nah, látom én vok az elsó aki véleményt ír

a party intrója muri volt, nem a megszokott vk számokkal indult, bár az eva opja bejött és a különtánc is nagyon teccett. azután ahogyan kell, a számok fílingje darkosodott és beindult a tipikus jrock buli hangulat. ahhoz képest h sok emberre számítottam (nah persze voltunk egy páran) egész jól el lehetett férni benn. a csili-vili villogó vacakkal még nem igazán tudtam megbarátkozni, bár poénos volt, ahogyan bezavarodott a despair forbiddenjére...XD. ami nekem picit zavaró volt az az 1-2 rocker beütésű úriember, akik félmeztelenül headbangolva ordítottak szitokszavakat...(az egyikbe sajnos bele is kellett rúgnom mert másodjára lépett rá a lábamra...^^") mókás volt emellett, h az illuminati alatt egy rossz mozdulat miatt kettétört a sín a kezemen...szal onnantól kezdve óvatosabb duhaj voltam

mindent összevéve azonban a hangulat nagyon jó volt, szal thanx dj-k!!! jaigen, vki meg tudta teljesen érteni azt az amcsi fószert kinn aki annyira szemezett ji-vel? mert naon barátságos és beszédes személyiség volt, csak naon nem lehetett érteni h mit is akar mondani (bár a legszebb megnyilvánulása az volt, amikor a party vége felé az egyik japi számra amcsi folksongot kezdett énekelni és tök ritmusra!

)
japropó:
pszabi wrote:
high and mighty color

sajna ők kimaradtak...
pszabi wrote:
malice mizer - color me blood red (néhányszor kértem már eredménytelenül...^^""")
vííííííí, ez viszont volt, thaaaaaaaanx!!!!
pszabi wrote:
gackt - redemption
ja ez furcsa volt...nem mintha a sok gackt era mm szám nekem nem egyensúlyozta volna, de én számoltam el v télleg csak egy gackt szám volt (vanilla)??
pszabi wrote:
netán miyavi - senor, senora, senorita
víííí, ha nem is ez, de volt szám myv-samától is!
ÉÉÉÉÉÉÉS!
p.s(zabi).: a képeket mikorra tudjátok feltenni...?

:D:D (lehet oat kérni h engem kiretusáljatok????? még fizetnék is XD)