Köszi Szabi a
Dali albumot!!!
Nah, meghallgattam végre. Az utóbbi pár single egysíkúsága után félelemmel vegyes izgalommal vártam az első nagylemezre, de végül fellélegeztem: szerintem baromi jó lett, nekem legalábbis nagyon bejön...pedig nem is számítottam rá, LOL.
Minden dalban van valami, amibe bele lehet kapaszkodni, és abszolút alaptalan volt abbéli félelmem, hogy ellágyulnának...jó, persze szinte minden dalban befigyel a dallamos refrén
(kezdem megszeretni ezeket a "keserű monokróm" dallamait az énekesnek, még ha annyira nem is tud), de akkoris jópár helyen tisztességesen túrnak, ahogy köll.
Az is tetszett, hogy helyenként voltak (számomra) teljesen váratlan részek
(ahogy a kis dallamocska eltorzul az első dal elején az valami zseniális, vagy a "--" címűben a dübögő gépies dob...WTF? Ez marhajó!! XD), és valahogy az egész lemez kiad egy szép egységet. Még a kislemezdalok is valahogy jobban bejöttek most!!
Jó, kivéve az Endrollt, az még mindig kicsit szürke nekem. xD
Annyira sajnálom, hogy CDJapannél már sold-out a B-type, pedig annyira megfontolnám...

Namindegy.
Részemről ha nem is 10 pontos ez a lemez, de mindenképpen kap tőlem egy erős 8-ast (pláne az előző kiadványok fényében).