Az meg nem ismerem, de most már felrakták tw-re, igaz, hogy torrent, de töltöm!
Feltöltöttem a Toshi with T-Earth új albumát!
Toshi with T-Earth - Haruka naru...
Nyah, tegnap este megnéztem a koncertet!
Ami nagyon nem tetszett, hogy már 1 órája ment kb és még nem láttuk a zenekart csak kivetítőn! Ha ott lettem volna biztos hülyét kapok tőle... Aztán Toshi hangja egyre szörnyűbb, lehet, hogy jobb lenne, ha helyette is találnának a support-ot... Mondjuk Ryuichi a Luna Sea-ből és akkor lehetne a nevük Luna X!
Sugizo-é minden elismerésem, mert fantasztikusan játszotta azokat a baromi nehéz számokat, de még mindig látszik, hogy bár Sugizo hide után a legjobb gitáros japánban (legalábbis vk körökben), de még mindig nem érte el azt a színvonalat, amit ő. Az, hogy nem hangzott ugyanúgy, ahogy hide-é, az meg sok mindentől függ: egyrészt a hangosítás (amivel mi is megszívtuk), másrészt Sugizo nem Fernandez hide modellen játszik és minden gitárnak más a hangja, meg persze a torzításon is múlt, na meg azon, hogy ez nem egy Tokyo dome-os koncert volt és teljesen más az akusztikája, ezektől függetlenül szinte hibátlanul játszott (és, aki próbálta már lejátszani az X-et a szintén így gondolja... nekem egy pengetőm bánta csak, de a lábcinünk is szétesett a próbán olyan gyors)!
Pata és Heath nagyon jók voltak, viszont Yoshiki nagyon sztárolta magát és ez megint nem tetszett! Az viszont nagyon megható volt, hogy a bevezetőben mutatott korábbi koncertjük kimonoit vették fel, és az is, hogy a Tears-et játszották! Az nagyon szíven ütött, még sírtam is (ahogy ez egy hide-fantól elvárható). Egyszóval eléggé felemásra sikeredett ez a koncert, de azért jó volt!