Most értem a végére, röviden:
BAPTISM - hát én egy pillanatra azt hittem h ismétlőre van téve a lejátszóm és megint a Red Soil megy a Diru-tól. Ami Kyo-nak jól áll (hörgés) az Satsukinak nagyon nem. Sz'al ez a szám nem lesz kedvenc.
CRUSADE - Végre egy igazi, vérbeli ReS szám, rögtön meghallgattam kétszer is. Lendületes, bulizós.
DAMNATION - az elején elhangzó félelmetes(nek szánt) doboláson kívül első hallásra nem maradt meg semmi különös.
LAST SCENE - Ez tetszett. Szép.
METEMPSYCHOSIS - Ez is nagyon jó lett, van egyfajta hangulata.
Összességében: Ez a megjelenés kevés ahhoz h a best of előtt megjelenő, karrierjüket lezáró főműnek lehessen tekinteni. Még vagy 6 számot el tudtam volna képzelni rá, legalábbis vártam h esetleg a STIGMATA és az UNENDING SANCTUARY legalább rákerül, de nem. Azokkal sokkal teljesebb élmény lett volna ez a kis összeállítás. Továbbá én semmiképp sem a hörgős dallal indítottam volna, imho.
Szerintem még több volt bennük mint együttes, nekem továbbra sem indok h azért oszlanak fel mert nincs több ötletük. Persze lehet h ha így folytatják akkor Diru másolatokká lettek volna, mert a MEGIDDO-n erősen érezni h Satsuki-nek ki is volt a mentora...
MEGIDDO az Aru-féle 10-es skálán egy 7-esre lenne elég, nagy jóindulattal.