Nekem nagyon tetszik ez a kislemez. A KAMIKAZE nekem nagyon bejövős, és azt a géphangot is meg lehet szokni néhány hallgatás után, persze azért remélem nem lesz több ilyen =) Amúgy a klipp is ok volt. Semmi extra. Mondjuk az a kettő vagy háram kép amit beszúrtak a pasiról, meg arról az "áldjuk az urat" tömegről számomra értehetlen, max a pasi érthető aki a kezeibe temetkezik, hiszen amennyi lejött maga a szám arról szól, hogy küzdeni kell az életben, nem szabad feladni, harcolni kell mégha errős ellenszéllel álsz szemben vagy mi lol bár nem 100% =p A scissors pedig nekem egy kicsit a régi despit juttatja eszembe, és a brilliant is sokkal jobb volt élőben. Nekem ez a kislemez hangzásban olyan mintha kaptam volna egy kis Mirrort coll:set-el vegyítve.
Most nézem a kamikaze dvd-t és húúúde utálom ezeket az amcsikat =p
Hogyan lehet ennyire passzívnak lenni?Ki a szart érdekel ha nem érted nem? Úgy is a zene és hangzás a lényeg, és a despi amúgy is egy dinamikus banda a színpadon szal hogy a fenébe lehet állva meg sem mozdulva végignézni egy koncertet. Persze a számok végén tapsi hapsi meg néhány die hard fan síkítozása és ennyi. Nagyon slim -.-
+ szegény Hizumi mindent megtesz hogy felrázza ezeket a mcdonalds szökevényeket és még angolul is beszél a parasztjának de ez sem hatja meg őket

Amúgy Hizumi angolja valami szörnyűen kawai haha