Yuki, szívemből, de legalábbis annak környékéről beszéltél
én az IV-t nagyon szeretem. Szerintem egy istenkirály szám lett.. szerintem. Nincs sok köze a Vanishong Lovehoz, a Blue Bloodhoz vagy a Stab Me In The Back-hez
de pl elég jól beillik a Silent Jealousy-Dahlia sorba 3.nak. Egydolog a "valaki" ami hiányzik belőle az technikailag nem hiányzik belőle mert bennevannak nemfelhasznált felvételei, de
DE
nagyon hiányzik belőle egy jó technikás hide szóló, utána egy dupla szóló patával.... ez teszi 8 percessé az X számokat- és nem utolsó sorban ez teszi kurvajóvá.
A koncertekről meg annyit hogy ők örülnek annak hogy együtt játszhatnak, ez biztos. Szerintem- lehet hogy volt szóló karrierje az összesnek yoshit kivéve, neki szupertitkos internetenpromotált sohabenemfejeződő amerikaiálomkivitelezésű hollywoodsupersztar megaprojektjei voltak, amiket imho nem is akart befejezni, hanbem az X okozta űrt akarta egyszerre mintegy 736,288,360,134,741,420,885,326 dologgal felváltani (ha valaki kimondja a számot vendégem egy sütire) és most ő is boldog -szerintem.
Van még bennük, főleg sugizoval az oldalukon, az IV jól mutatja hogy egy 21. századi vonalon is el tudnak indulni, és nem csak a 80as 90es évek rokkmuzsikáját tudják. Ami lehet hogy original X amibe mindenki beleszeretett még 20 éve, de a világ változik
utálom felhozni a Guns N Rosest példának, de szerintem kuirvajól illenek az X mellé. 15 éve várjuk az új albumot. Ami eddig kiszivárgott, leakek, hát, nem hazudok ha azt modnom hogy kurvára semmi köze a régi szalmarockhoz amit toltak-sex'n'drugs'n'rock'n'roll-hanem egy új hangzás, ami nem a régi guns, de zenének, ÚJ zenének baromijó. nekem legalább is, és többszázezer másik embernek is ez a véleménye a gunsrol.
Az Xszel meg a helyzet az hogy a 2008as koncikra azért fogyott el 10 perc alatt 150,000 jegy, mert ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ X JAPAN REJUNIJON mekkora hír stb stb... és sokan nem azt kapták amire jegyet véltek venni, de én azt modnom hogy amit kaptak, (a h.NAOTO-szarral együtt) megért egy-három-estét, és én sosem sajnálom újra és újra megnézni a 3 nightot, és bár percenként jönnek ilyen gondolatok hogy "úristen szegény Toshi hangja" meg "Yoshiki hogy ül a dobok mögött mint egy nyomorák" vagy "Pata jesszusom mint a Kevin Costneres Robin Hoodbol a banya úgy néz ki" illetve "Heath waze nem változott de hízni persze nem hízott" továbbá sajnálom hogy nem véglegesítik sugizót... mert megérdemelné, illik Yoshiki mellé mégegy ilyen "nőimitátor" (egy barátném irigyli a séróját)
szóval megint 2 oldal, bocsi, de sok a véleményem és nem sajnálom éjfél után pár perccel leírni mindet
szóval ez egy új X, aminek imho túl kéne lépnie hidén annyiban, hogy új gitárossal turnézni, természetesen nem úgy értem hogy letagadni, vagy kitörölni, csak hogy engedjék el...
és hogy ez az első európai X koncert, ami lesz a Bercyben, Párizsban, de remélem lesz még pár.. mert hogy erre sem lesz jegy 1 órával az eladás kezdete után hótbiztos... 15000 ember csak párizsbol kimenne,, állítom..