Nah, én meg megtekintettem a videó első felét, és az jött le, hogy Japánban még egész 'konszolidáltan' adták elő, sok lassú dallal, nyíló virágok vetítése a háttérben, Kyo ÉNEKEL.
XD
Németországban is még elfogadható volt (nem csalt meg az emlékezetem), de a Fraciáknak már tényleg csak az elmekórtani eset jutott ....XD? Leglábbis tegnap attól a résztől teljesen lefagytam. XD
Najó, azt hiszem én alapból nagyon alacsony sokktűrő határral rendelkezem, mert mikor Columbia Halléban láttam, hogy elkezdi a "szájtépést" XD, akkor is elkerekedett szemekkel lestem, hezitálva, hogy nevessek, vagy hívjak mentőt. XD
Apropó mentő...ahogy Case is írta, a koncert végi filmbevágás úgy minden komment nélkül félreérthető volt, vagy nem is tooom. (mint vmi élő kapcsolás egy katasztrófa súlytotta területről).
De...a videóból is nosztalgiafílinggel átjött, hogy mennyire felemelő volt várni őket Nine Inch Nails-re, meg a katarzisos érzés, hogy megjelentek a színpadon és szétzúzták a fejed. Aprópó...zúzás. Annyira erőteljesen, tempósan, hangosan szól a gitárzene*, hogy ez az ami miatt nem fogsz annyira Kyo énekelésére, vagyis annak hiányára 100%ig koncertrálni. Meg a refrént úgyis a tömeggel énekelteti.
xD
Nah, jó utat mindenkinek, meg szép élményeket.
szerk.: * gitárzene helyett inkább a hangáradat a megfelelő kifejezés.
asszem ez a hangtechnikusoknak is felróható, hogy nem hallottam vmi tisztán. >_<.