22 wrote:
najó, mostmár beírok, mert ezt nem bírom xD
Yoshiki lemondta az eu koncertet, igen, hű, ez borzalmas, stb stb... lehet utálni (nekem se szívemcsücske az az ember, de istenem) viszont azért nem kéne csesztetni, h japánban koncertezik! egy árva szóval nem mondta szerintem, hogy leállnak a japán koncertekkel. azért _minden_ cselekedetébe nem lenne muszáj belekötni, ez kezd nevetségessé válni.
csak ennyit akartam -_-"
igazad van
de nem az a baj hogy cselekszik, hanem hogy szerintem (ill. szerintünk) annyira irracionális és oktalan dolgokkal próbálkozik, hogy nem fér be a józan ész határaiba. Inkább 1 párizsi koncert, mondom én, mint 6 tokyói. koncertezzen, én annak csak örülök. Szeretem az X koncerteket nézni.
A baj inkább azzal van, hogy bejelent egy nagy dolgot, aztán 3 módosítás után sűrű bocsánatkérések közepette lemondja, majd bejelent egy mégnagyobbat, amit megint lemond, aztán egy istentelen nagy dolgot jelent be (itt tartunk most) és ki tudja ez hányszor fog módosulni, és aztán lemondják-e és utána mit talál ki.
Szeretném ha nomrális ember módjára jelentgetne be. Tartson meg 2 TD koncertet, és jöjjön euba koncertezni. De ha lemondanak 5 külföldi koncertet, akkor bizony 6 japán koncertet is lemondhatnak bármikor.