|
Az ígért Ju-Ken interjú második fele:
HYDE-ról:
Hyde-al először a Spin Aqua roppongi live-ján találkoztam. Tudtam, hogy ő a Laruku énekese. Valószínűleg akkor a Monoral fellépése miatt volt ott, így hát csak üdvözöltem őt, nem akartam túl sokat beszélni hozzá, mert féltem, hogy butaságokat mondok, amivel megsérthetem. Hiszen Hyde számomra sempai volt, mivel jóval hosszabb ideje dolgozott a zeneiparban, mint én!
Lehetőségem nyílt a Glamorous Sky felvétele alatt jobban megismernem őt, Kaz-on keresztül. HYDE san nagyon csendes, visszahúzódó ember. Addigra már olyan zenészekkel is dolgoztam együtt, mint pl. Tomoyasu Hotei és Gackt. Az emberek mint ők, hajlanak aktívan kifejezi a véleményeiket arról, hogy hogyan lehet megvalósítani a közös munka során azt, amit ők akarnak, erős a jelenlétük az emberek között. De HYDE teljesen ellentéte volt ennek, mindig csak akkor szólalt meg, amikor valami fontosat akart mondani. Ő nagyon jó abban, hogy harmonikus környezetet teremtsen a körülötte lévő embereknek.
Vamps turnéra való felkérés:
Amikor felvettük a Love Addict-ot, azt hittem, hogy az is úgy fog zajlani, mint mikor a Glamorious Sky-on dolgoztunk, vagyis, hogy csak arra az egy maxira vonatkozik majd. Aztán kiderült, hogy ugyanaz a csapat menne a turnéra is, akkor azt mondtam a lemezfelvétel közben: „Kérlek, vigyetek magatokkal a tokiói fellépésekre!” Mikor felkértek a turnén való részvételre, nagyon boldog és izgatott voltam! Beleegyezésüket kértem, hogy ezt az információt, -mármint, hogy a Vamps-al turnézom- mindenkivel megoszthassam a hivatalos oldalamon.
VAMPS-RŐL:
Kezdetektől HYDE azt mondta nekem, hogy ne tartsam vissza magamat KAZ kedvéért, aki eltörte a bokáját és nem igazán tud a színpadon mozogni, csak adjam önmagam. Úgyhogy követtem a tanácsait, és mindent beleadtam a live-ok alatt, még akkor is, ha Kaz előtt kellett néha játszanom. (hát nem igazán értem miről beszél, lehet, hogy fizikálisan Kaz helyett is körbeugrált a színpadon, vagy hogy az ő területén is mozgott...LOL)
Bár mindig együtt csinálunk mindent, tudom, hogy nem vagyok a Vamps állandó tagja. Természetesen, én igyekszem a legjobb formámat hozni, de hogy meddig maradok velük, abban nem én döntök. Amíg engedik, hogy a VAMPS-al dolgozzak, és láthatom, hogyan alakítják az utat, amit a zenén belül választottak, addig én boldog vagyok.
Hogyan tudnám a leginkább jellemezni a VAMPS-t? Talán hangos, szexi és fülbemászó! A hangos részében aktívan közre működöm. Ami a szexi részt illeti, az egyértelműen HYDE eredménye. Elnézve a színpadról a közönségben álló lányok kábult arckifejezését, tudom, hogy az egyetlen ember szexuális aurájának az eredménye....
A zenekar tagjairól:
Mi mind hasonló korúak vagyunk, úgyhogy elég jól kijövünk egymással, miközben még remekül is szórakozunk.
Ali érdekes ember, hasonló korúak és zenei érdeklődésűek vagyunk, ő a legjózanabb valamennyiünk közül és kiváló dobos. Jin-Chan nagyon aranyos, kicsi mint egy lány, nagyon összetett személyiség. És nem, nem gondoltam arra, hogy kiszabadítottam őt a a ketrecből, (Jint gyakran zárják be egy ketrecfajta dologba a körút alatt), éppen ellenkezőleg én egy sokkal kisebb helyre zárnám be..LOLOLOL.
Kaz san semmit sem változott a 10 év alatt. Az életét a zenének szentelte, nincs számára fontosabb dolog a világon. Nagyon kedves, nem akarja az embereket megváltoztatni. Mindegy, hogy épp az egekben szárnyal, vagy a padlón van az életében, vagy a zenekarral, ahol zenél, dolgozik valamin, vagy nem, van-e pénze, vagy nincs, mindig önmaga tudott maradni. Nagyon szeretem, mint barátot, vele igazán nyitott és őszinte tudok lenni, én igazán kedvelem őt.
Hyde mellett is nagyon jól érzem magam, ő számomra olyan, mint egy idősebb testvér, szívesen töltöm vele az időmet. Bár ő teljesen más személyiség, mint Kaz, sok közös vonásuk van, ami miatt jól kijönnek egymással. Mindig felnőtt módjára viselkedik, jól kijön az emberekkel, tökéletesen tudja irányítani az érzelmeit. Amikor körülötte vagyunk, mindig boldoggá teszi embereket. HYDE san a színpadon rendkívül cool, olyan kisugárzása van, amivel el tudja kábítani az embereket. Kérlek, ennél már ne legyél coolosabb, mert az arány, már így is több mint elég...LOL. Ha majd lesz egy-két ránc az arcán, akkor sem fog ez megváltozni szerintem.
Célok a turné alatt?
Minél többet megtudni a Vamps-ról, minél közelebb kerülni ahhoz a képhez, amit ez a két ember megalkotott a képzeletében. Persze tudom, hogy ennek csak egy részét fogom megérteni, de akkor is a tölem telhető legtöbbet megteszem majd ezért. Mivel ez első alkalom, hogy HYDE helyett a VAMPS nevet használja, remélem, a közönség is remekül fogja magát érezni.Ha minden alkalommal mosollyal hagyják el a fellépés helyszínét, akkor leszek elégedett igazán!
Remélem tetszett és nincs tele hibával...
|