Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 4:35 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 13358 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 891  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 21 Tue, 12:10 am 
Site Admin

bylon wrote:
*global edit*

Én a 'You are There'-re gondoltam, mint utóbbi album, sampeleket hallgattam, meg furi dallamokat bennük. Szóval még nem jelent meg. ^^" A többi megvan akkor.

wrarraarrwraahhrarr
(hogy legyen ott is kis élet xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 23 Thu, 6:30 pm 
Site Admin

megint Cycheouts Ghost. embertelen jó lett az új lemez és én már a random felbukkanó hangmintáktól teljesen odavagyok... Bauhaus, DAF, Public Enemy, Throbbing Gristle (!!!!!!!!!!!!!!!!!), megstb. zseniális. :heart: Cyche a legjobb dolog ami a japcsi elektronikával történt az utóbbi jópár évben. <3 <3

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 27 Mon, 3:42 pm 
oshare booty
oshare booty

HIGH and MIGHTY Color - Here I Am

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 27 Mon, 3:47 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:

Akkor biztos jó. :D *most tölti a pv-t* :lol:

Amúgy kedvenc zene most White Zombie minden mennyiségben (La Sexorcisto: Devil Music Vol.1 <3<3<3 meg Astro-Creep 2000 albumok), de hogy on-topicabb legyen (mégiscsak j-rock a téma), akkor Miyavi. XD

edit: HandMC pv megnézve, zene befogadva, március legjobb számának kijelentve. :D :D :D (de hogy mondhatja erre akárki, hogy j-pop???!!! Mondjuk igaz, szinte mindennapos, hogy egy pop előadó nyomat a háttérbe egy kis X-Japanes dobokat, megspékeli pár gitárszólóval meg gitárreszeléssel, bedob egy kis hörgést, ilyesmik... :roll: :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 27 Mon, 5:10 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
pszabi wrote:

Amúgy kedvenc zene most White Zombie minden mennyiségben (La Sexorcisto: Devil Music Vol.1 <3<3<3 meg Astro-Creep 2000 albumok), de hogy on-topicabb legyen (mégiscsak j-rock a téma), akkor Miyavi. XD

edit: HandMC pv megnézve, zene befogadva, március legjobb számának kijelentve. :D :D :D (de hogy mondhatja erre akárki, hogy j-pop???!!! Mondjuk igaz, szinte mindennapos, hogy egy pop elõadó nyomat a háttérbe egy kis X-Japanes dobokat, megspékeli pár gitárszólóval meg gitárreszeléssel, bedob egy kis hörgést, ilyesmik... :roll: :lol: )

pont azért amiért mondjuk Shena Ringo is JPop... :grin: Me' Jpop a vk-hoz hasonlóan ugyanúgy inkább gyüjtöfogalom, amibe baromi sokminden belefér. ^^" Nah, maj' hallgatok egy kis highandmighty-t én is, me' jóideje nem halgattam az újabb cuccaikat. o_O

on: mostanában az In Corridors retro 80s' hangzásának köszönhetöen amcsi és angol altern-/indie-rock zenék mennek leginkább abból a korszakból. Nomeg japcsi hardcore & grindcore... ennek majd egy brutálka nippongroove formájában meg is lesz az eredménye valamikor április vége fele.. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 27 Mon, 6:07 pm 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
Jigsaw wrote:
pszabi wrote:

edit: HandMC pv megnézve, zene befogadva, március legjobb számának kijelentve. :D :D :D (de hogy mondhatja erre akárki, hogy j-pop???!!! Mondjuk igaz, szinte mindennapos, hogy egy pop előadó nyomat a háttérbe egy kis X-Japanes dobokat, megspékeli pár gitárszólóval meg gitárreszeléssel, bedob egy kis hörgést, ilyesmik... :roll: :lol: )

pont azért amiért mondjuk Shena Ringo is JPop... :grin: Me' Jpop a vk-hoz hasonlóan ugyanúgy inkább gyüjtöfogalom, amibe baromi sokminden belefér. ^^" Nah, maj' hallgatok egy kis highandmighty-t én is, me' jóideje nem halgattam az újabb cuccaikat. o_O

de télleg...sokkal rockosabb, mint pl a laruku, sztem de inkább jrock (v mondjon nekem vki egy popszámukat...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 29 Wed, 2:01 pm 
Elite Member

hm,nekem egyértelműen most a vidoll és kagerou és mucc... :) annyira megszerttem,hogy éjjel nappal hallgatom,ja és a durva az,hogy dir en grey-t kell hallgatnom,mert már csak arra tudok elaludni...hát igen,kyo hangja álombaringat ;p

na mindegy...további szép napot!csak az eső ne így esne és ne lene ilyen hideg...

hitori

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 31 Fri, 2:42 pm 
Site Admin

hjaj, napok óta semmi más nem megy csak ösrégi japcsi pop, rock, enka, bossa, stb cuccok.. Akemi Misawa, Meiko Kaji, Chiemi Eri & The Tokyo Cuba Boys, Momoe Yamaguchi, Akina Nakamori, Shimon Masato, Yuki Saori, megstb <3 <3 <3
persze elsösorban a szombati nippongroove oldies special miatt, de kicsit túlzottan ráhangolódtam ezekre az oldschhol cuccokra, tehát nem tudom, hogy fogok visszaállni más zenékre.. xD
(meguuu! aggyá Lupin-t! :pinky2:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 31 Fri, 5:00 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:

(basszus, teljesen kiment a fejemből o__o sorry, ma megyek seekre oszt akkor letöltheted)(/me már alig várja az adást)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 31 Fri, 6:22 pm 
Site Admin

megumi wrote:
Case wrote:

(basszus, teljesen kiment a fejemből o__o sorry, ma megyek seekre oszt akkor letöltheted)(/me már alig várja az adást)

köffke! :heart: :grin: *töltöget*
(adás meg jó lesz... *o* találtam cool 50es évekbeli jazzes cuccokat meg enkát, meg egyéb random eszementségeket is. :pinky2:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 02 Sun, 3:03 pm 
Forum Addict

Találtam egy Kalen számot és most azt hallgatom agyba-főbe :D
Amúgy meg: Kirito - Tear
(új Pierrot singlet akarok mán :roll: *visszarugdossa Kiritot a többiekhez*)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 02 Sun, 6:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Tsukasa-chan wrote:
Találtam egy Kalen számot és most azt hallgatom agyba-főbe :D

Majd ha méltóztatok mösönre gyünni, küldd át! :smile2:

Egyébként meg lőttem két, számomra eddig ismeretlen Aural Vampire számot, most azokat nagyon a kicsi szívembe zártam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 02 Sun, 7:39 pm 
oshare booty
oshare booty

HandMC - Gou On Progress albuma kinn van XD tessék mindenkinek meghallgatni azt a jpop bandád!!! fenn van a jpopsukin és a tonberryn is..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 03 Mon, 6:32 pm 
Forum Fanatic

Nálam kedvenc most (audio-)vizuálisan Gackt... (*_____*)

Amúgy "csak audióban" [cali//gari] - Dai 7 Jikkenshitsu album pár napja folyamatosan, nyehehe... 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 09 Sun, 1:07 pm 
Member

elnézést ha káromkodni fogok, de
AZ ÚJ ENDZWECK ALBUM SZÓSZERINT MEGBASZ!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :trampoline: :trampoline: :trampoline: :trampoline: :trampoline:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 13358 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 891  Next

All times are UTC + 1 hour