No, megvannak a vonatjegyek is, tehát most már tényleg semmi más tennivaló nincs csak utazni.
Péntek reggel a találka szerintem legyen a Keleti pályaudvarban, fent a vonatkonál a menetrendes kijelzö alatt 09:50-kor, vagyis egy órával indulás elött. Ellenvetés, vagy egyéb javaslat.? ^^?
(csak infonak, hatha valaki olyan iranybol jön: a moricz és blaha közt nem jarnak a villamosok, de szerencsére a moszkva tér fele már igen.)
A szállás összesen meg ugye 720 euro volt, amit majd ki kell találni, hogy egyenlöen osszuk el, vagy attól függöen, hogy ki milyen szobában lesz. (nekem hótmindegy.)
Az árból 360 eurot elöre kifizetten
(millió kösz mégegyszer setsuna-nak az utalásos segítségért! ^_^!) mert elöleget kellett utalni a hostelnek, tehát annyit majd én kérnék (vegulis mindegy, hogy euro vagy forint, habar talan inkabb utobbi egyszerubb), a többit meg majd mindenki magának a hostelben. ^^
Umumm... idöjárás elvileg eléggé gyatra lesz egész hétvégén, majd holnap linkelek valami pontosabb elörejelzést, tehát érdemes esöre is készülni. hmhmm.. mi van még? Asszem ennyi, ha még valami eszembe jut majd írom.
hjaj, és a koncertjegyet, meg igazolványt/útlevelet ne felejtse otthon senki!