Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 4:04 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 05 Wed, 10:33 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

ayu wrote:
Az az igazság hogy ugy emléxem olvastam valahol, és ettől felbőszülve mentem is a sziget honlapjára szavazni arra hogy DeG jöjjön! de hogy hol olvastam azt nem tudom. Nem akarok hazudni, ugyhogy nem állítom, csak emléxem ilyenre és azért érdeklődtem itt!

talán itt?
:arrow:

http://www.soundofjapan.hu/forum/viewtopic.php?t=165

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 05 Wed, 4:24 pm 
Elite Member

Szerintem egyébként minden évben fel fog röppenni a hír, hogy jön a Deg, már ha nyáron Európában koncerteznek... Tavaly is többen kérdezték. De hát erre az esély ugye nagyjából a nullával egyenlő (majd ha eljutunk odáig a japán kultúrtermékek terjeszkedése terén, mint a németek, akkor talán, de addig reálisan nézve semmi esély rá). Mondjuk azért jó lenne... Egy japán banda kedvéért tuti mennék a Szigetre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 05 Wed, 6:51 pm 
Newbie

nem hiszem hogy itt olvastam, de akkor ok akkor csak pletyka... azért nem hinném hogy itt olvastam mert NAGGGGYON régen jártam errefele, és most is csak azért kezdtem megint nézegetni mert kiváncsi voltam mi az igaz! na de akkor lelkesedésem megint egyenlő a nullával, és nem megyek szigetre csak hegyaljár...:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 21 Fri, 7:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

idepofatlankodok mar en is, pedig nem a diru a #1 banda nalam *felve elbujik*, csak hangulatot jottem javitani. elvetemult pillanatainkban irtunk 2 sajat ertelmezest a clever sleazoid orokzoldjere. (nem tudom eldonteni, melyik a viccesebb)

MAGYARUL
okos szarság

a retek rotoré
szú

törvényt légy övez
sebész túrja a lóbőrt
kengyel, szesz, szellő lesz
sokker ölti őőőőőőőőőőt

tyű de vér odaaaa-kinn van
kimosni, Marikaaaaa!
nézd a csürhét
kosz van, jaaaaaaaaj!

eldől az alma, ó lucsok visz
lyukán pimasz hó
kaszááál
szék álljon alááám
ó-ó olyan jó

pokróóóóóc

lény a rúna, vegyünk holmit
vicces fél, madártej
szedjünk tibinek csillárt
csúnyák is vagyunk
vigyor, állj!

viddel, viddel, viddel, viddel
viddel, viddel, viddel, viddel, mariii

álljon kisbusz mellé
csúnya sörény, válaszoool

lyukán pimasz hó
kaszááál
szék álljon alááám
ó-ó olyan jó

pokróóóóóc

süt ám, táp
szádon ronda sál
bután száll, újabb sááál
sáá-ááááál, táp
szálljon sapka-sál

állj-állj-állj, várjon még!

csiszolja aszály
munkaszünet, igeidő - tűszúrással
csiszolja aszály
munkaszünet, igeidő - tűszúrással

kúl demó
tini, ülj le inni -ühüühühü
szólj rám, ülj le, ni
itthagyott a fékünk

sajnálj, fáj a lábam, au
sajnálj, sztálini a var - auooo

süt ám, táp
szádon ronda sál
bután száll, újabb sááál
sáá-ááááál, táp
szádon ronda sál

állj-állj-állj, várjon még!

(valoszinuleg ez az ertelmetlenebbik. hint: rotor = haver beceneve)

ANGOLUL
fuck up your day

sewer

too much liver and eggs
sends you a rover
I'm just a subway show, can ya dig? woooork!
chew that vinyl, lookin hot
it was you, want a cow?

it's time to screw my cats on you

and I said "Damn all the cockpits!"
you can't wake that slug
coward slug
slay down your mole, oh
aw-aw organ view

poke rolls

lay your ruler where you're growling
witness sphere, all my cake
sense this tv that you watch
and it smashed you with a rake

winner winner winner winner
winner winner winner winner, money!

I know he was warming turtle-soup and watered soil

you can't wake that slug
coward slug
slay down your mole, oh
aw-aw organ view

poke rolls

split up, tub
shallows and crow shelves
you cunt, sell your shovel
shallow tub, Simon's up the shale
one day I will rock your mate

tears in the bull's eye
look at you, soon you'll get a demo
teens are rushing
tears in the bull's eye
look at you, soon you'll get a demo
teens are rushing

call Lennon
to me, whom I need
so lead a lil nanny
it'll rot in the fay-tune

so why? tunnel on my owl
shudder, sky in the old wall, ow
so dock, dock, shallows and crow shelves
you cunt, sell your shovel
shallow tub, Simon's up the shale

one day I will rock your mate

-virágokat az öltözőmbe-
XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 21 Fri, 7:18 pm 
Forum Fanatic

Háteznagyonhűha. :shock:

"Pokróóóc~!!" :twisted: :twisted: :twisted:

nyugi, nekem se a námbör-1 a Diru, sőt, mostanában kifejezetten utálom őket... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 21 Fri, 8:03 pm 
Site Admin

huu.. nah, az ultimate WTF hír...
Korn nyáron amcsi turnéra megy... amelyen az egyik elözenekar a.... Dir en grey. o__O! 33 koncert. huhizéwowmiafene. O__o"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 21 Fri, 10:12 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
huu.. nah, az ultimate WTF hír...
Korn nyáron amcsi turnéra megy... amelyen az egyik elözenekar a.... Dir en grey. o__O! 33 koncert. huhizéwowmiafene. O__o"

tyű... ezek egyre érdekesebb bandákkal keverednek össze o__o
(najó, még mindig a B-T vs. marilyn manson koncert a csúcs xD)
pont most valami oldalon meg megy a 'save diru from the american masses' wtf, asszem ki akarok kerülni a 'fandomból' és itthon csendesen rajongani...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 21 Fri, 10:57 pm 
Mumus

ez a szöveg bigya nagyon WTF!! De én szétröhögtem magam rajta!!!

Diru amerika meg ihhhhhhhh!! No comment egyre amcsisabbak lesznek!!! Na mindegy ez van reméljük kinövik!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 22 Sat, 8:38 am 
Elite Member

Aú... Ez a szöveg, meg ez a hír most nagyon-nagyon telibe talált... A "dalszöveg" eszméletlen, még mindig sírok a röhögéstől (és nagyon kísért az Arany-féle Ágnes asszony meg az a hülye emelt irodalom érettségi^^).

A hír meg... Nekem sajna a #1 banda a Deg, és egyre jobban fáj, ami körülötte megy. Az "oszlásnak indul(hatna) a Deg" híreken már meg sem lepődöm, de ez az amerikanizálódás azért mélyen érint.

Egyébként emg pletyka-szinten hallottam, hogy kijön két kislemez májusig, avagy akörül. Azokra azért mindenképpen kíváncsi leszek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 22 Sat, 11:19 am 
Forum Addict

Én nem vagyok DeG fan (oh, ez a sok meglepett arc, hihihi), de miért baj az, hogy kezdenek világhírűek lenni? Nem éppen az a jó? (Vagy azzal van a gond, hogy előzenekar? Mert akkor azt értem.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 22 Sat, 12:08 pm 
Elite Member

D wrote:
Én nem vagyok DeG fan (oh, ez a sok meglepett arc, hihihi), de miért baj az, hogy kezdenek világhírűek lenni? Nem éppen az a jó? (Vagy azzal van a gond, hogy előzenekar? Mert akkor azt értem.)

Nem a világhírrel van a gond, hanem azzal, amit ezért csinálnak ("fúj-visual-mi-már-nem-a-régi-közönségnek-játszunk-ők-le-vannak-szarva"). Tucat-metálbanda lehet belőlük. Az, hogy előzenekarnak hívják őket, tökéletesen érthető.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 22 Sat, 2:09 pm 
Forum Addict

Zoska wrote:
D wrote:

Nem a világhírrel van a gond, hanem azzal, amit ezért csinálnak ("fúj-visual-mi-már-nem-a-régi-közönségnek-játszunk-ők-le-vannak-szarva"). Tucat-metálbanda lehet belőlük. Az, hogy előzenekarnak hívják őket, tökéletesen érthető.

Nem ismerem őket eléggé, hogy véleményt alkossak, ezért csak annyit tudok mondani, hogy valóban nem szép dolog, ha ilyen a hozzáállásuk a rajongóikhoz, de azt tökéletesen érthetőnek találom, ha öt-tíz év múlva egy művész nem akarja ugyanazt csinálni, mint amikor elindult. Szerintem, ha egy produkció vagy egy művész nem fejlődik folyamatosan, hanem stagnálni próbál, akkor sokkal valószínűbb, hogy romlani fog...A változtatáskor viszont mindig benne van a pakliban, hogy esetleg a rajongóknak (vagy egy részüknek) nem fog tetszeni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 23 Sun, 9:52 am 
Site Admin

D wrote:
Nem ismerem őket eléggé, hogy véleményt alkossak, ezért csak annyit tudok mondani, hogy valóban nem szép dolog, ha ilyen a hozzáállásuk a rajongóikhoz, de azt tökéletesen érthetőnek találom, ha öt-tíz év múlva egy művész nem akarja ugyanazt csinálni, mint amikor elindult. Szerintem, ha egy produkció vagy egy művész nem fejlődik folyamatosan, hanem stagnálni próbál, akkor sokkal valószínűbb, hogy romlani fog...A változtatáskor viszont mindig benne van a pakliban, hogy esetleg a rajongóknak (vagy egy részüknek) nem fog tetszeni.

csak random, de találó példa: a Buck-Tick 20 éve úgy fejlödik és változik (és nem is kicsiket ugye) folyamatosan, hogy közben nem fordítottak hátat annak ami a pályájuk elején volt. Koncertjeiken természetesen az az újabb dolgok vannak elötérben (vagyis a múltból élö repertoárzenekarrá sem váltak, mint sok hasonlóan régen fennálló csapat), de mindmáig ugyanúgy felbukkannak mellettük a legelsö lemezekröl is random számok. Semmi baj azzal, hogy a Deg is változik, föleg, hogy nekem a legutóbbi lemez messze magasan a kedvencem tölük a Missa/Gauze korszak mellett, de nem értem, hogy miért kell ennyire szembefordulni azzal amit régebben csináltak.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 23 Sun, 10:23 am 
Elite Member

D wrote:
folyamatosan, hanem stagnálni próbál, akkor sokkal valószínűbb, hogy romlani fog...A változtatáskor viszont mindig benne van a pakliban, hogy esetleg a rajongóknak (vagy egy részüknek) nem fog tetszeni.

A változás jó lenne, ha nem lenne olyan "kötelező munka" szaga a dolognak. Mert ha mindezt még képesek lennének szívvel-lélekkel csinálni, akkor a legjobb dolog valóban az lenne, ha megújulnának. Akkor nem jelentkezne az, hogy a régi rajongók szép lassan kiábrándulnak belőlük. Mert a legutóbbi koncert-DVD az, ami egy az egyben megmutatta, hogy ők már milyen unottan, kétségtelenül profi módon, de a közönségtől fényévekre játszanak. És ez a világhír... Régen szerintem lazán elég volt nekik, hogy szerették, amit csináltak, most meg az arcukat elnézve munka lett. Nem hobbi, hanem kőkemény munka, ahol a siker a mérce (és feltehetőleg infantilis őrületnek tartják már a visualt, azért kapálóznak kézzel-lábbal ellene).

Ettől függetlenül én a zenéjükért, meg azért, amit alapvetően képviselnek, teljesen oda meg vissza vagyok. A legutóbbi album az abszolút kedvencem. Csak az indies-lelkesedés múlt el a fiatalságukkal, azt hiszem.

Az meg, hogy valaki rajongó, nem jelenti azt, hogy vak. Szerintem a rajongás abszolút foka az, amikor megtanulsz bosszankodni, nevetni a kedvenceden, mert nem istennek tartod, hanem szereted a hülyeségeivel, a tévedéseivel, mellényúlásaival együtt. Ergo: nem tetszik, ami a Deg körül van, de a banda van, volt és lesz is a kedvencem, még akkor is, ha tucat-metált fognak játszani. Szeretem őket, mert magamra találtam bennük, és olyan dolgokat adtak, amit eddig más még nem, és ez az, amit szerintem nem tudnék kiheverni, elfelejteni, bárennyire más irányba kanyarodjanak is el.

Profile  

Post subject: jegy
PostPosted: 2006 Apr 24 Mon, 7:58 am 
Forum Addict

én azt a véleményt tudom alkotni, hogy 'fcuk'...
ha valakit érdekel, eladnám a DEG jegyemet, mivel úgy tűnik az otthoni gondok miatt nem tudok menniˇˇ
Ha valakit érdekel, küldjön pm-et, aztán egyezkedünk...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour