Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 1:02 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 8:33 pm 
Senior Member

hmmmm ... :D:D:D:D:D

Case: akkor én is beállnék a sorba:D

Malice Mizer - S-Conscious
Dir en Grey - [KR]Cube
Sads - feeling high & satisfied
The Predators - Bakuon Drop
Siam Shade - Jumpin' Junkie
Glay - Coyote colored darkness

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 9:29 pm 
Forum Fanatic

Na, nem bírom ki, hogy ne pofátlankodjak ide... :D :D :D

Tulajdonképpen ÚJAT nem kérek, csak kiemelek néhányat az elhangzottakból, ami nekem is jóóóságos lenne ^^;;

Miyavi - végülis bármi. XD
Gackt - Redemption
Kagerou - XII Dizzy
Plastic Tree - Ghost
Metronome - végülis bármi. XD
tenshi rikvesztjei közül bármi. XD
Sads - Feeling High & Satisfied

...oké, ennyi. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 10:00 pm 
Elite Member

Hát ha már mindenki, akkor én is:

Deg: The Final
D'espairsRay: Garnet
MUCC: bármi
Seo Taiji: Ultramania
Schwein: You're my disease
no meg az örök klasszikus, ami mindig megy: Dué le Quartz: Rodeo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 10:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

kuroyume: H.L.M is ORIGINAL
laruku: THE NEPENTHES
downy: delta (valami nyugis szakaszban...és arra véresre headbangelem magam)
siam shade: black
kiyoharu: layara
ayumi: Bold & Delicious
valami tokyo jihen..az ami full trip hop..nem tom a szám címét
meg krush-tól a Aletheuo
gack-tól a feel the fire-t (kirin fire) viccből...de szerintem bulibvan kibaxott nagyott ütne

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 10:53 pm 
oshare booty
oshare booty

....nem kötözködés képpen..^^"""""" de én azért írtam be mert esélyt sem láttam arra h dj-sama az adott együttestől vigyen vmit (pl handmc). nem épp egy reqhullámot akartam elindítani, pláne nem olyat ahol a számok fele olyan ami bizti kérhető a helyszínen is (pl deg számok, despairek, mucc, siam shade, metronome)...szal ezzel sztem azt fogjuk elérni h egyiket sem veszi komolyan....case, te meg legalább adjál vmi reakciót ha már eccer engedted a reqet! (kétlem h ezeket mind kinyomtatnád magadnak és húzogatnád a party alatt :p)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 11:06 pm 
Site Admin

pszabi wrote:
case, te meg legalább adjál vmi reakciót ha már eccer engedted a reqet! (kétlem h ezeket mind kinyomtatnád magadnak és húzogatnád a party alatt :p)

olyat csak egyszer csinaltam, mikor a tavaly divatbemutatos bulin minden modellnek be volt igerve 1-2 szam es mashogy nem birtam volna kovetni, hogy mi van. de barmilyen hihetetlen is figyelek es jegyzetelen.. :beee:
egyebkent HaMC nem tudom, hogy lesz-e. az inkabb a 22:00 elotti bemelegito blokkba férne bele, de még nem tudom, hogy addig lesz-e idom arra is osszepakolni egy ujabb CDt, vagy csak a régiekbol gazdálkodom majd.

én meg szeretnék requestelni sook Ayu-t! leheeet? ;D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 11:10 pm 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
egyebkent HaMC nem tudom, hogy lesz-e. az inkabb a 22:00 elotti bemelegito blokkba férne bele, de még nem tudom, hogy addig lesz-e idom arra is osszepakolni egy ujabb CDt, vagy csak a régiekbol gazdálkodom majd.

^^"" örülök ha 10re odaérek..nem épp a szomszédban lakom, a cd dolgot meg azért kérdeztem mert én is ki tudom írni, ha kell... (:D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 11:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

én pl nem vagyok nagy ritkaság mániás..azt kérem amit szivesen hallanék..ha sokszor játszott favorit dolog akkor majd jobban számítok rá h nem marad ki...bár pont ezértr nem írtam: laruku:niji gackt:vanilla bucktick...na mindegy szal szerintem nem gáz hogy ha valaki rikvesztel akkor azt írja amit szeretne sutba dobva a praktikusság -elvét..amúgy igazad van pszabi de itt a mániákus rajongás mindig mértékadó volt...ja amúgy "tizenvalahány dizzit" én is eröltetném bár kb minden bulin van de azé most se legyel elfelejtve...egyébként pszabinak igaza van..itt téleg van lehetőség mindenféle egyéni rare meg ritkánn játszott cuccokat kérni..de szerintem más is úgy gondolkodik ahogyan én: jobb a lényeges dolgokban tutira menni..mint egy "case: fú bazz' ez a cd nincs nálam" effektus..de akkor javaslom...most még időben vagyunk..legyen cool rare kevésbé játszott rikveszt list, meg egy általános "tutizzuk le ami muszáj h ott legyen kívánság..legalább Case agyvérzést kap..és a rehab után elemi erővel vág bele a szombati durvanagyparty-ba

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 11:43 pm 
Elite Member

pszabi wrote:
nem épp egy reqhullámot akartam elindítani, pláne nem olyat ahol a számok fele olyan ami bizti kérhetõ a helyszínen is (pl deg számok, despairek, mucc, siam shade, metronome)...szal ezzel sztem azt fogjuk elérni h egyiket sem veszi komolyan....

Én sem szeretnék kötözködni, de ha már itt tartunk, hogy mi szokott lenni, meg mi nem, akkor Gackt meg Malice is mindig volt, ergo: te sem kértél valami hűdenagyoneredeti dolgot.

Ha meg ezzel a reqhullámmal azt akarod mondani, hogy "amit szabad Jupiternek...", akkor az nem egészen fair, hogy azon aggódsz, hogy ha mindenki kér valamit, akkor a te kéréseid esetleg nem teljesülnek maradéktalanul.

Nem vagyok Case, hogy ezt biztosan kijelentsem, de feltételezem, hogy a végén úgyis azt fogja leadni, amit gondol (amibe nyilván bele-belecsúszik mindenki kedvenceiből pár szám). Kétségtelenül naaaagy meggyőző erő vagy egy kissebbfajta csoda kéne ahhoz, hogy pl. Miyavi menjen a buliban az ő blokkjában (rendszeresen kötök a dologra fogadásokat a naivabb emberekkel, akik még reménykednek ^^).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 08 Wed, 12:13 am 
Member

Függetlenül a mini-vitától és, hogy lejátszák-e avagy sem, rekvesztálnám:

Plastic Tree - Juujiro

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 08 Wed, 3:42 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ne tessék vitázni! Én megbízom a DJ-samaban, hogy úgyis kb. jó kis buli lesz, amit nem fogok megbánni, hogy ott voltam még úgy is, ha egyátalán nem requestelek semmit, és egy szám se megy le azok közül, amit akkor nagyon jól esne hallani. Mert party lesz és yeyy! :hippy: Én meg helyben úgyse kérek semmit, úgyhogy megragadtam a lehetőséget! xD Mondjuk talán most odaállok egy eredeti Merry albumot félénken szorongatva, hogy az az egy szem dal jól esne róla, amit szeretnék. Majd meglássuk . ^^""""""
Mellesleg a requestek nagy része nem annyira általános, mintha most mindenki az x-től kérné az x-et, vagy a bob-ot, vagy a vanillát, stb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 08 Wed, 12:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Rufio wrote:

Plastic Tree - Juujiro

ich liebe disch.

(éljenek az ütős plastic tree dalok *0*v)

apropó, én is hasonlóképp dobtam be egy dalos/ bandára figyelmet felhívó Fatima kérésemet a mélybe. hallom ahogy echózik! ;p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 08 Wed, 2:32 pm 
Member

bylon wrote:
Rufio wrote:

Plastic Tree - Juujiro

ich liebe disch.

(éljenek az ütős plastic tree dalok *0*v)

(éljen, éljen! \m/ )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 08 Wed, 3:23 pm 
oshare booty
oshare booty

Mona wrote:
amúgy igazad van pszabi

thanx!!

Zoska, te már kevésbé értetted meg a lényeget...de bogozzunk:

Zoska wrote:
Én sem szeretnék kötözködni, de ha már itt tartunk, hogy mi szokott lenni, meg mi nem, akkor Gackt meg Malice is mindig volt, ergo: te sem kértél valami hűdenagyoneredeti dolgot.

üüüüügyes!!! szeretem ha végigolvassák a postokat :p

pszabi wrote:
pl malice mizer - color me blood red (néhányszor kértem már eredménytelenül...^^""")

/no need for further comment i guess..../

gackt redemptionét egyébként azért írtam fel, mert új és nem voltam benne biztos h case kiírja és viszi magával...

Zoska wrote:
Ha meg ezzel a reqhullámmal azt akarod mondani, hogy "amit szabad Jupiternek...", akkor az nem egészen fair, hogy azon aggódsz, hogy ha mindenki kér valamit, akkor a te kéréseid esetleg nem teljesülnek maradéktalanul.

megint csak mellé: neeem, teljesen nem ezt akartam pupák, mert akkor nem lenne logikusabb h pm-ben rendezzem a dolgot?? (vagy ez eszedbe sem jutott...^^"")

Zoska wrote:
Miyavi menjen a buliban az ő blokkjában

nah ezt szeretném elérni..XD

egyébként nemtom mivel érdemeltem ki ezt a negatív hangvételű postot, de remélem h így azért sikerül 1-2 dolgot helyrerakni. nem akarok senkivel sem rosszban lenni, szal elnézést ha hüjén fogalmaztam...

egyébként minden hölgynek (és aki annak képzeli magát) boldog nőnapot kívánok!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 08 Wed, 5:23 pm 
Member

Most teljesen off és sajnálom, meg minden, de szerintem ide alegcélszerübb írnom ezügyben.

OFF

- A mostani bluira jön valaki XX.ker és/vagy környékéről(kispest, csepel)? Éjjeli hazamenetel + haverkodás céljából kérdezném (kb. senkit sem tudok a környékről akit vmennyire is érdekelne a japán zene).

/OFF

Egyébként nagyon várom már, első alkalmam lesz itten és már a gondolat is, hogy jrock, visual és stb fog ömleni, ugrálásra és örömsikongatásra gerjeszt.
(XD)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour