Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 12:54 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 20 Mon, 9:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:
Elég komolyan gondolkozom rajta, hogy eladom a jegyet, és mégsem megyek. Az már ténynek tűnik, hogy költözöm haza vidékre, úgyhogy ez nagyjából egy-két héten belül kiderül, hogy tudok-e jönni. Ha nem, akkor vagy próbálok majd tanakodó Bylonokat rábeszélni, vagy úszik a jegy ára. Hát így alakulnak a dolgok...

olvasom, olvasom, és azt hittem az lesz a mondandó vége, hogy "mert kiábrándultam a Dir en Grey-ből" LOL. Wooo, messzi-messzi vidék! Majd meglátogatjuk azt' elraboljuk Zoskát. o.oV

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 20 Mon, 9:58 pm 
Senior Member

Zoska wrote:
Elég komolyan gondolkozom rajta, hogy eladom a jegyet, és mégsem megyek. Az már ténynek tűnik, hogy költözöm haza vidékre, úgyhogy ez nagyjából egy-két héten belül kiderül, hogy tudok-e jönni. Ha nem, akkor vagy próbálok majd tanakodó Bylonokat rábeszélni, vagy úszik a jegy ára. Hát így alakulnak a dolgok...

Ha neadjisten tényleg úgy alakul a későbbiekben, hogy nem tudsz menni, és nekem is tele a pénztárcám már, akkor... csakszólokhogytudod :)))

Profile  

Post subject: :)))
PostPosted: 2006 Mar 21 Tue, 1:10 pm 
Forum Addict

Zoska: Orcoo ha minden igaz, jönni akar,neki is eladhatod... (de én reménykedem,hogy tusz jönni, naon jó lenne)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 21 Tue, 9:22 pm 
Forum Addict

http://piggyd.com/journal.asp

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 21 Tue, 10:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

setsuna wrote:
http://piggyd.com/journal.asp

ki ez a pasas?
O_o
a mázlista. vagy nagy hantás. ;p

És ó mily dicső szavak a rock forradalmasítóinak!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 21 Tue, 11:13 pm 
Site Admin

uhh-u... jah, a sivitozó amcsi fangrillek hordái majd megváltják a világot.. oh my... v___v,, kár, hogy valoszinuleg egysem volt koztuk akinek akár csak eszébe jutott volna, hogy megnézze a rakat másik eszement jó japcsi banda valamelyikét, akik felléptek az SXSW-n.. bahh. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 21 Tue, 11:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

bylon wrote:
ki ez a pasas?

Ez a fickó, ha jól tévedek, a Wednesday 13 nevezetű amcsi formációt erősíti, volt szerencsém egy videjóklipjükhöz, amiben feltűnik Dai, Kaoru, meg Nero, le voltam nyűgözve... :eek2:

Hm, egyébként nem is tudtam, hogy erre az austini őrületre beengedtek közönséges halandókat is. Mert ez elvileg valami húdefontos promóizé volt. Bár megfelelő hangerejű vinnyogással körítve végülis bizonyára hatásosabb volt a sóműsor... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 22 Wed, 12:56 am 
Site Admin

nyahh, ahogy ott is írtam délután, lezártam a Kedvenc DEG tag(indoklás) topicot. (egy ideig még hagyom, aztán valamikor majd törlöm)

ha akarja folytatni a témát valaki, akkor itt az elözmény... :bluegrin:

warumono wrote:
sziasztok!
csak azért indítottam el egy ien témát,mert...még nem találtam és meg..érdekel hogy kinek ki a kedvence :) nekem Kyo...a hangja...úúú...orgazmust keltõ :love2: na mindegy...
ja,amúgy nemrég iratkoztam fel a soj-ra...de nagy deg fan vaok,barátkozok még a Muccal,meg...do as infinity-vel...de nem naon tetszk utóbbi.na,amugy vki vmi jó japán bandát tud ajánlani?e-mailcímem..õõõ,nos nem az amit ott láttok az adatban,azaz az is de...ez jobban szeretem:
kyo33@freemail.hu

na további szépeket!

deg rulz!!! :headbang:

risch

Niikura Kaoru wrote:
wááá!nekem ...hát igen.lebuktam,kaoru :) nem tom miért,de...elõször szokás szerint dai...minden ismerõsömnek õ tetszik,mert...pfff.jópasi,stb.oké,ez tény,de kaoru annyira jófej!nem tom láttátok e a [a knot] video-t,de annyira seg hülyék ott az emberkék,hogy imádom õket :) meg amikor shinyát tollakkal dobálják...érdemes beírni a www.youtube.com -ra a deg nevét,mert sok baromságot találtok...kyo és a macska...pfff :wink:
na bye

hitori

kaoru

tenshi wrote:
xD Hogy milyen topicok nincsenek! Nekem sokáig Toshiya volt a kedvencem (indoklásként: nézzen mindenki félmesztelen Toshiya képeket, no comment, én is csak nõbõl vagyok, nem szép, de ez van xD és ráadásul még gyönyörû is, meg aranyosan mosolyog ^_^), de sajnos engem kísért egy átokszerû dolog, hogy egy bandából elõbb vagy utóbb biztos valami vízöntõ csillagjegyû ember lesz a kedvencem (persze ha van), és a Degnél is utolért, úgyhogy most Kyo a nr.1! Imádom, mert pici és mérges, mint egy agresszív kiskutya, és az egója kb. 5ször legalább nagyobb nála, mégis elfér benne. És vicces, amikor kiabál vagy angolul próbál énekelni! Meg õ is pont annyira aranyosan mosolyog, mint Toshiya!!!!!! xDDDDDD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 23 Thu, 12:04 pm 
Elite Member

Tudom, hogy OFF, meg minden, de lett félelmetesen jó álommelóm az utolsó pillanatban, úgyhogy innentől már valami nagy tragédia kéne ahhoz (pl. ha valamiért nem könyörülnének meg a szegény próbaidős leányzón, és nem kapna szabadságot), hogy ne menjek a koncertre. Költözés, depresszió elhalasztva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 23 Thu, 12:21 pm 
Site Admin

Zoska wrote:
Tudom, hogy OFF, meg minden, de lett félelmetesen jó álommelóm az utolsó pillanatban, úgyhogy innentől már valami nagy tragédia kéne ahhoz (pl. ha valamiért nem könyörülnének meg a szegény próbaidős leányzón, és nem kapna szabadságot), hogy ne menjek a koncertre. Költözés, depresszió elhalasztva.

waa, luv :heart: és nem off és én spec naon örülök, hogy mégiscsak jössz. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 23 Thu, 1:29 pm 
Forum Addict

Én is, én is! Nagyon :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 23 Thu, 6:04 pm 
Site Admin

hmhmm... a setlist az SXSW fellépésröl:

Quote:
0. G.D.S.
1. Clever Sleazoid
2. saku
3. Garbage
4. Jesus Christ RnR
5. Machiavellism
6. Merciless cult
9. Itoshisa ha fuhai ni tsuki
8. kodoku ni shisu, yue ni Kodoku
9. dead tree
10. the final
11. beautiful dirt
12. Higeki ha mabuta wo oroshita yasashiki utsu
13. kodou
14. the IIID empire
15. Spilled Milk
Encore
1. Mr. Newsman
2. New song
3. C
4. Child Prey

vagyis kb ugyanaz mint tavaly Berlinben, csak a sorrend más, meg volt persze CS, meg plusz egy új szám. de régi számok továbbra sem.. :\ azért remélem májusban mégiscsak elöszednek valami öskövület számot is...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 23 Thu, 7:23 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
azért remélem májusban mégiscsak elöszednek valami öskövület számot is...

Nemfognakúccse. :nono: *kegyetlenül realista*

Mondjuk nem értem, miért hanyagolják a Six Ugly előtti munkásságukat... New Yorkban is kb tök ugyanez a setlist ment le... :roll:

De legalább van új szám, ami egyes fültanúk szerint "trúmetál", mások szerint viszont "poppy chorus" van benne. o_O
Na majd meghalljuk úgyis.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 24 Fri, 3:30 pm 
Forum Addict

Új képek - New York!!!!!

http://community.livejournal.com/direng ... 40416.html

Kaoru olyan édiiii :)

csatlakozni kell a communityhoz, hogy meg lehessen nézni: http://community.livejournal.com/direng ... os/profile

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 26 Sun, 10:28 am 
Member

Case wrote:
mindegy, akkor az ibuszos vonatjegy info mégegyszer:
Quote:
16 FŐ ESETÉN A JEGY ÁRA:26125.-+1500.-HELYJEGY/FŐ
KÉT VONAT VAN NAPONTA:
BUDAPEST KELETI IND.: 6.50 VAGY 10.50
BERLIN OST. ÉRKEZIK :18.16 22.18

BERLIN OST IND.: 7.42 VAGY 11.42
BUDAPEST KEL ÉRK.:19.22 23.22
A HELYFOGLALÁS 90 NAPPAL ELŐTTE LEHETSÉGES , HA MÁR TUTI A LÉTSZÁM A HELYJEGYET ELÉG ELŐBB MEGVENNI/SOKAT VAGYTOK MÁJUSBAN MÁR NEM ÁRT/ A JEGYET MAJD MÁJUSBAN PÁR NAPPAL ELŐTTE MEGCSINÁLJUK.

Fapados repülővel nem lenne olcsóbb? Egyáltalán, a közlekedésre mennyit számoljunk? Mert ha messzebb is tesz le, mint a vonat, még így is lehet h olcsóbb lenne...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour