Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 5:17 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 26 Wed, 1:19 pm 
Elite Member

Mindig is sejtettem hogy valami mélyenszántó gondolatokról ordítoznak, de ez azért meglepett.
Tök jó. Határozottam tetszik... :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 29 Sat, 3:58 pm 
Senior Member

Nos, én nem túl régóta vagyok Dir en Grey rajongó (kb. egy hónapja). De azért nagyjából ismerem őket. Szerintem ők az egyik legjobb visual kei zenekar. Ngyon bírom a játékukat (elsősorban Shinya dobolása és Toshiya gitárjátéka tetszik) és szerintem elég virtuózan játszik mindenki a maga hangszerén. A kedvenc számom tőlük a Cage, de azért sok msá számot (Obscure,Garden,Umbrella,Ugly,stb....) is szeretek tőlük. A pédaképem közülük Shinya és Toshiya.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 29 Sat, 11:50 pm 
Mumus

lehetne egy kérésem!!! Ha lehet nem bántáskép mondom!!!! Kerüljük ezeket a nick-et amik ilyen pl mint Toshiya vagy kyo vagy Die vagy amik hogy is mondjam nem olyan hűűűű de nagyon eredetiek ugymond nem kreatívak!!! Szerintem ez gááááááááááázzzzzzzz!!!! Mondom nem bántásnak írtam csak ez nem kreativ!! ezért nem találsz ezen a fórumon sok ilyen nevet vagy még nem foglalta le valaki érted mire célzok "Toshiya"!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 30 Sun, 12:08 am 
Forum Addict

Szerintem ne mondjuk meg senkinek, milyen nevet válasszon vagy milyet ne (kivéve természetesen a rasszista vagy valamilyen csoportot vagy egyént bántó neveket, de itt erről szó sincs).

Ha új lennék, és így nekem ugrana valaki az első postom után - még akkor is, ha többször beleírná, hogy "nem bántásképp" írja - elég rossz véleményem alakulna ki a fórumról. Ezt viszont remélem egyikünk sem szeretné!

Toshiya, tudod errefelé nagyon veszélyes olyat írni a profile-odba, hogy szereted MYV-t :wink: Ne aggódj, vagyunk azért egy páran, akik szeretjük.
Részemről: Hello itt a fórumon! :welcome:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 30 Sun, 10:01 am 
Mumus

Na mondo nem bántáskép írtam!!! És nem akarom megmondani hogy Milyen nevet válasszon magának ha mondjuk az életben is vannak barátai akik ugy hívják hogy Toshiya akkor ok nekem mindegy igazából csak megjegyeztem és nem bántani akartam!!!
Ne félj senki nem fogja leszedni a fejed azért mert azt írtad be hogy Miyavi fan vagy!! D ne félénkitsd meg az újjakat :P!!!!!!

Üdv a fórumon!!!! Különben :D !!! Mondom nem bántásként írtam amit írtam!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 30 Sun, 4:43 pm 
oshare booty
oshare booty

szegény, itt beköszön illedelmesen, erre két ien nyugodt hangvételű rövidke welcome post. most ott kapargássza a sarokban a falat magába zuhanva... :D
szeva toshiya! üdv itt a soundofon! h ismerkedtél meg a diruval? láttál már livejait?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 01 Mon, 11:23 am 
Site Admin

ohh, nini, egy Toshiya.. xD hello itt a fórumon.. és jah, honnan ismered a Dir en grey-t? ^^ (és hogy találtad meg a soundofjapan-t? :sweatdrop:)

Image

Profile  

Post subject: jegy
PostPosted: 2006 May 01 Mon, 12:05 pm 
Forum Addict

MÉG MINDIG VAN EGY ELADÓ DIR EN GREY JEGYEM... valaki mentsen meg, mert dolgoznom kéne pont akkor és nem szeretnék a főnöknek nem-et mondani... túl jól fizet, hogy kirúgjanak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 01 Mon, 12:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
ohh, nini, egy Toshiya.. xD hello itt a fórumon.. és jah, honnan ismered a Dir en grey-t? ^^ (és hogy találtad meg a soundofjapan-t? :sweatdrop:)

most ide akartam valami szar poént írni hogy "biztos beírta a google-be h japán-b*zik" de még hasonlóra se dobta ki a sound of japant:D ..úgyhogy jogos a kérdés. Mi az árnyakban rejtőzünk és a google nem a barátunk:) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 01 Mon, 12:55 pm 
Forum Addict

Viszont a jrocksaga.com-on ott van link :)

http://www.jrocksaga.com/site/content/resources.php

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 01 Mon, 2:03 pm 
Senior Member

DE IIIIIGEEEEEEEEN.....számtalanszor kidobódtatok googleben...még még még még hentaii-nál is...vagy ha cosplay-t kerestem akkor is....haha....nincs olyan h japán akkor ne jöne ki S.O.J...wáháháháháhá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 02 Tue, 8:00 pm 
Site Admin

setsuna wrote:
Viszont a jrocksaga.com-on ott van link :)

http://www.jrocksaga.com/site/content/resources.php

ott azért mert évek óta ismerem aki csinálja és egy-két infóval kisegítettem annak idején. ^^"

Yene wrote:
DE IIIIIGEEEEEEEEN.....számtalanszor kidobódtatok googleben...még még még még hentaii-nál is...vagy ha cosplay-t kerestem akkor is....haha....nincs olyan h japán akkor ne jöne ki S.O.J...wáháháháháhá

jaja, föleg a képkeresöben jön ki sokszor, pl. az Atsushi vagy a Mako wallpaper miatt. o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 02 Tue, 8:06 pm 
Site Admin

nah, de a lényeg:

szállásra ez tünik a minden szempontból messze legjobb helynek:
CityStay

Egy iccaka 17 euro (ugye két éjszakát maradunk, mert péntek este érünk oda vonattal) vagyis összesen 34 fejenként. Szerencsére még elöleget sem kell fizetni, hanem majd egyben helyben készpénzzel. Emellett nagyon közel van a központhoz, egy sarokra az Alexanderplatz-tól, 10 percre a NeoTokyo-tól, és a vonatállomás is csak 2 metromegálló. Abszolúte kulturált helynek néz ki és már rákérdeztem és van helyük (két darab nyolcágyas dormszoba), tehát ha páran visszajeleznek, hogy oké, akkor befoglalom 16 före.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 02 Tue, 9:52 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
nah, de a lényeg:

szállásra ez tünik a minden szempontból messze legjobb helynek:
CityStay

Egy iccaka 17 euro (ugye két éjszakát maradunk, mert péntek este érünk oda vonattal) vagyis összesen 34 fejenként. Szerencsére még elöleget sem kell fizetni, hanem majd egyben helyben készpénzzel. Emellett nagyon közel van a központhoz, egy sarokra az Alexanderplatz-tól, 10 percre a NeoTokyo-tól, és a vonatállomás is csak 2 metromegálló. Abszolúte kulturált helynek néz ki és már rákérdeztem és van helyük (két darab nyolcágyas dormszoba), tehát ha páran visszajeleznek, hogy oké, akkor befoglalom 16 före.

Szerintem abszolút korrekt, részemről mehet a dolog! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 02 Tue, 9:55 pm 
Official HobbitGirl

Case wrote:
tehát ha páran visszajeleznek, hogy oké, akkor befoglalom 16 före.

Wow, kecsegtető! Nem látok semmi bökkenőt, szóval engem már beleszámíthatsz abba a párba! : )

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour