhámos, ő megoldja. Cool Yamapi, helyes arccal.
Yamapi Ryoról: "mérgező" a nyelve, de valójában kedves, az idő múlik, mielőtt rájöttem volna, a fél életem vele töltöttem, együtt fogja meglovagolni a nagy hullámokat Tomo-val. Ő Ryo-chan. :lol:
Ezek voltak amik megütötték a fülem elsősorban, de Shige és Koyama bemutatása se volt rossz. Szegény Koyamának már megint előhozakodtak a keskeny szemével. Shige-nek meg az indián frizurával.
Láttátok a cdtv Most wanted lovers listáját? Pi ötödik és Massu hetedik! Massut nem nagyon láttam még ott. :lol:

Last edited by Akira on 2008 Aug 16 Sat, 10:52 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 9:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

no én is megném hamarosan végre amint helyet nyomorgatok a gépen x"DDDD Massu de népszerű lett, az naon jó! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 11:30 pm 
Forum Addict

Most néze énis azt a most wanted loveres listet... Jin az első még mindig XD Kame második... de tényleg meglepő volt látni Masut O_o mondjuk emgérdmeli h ottlegyen :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 18 Mon, 12:22 pm 
Forum Addict

Jaj, most láttam, hogy holnap jön ki a NewS Kosé reklámja. Ha jól értelmezem ez egy kozmetikai cég és gondolom elsősorban női dolgokat adnak el. Mindenesetre elég régen léteznek. Nagyon aranyosak a fiúk, ők lesznek az új reklámarcok. A NewS community-n van linkelve videó is, a Mezamashi című műsorban mutattak belőle kis részletet. És a háttérben egy új NewS vagy TegoMass dal, bár valószínű NewS. :D Watchful 21 lj oldalán is van egy kicsit részletesebb írás, meg van egy pár kép is. Tök jó lenne egy új NewS kislemez. Bár mondjuk attól, hogy a NewS énekel a háttérben nem biztos, hogy mindjárt kislemezre is kerül. De majd meglátjuk.
Na itt a kis vidi:
credit pnaa01 (youtube)&watchful21
click
Mindenesetre nagyon aranyosak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 18 Mon, 10:39 pm 
Forum Addict

Ez aranyos :lol: bár a dal olyan TegoMasunka hangzik XDD a söveg miatt meg mert olyan lovesong fílingesXD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 19 Tue, 12:02 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Ez aranyos :lol: bár a dal olyan TegoMasunka hangzik XDD a söveg miatt meg mert olyan lovesong fílingesXD

Igen, eléggé TegoMass hangzású, de azért reménykedem egy új NewS dalban. Egyébként az alapján a pár másodperc alapján nekem tetszik a dal, de majd meglátjuk milyen az egész. Illetve meghalljuk/ha meghalljuk. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 19 Tue, 12:21 pm 
Forum Addict

Johnny bácsit ismerve meg fogjuk hallani :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 19 Tue, 12:41 pm 
Forum Addict

Jaj, felrakják a community-re majd a making of-t a reklámnak.
Itt a cég hivatalos oldala, egy bazi nagy gyönyörű NewS vírit és meglehet nézni a reklámot és a jó rövid making of-t hq-ban. És ott kicsit több is hallatszik a dalból. Jó ellovagolok ezen a témán. :laugh:
click
Nekem akadozva játssza le, de lehet nektek nem lesz probléma.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 20 Wed, 5:37 pm 
Forum Addict

Nekem se jtszotta le rendesen X'D hiába végiguttattam ktészer is hátha xD

Ma SC maratont tartottma basszus :lol: Egyik részben olyasmit kellett cisnálniuk a NewSosoknak, h kaptak 1-1 előre megírt mondatot és fel keleltt olvansiuk... ilyesmit h Magamat adom neked karácsonya *kacsintás* meg hez hasonlóakat XDD ahogy kiröhögték egymást... :lol:

Meg megvan az a SC s, amiben Kawai Fumito Takkit parodizálja ki XDD Már csak a Masust kéne megszerezni

PLusz az egyikben volt ugye az a levél felolvasós rész, és Daiki meg Yuya olvastak egymásnak.... basszus ehhez felirat kéne, mert amin a legjobban röhögtek azt nem értettem XD e annyit igen h Daikival elmentem vacsorázni egyszer, és Daiki hülye volt és nem vitt pénzt, úgyhogy Yuya fizette neki a vacsorát meg a vonategyet is... kawaii *o*
ez kicsit OFF nembaj :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 21 Thu, 10:54 am 
Forum Addict

Új NewS kislemez. :lol:

köszi az infóért reikoxrika-nak a news jpop-ról
Happy Birthday [LE]
1. Happy Birthday
2. Gan Gan Ganbatte
3. GAME of LOVE
4. Happy Birthday (Original Karaoke)

Happy Birthday [RE]
1.Happy Birthday
2.Gan Gan Ganbatte
3. Push On!
Release Date: 2008/10/01

Még október ugyan messze van, de akkor is. És ezt a Happy Birthday, ha a rajongók értesülései helyesek SEAMO írta a NewS-nak.
És Pi is volt tegnap/ma a Warette Waratte Iitomo-ban.
Nem is írok többet, mert ömlengenék itt mint egy marha. :lol:
(és a rafkós öreg tata, szeptemberben meg a Kurosagi jelenik meg DVD-n, mármint a mozi)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 21 Thu, 11:20 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

wííí de jóóó!!!! :D *naonörül*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 21 Thu, 11:42 am 
Forum Addict

Ez a műsor amiben Yamapi volt remélem felbukkan valahol egy normális verzióban is. Szerencsétlen, az a komédiás csaj, aki annak idején emlékeztek Ryo-val "randizott" az olyan mértékben mellé furakodott, hogy még azt a tatát is jól arrébb tolta. Jó, hogy nem ült már Pi ölébe az a perszóna. :laugh:
Remélem ezt valaki feliratozni fogja, egyébként se egy hosszú műsor és annak is a játékos felében volt Pi. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 22 Fri, 12:24 am 
Elite Member

ide is belinkelem mert lesz sok jpop is a bulin szóval gyertek :D

tehát jrock-jpop-kpop házibuli van kialakulóban..
2008.08.26-án lenne,[reméljük lesz is]
pénzt nem kell hozni mert ugye ingyenes..de pénzt hozzatok mert megyünk shoppingolni MATCHba [NEM TESZKÓ] és mindenki vesz amit akar és bedobjuk közösbe vagy mittom én :P

ott is lehet am aludni xD mármint ha vidékről jönne vki..

ok, hát remélem lesz pár ember aki eljön xD

oké akkor infók:

2008.08.26. a buli időpontja & ime a részletek:

helyszín: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 17.

találkozó: 19:00-kor a Nyugatinál mondjuk Westend előtt :P

utána match~shoppingolás és aztán party kifulladásig

szóval ismételten: dobjatok priv üzit ha jöttök..

:P

tracklista nálam,elküldöm ha kell & ha van ötlet szóljatok ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 22 Fri, 1:06 pm 
Forum Addict

Nem hangzik rosszul, csak sajna jövő hétre már semmi programot nem tudok szervezni X'D

Akira: nétem énis cdjapanes emailben h lesz új single... hát erre kíváncsi vagyok XD mrt msot olvastam egyik HSJos oldalon, h egy csja összeszámolta október 1ig a JE összes megjelenő cuccot minden együttesnél, mm a 10 debütáltnál (nem nézve a solo cuccokat meg Tegomasut meg ilyesmiket), és 29 XDDD
mindig van valami... úgyhogy most HSJ albumra várunk :beaten:
az ő számításai szerint decemberig még 10 release várható xD

meg megnéztem ma a júliusi SC-okat is, megint Osaka special volt ^^ és volt Koyama - Private hearts *-* annyira szexi volt basszus, csak aztán forgott egyet abban a cuccban, és a mellénye háta tiszta női ruhára emlékeztetett XDD
plusz Senga nagyon tanulságosan bemutatta a tengeri teknősök tojásrakási szokásait :laugh: de tényleg nekiállt bemutatni, Koyama is leesett a székről XDDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour