Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 12:35 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 May 29 Mon, 12:48 pm 
Site Admin

o__O"

nyahh, a koncert korrekt volt nagyon és plusz jópont volt, hogy némi elörelátó szervezéssel elkerülték (vagy legalábbis ésszerü szintre csökkentették) a tavalyi káoszt.
majd lesz beszámoló, megstb. O_o/

*megy vissza kómázni*

Image

Profile  

Post subject: Re: ...
PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:03 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Rin wrote:
akkor csütörtökön átadom a DEGenerált Kyoisztikus energiákat:DDD

:laugh: Jóvan, Mana-sama, örülök, hogy még mindig nem sikerült eléggé lefáradni...(vagy igen? XD) Úgy nem mellesleg az aláírásodon még mindig fetrengek! =DDDD

Most értem haza alig egy órája, szó szerint megDEGlettem, lázas vagyok, a torkom ég, de teszek rá magasról, mert az élmény minden kínszenvedést megért!
Bevallom őszintén, bennem volt a félsz egy kicsit, a 2005-ös koncertfelvételek miatt, meg Zoskáék is mesélték odafele a vonaton, hogy tavaly kedvenc köpködős kertitörpénk enyhén szét volt csúszva, és tiszta hang nem igazán préselődött ki a kis torkán... Hát ahhoz képest most le a kalappal előtte, igazán kitett magáért! Boldog vagyok, hogy életem első Dir en grey koncertje ilyen ütősre sikeredett! :D
Ebben persze nagy szerepet játszott az, hogy sikerült az első sorba lavíroznunk (tapasztalt koncertes vagyok, soha nem tolakszom, hanem lavírozok :sweatdrop: ), bár ehhez kellett egy jó adag mázli, ugyanis először a biztonságis bácsi igen randán nézett ránk, mikor közöltük vele, hogy mi oda előre, be... De aztán ahogy gyűlt a hátunk mögött a tömeg, és nyomtak egyre előrébb, belátták, hogy velünk már nem tudnak mit kezdeni, így beengedtek az első elszeparált szektorba, onnantól kezdve nekünk már több se kellett, nem nézve se istent, se embert, se német fengörlt, előreslisszoltunk (Nanamival és Manával voltam, a többieket a stadionba paszírozódás közben szem elől tévesztettük).
Dai oldalán álltunk, és most aki nem bírja a ömlengős fengörlrohamokat, csukja be a szemét... :twisted:
Édes istenem, hogy az az ember mennyire gyönyörű! :love: :heart: :heart: :heart: Volt úgy, hogy egy szám alatt csak őt bámultam erőteljesen gyépés vigyorral a képemen... XDDDD (és egyszer rámmosolygott!!! ...jó, tudom, hogy nem konkrétan rám, hanem csak úgy örült magának, és azért vigyorgott a közönségre, de hadd ringassam magam hamis illúziókba! XDDD) A többieknek is rendesen bemutatkoztam fengörlizmusból, ezúton is elnézést kérnék mindenkitől, de hát a szerelem nagy úr... :drop2:
Egyébként nekem most így a DEG konkrétan Daiból és Kyoból állt, Shinyából csak annyit láttam, hogy vonul ki-be a jellegzetes pingvinjárásával, Toshiyát néha elcsíptem, amikor nyújtogattam a nyakam (Mana, legközelebb én is veszek platformtopánt XD), Kaorut meg akkor pillantottam meg először, amikor a végén kegyeskedett az oldalunkra járulni, pengetőt dobálni, amit előtte szakrális csókkal illetett... XDDD
Nem győzöm elégszer kihangsúlyozni, mennyire örülök neki, hogy Kyo most megerőltette magát, és énekelt, nem csak vonyításhörgésordibálás volt kósza sokkerrohamokkal körítve. Az új dal nekem akkor tetszett, bár már erős eufóriában voltam, szóval majd még akkor nyilatkozok róla bővebben, ha kiadják.
Szóval mindent egybevetve nekem nagyon tetszett, elfogultság ide, vagy oda, és baromi jól éreztem magam (ebben közrejátszott a kellemes társaság is :heart: ), és legközelebb is menjünk! :D

Profile  

Post subject: ...
PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:04 pm 
Forum Addict

Jude: én sosem lankadok:DDD

Profile  

PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:06 pm 
Forum Addict

ja és persze: OF COURSE!!!! XD

Profile  

PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:08 pm 
Senior Member

Rin wrote:

ezt örömmel hallom, ma petite doux!
Csütörtökre, hozzál ginsenget! :twisted:

Profile  

PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:08 pm 
Forum Addict

ha lenne rá pénzem drága:P DEG felemésztett mindent:'( de megérte

Profile  

PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:09 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Rin wrote:

Ezért is örvendesz KÖZImádatnak a köreinkben! =DDDD
Ezek szerint a szentséges emésztőnedv már távozott a szervezetedből, és túlélted, ez töKyo! :lol: *lelövi magát*

Profile  

PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:10 pm 
Forum Addict

:DDD távozott, bár nyomokban még DEGradálja a gyomromat:D

Profile  

Post subject: Re: koncert
PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:10 pm 
Official HobbitGirl

[quote="Rin"]ÁHHH!!!! Ez nagyon fangirl-ösen fog hanzani, de IGEEEEEEEEEEN, lenyeltem Kyo nyálát (azóta is megy a hasam:((()
Nanami: bocs, hogy lefejeltelek:***[quote]

Semmi probléma, mindháromszor túléltem a találkozást az álladdal... : D
És a koncert valóban isteni volt, miután a biztonságiőr feladta a bunkóskodást, öregnéniket megszégyenítő tolakodással (Jude, te nem tolakodsz, hanem lavírozol.. de én tolakodom! : D) befúrtuk magunkat Manával(avagy Rinnel) és Judedal az első sorba.. najó, másfeledik sorba, az előttünk ugrándozó két -még nálam is- mélyebb növésű német fangirlt ("Dáááájszukeeee!!! Dáááájjj!! Tosijááá!!!") leszámítva, akik okoztak számomra sok kellemetlen percet. IGaz, hogy a koncert kétharmadáig támolyogtam és azt tippelgettem, mikor ájulok már el a melegtől és a tömegtől, de mikor felhangzott a Child Prey... akkor valami megváltozott : ) Amúgy közvetlenül Dai előtt álltunk, aki tényleg nagyon aranyosan volt, bár kicsit duzzogtam, hogy Kaoruból jóformán semmit sem láttam, csak a végén a dobálásoknál, de a többieket megnézhettem, viszont Kyo mászkálhatott volna többet balszél felé! : ) És még Gara, a teknősöm is végignézte az egészet, hiába szakadt le az oldalamról a koncert közepén, leguggoltam (kedves barátaim ijedtségére : P) és megtaláltam! : )
Mindent egybevetve, mint már mondtam, szuper volt alles zusammen, részese lehettem az élménynek, hogy Kyo leköpött, Dai leöntött, Kaoru pedig mellkason talált egy pengetővel, amit sajnos egy németchen fangirlchen előbb vett fel... de sebaj, az élmény megvolt : )

Profile  

PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:15 pm 
Forum Addict

amúgy bevallhatom életem egyik legjobb koncertje volt^^ még ha Die pengetője helyett egy keresztet is szedtem föl:( (amit azóta el is törtem, hogy YU-babát csináljak belőle a rózsafüzérem végére --> most lehet ütni:P)

Profile  

PostPosted: 2006 May 29 Mon, 1:18 pm 
Official HobbitGirl

Rin wrote:
amúgy bevallhatom életem egyik legjobb koncertje volt^^ még ha Die pengetője helyett egy keresztet is szedtem föl:( (amit azóta el is törtem, hogy YU-babát csináljak belőle a rózsafüzérem végére --> most lehet ütni:P)

Nekemis.. najó, az egyetlen koncertem, azt a két ingyenes Republic-koncertet nem veszem számításba, mert nem is szeretem : P
Ja és KÖZI a rózsafüzér végéből kreált Kyo-babát... nagyon YUU lett... : ))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 29 Mon, 2:05 pm 
Forum Addict

Hááát én személy szerint nagyon-nagyon élveztem életem első Dir en grey koncertjét! Igaz ugyan, hogy nem volt olyan kiemelt helyem, mint Jude-éknak Die oldalán, meg el is szakadtam a többiektől teljesen, úgyhogy németek meg franciák gyűrűjében voltam egész idő alatt, de szuper volt. Kaptam vizet és legyeztek legyezővel koncert alatt... és még a karomat is kényelmesen fel tudtam emelni ... végülis nincs okom panaszra, Kaorut és a szőke Toshiyát tökéletesen láttam, Kyót is természetesen, és Shinyát távolról, mikor bedobta a tömegbe a dobverőit, és voltam olyan hülye, hogy azt néztem, merre repülnek, ahelyett, hogy Shinyára koncentráltam volta... mire visszafordultam a színpad felé, már nem volt sehol :(

Nem tudom, amerre a többiek álltak mi volt, ahol én, ott nem voltak elvetemült kiáltozó fangirlök, viszont mindenki énekelt egész koncert alatt ^^" nagyon furcsa érzés volt, hogy egy ott egy csomó európai és mind japánul énekel...

Egyébként ma reggel kezdett tudatosodni bennem úgy igazán, hogy láttam élőben a Dir en greyt... jobb később, mint soha...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 29 Mon, 6:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

az új Deg dvd után döntöttem úgy hogy nem nagyon érdekel mit művelnek élőben..de most már persze nagyon sajnálom.. Gergő (tokubei) csodálatos turné polót hozott nekem... Ezúton is hálásan köszönöm.. akit érdekel megnézheti az ld50-es profilomban ahogy büszkén feszítek benne..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 29 Mon, 6:52 pm 
Forum Fanatic

Na, csak hogy a frissen hazajött koncertesemberek lelkesedése végképp ne lankadjon :D

Új Dir en grey single július 26-án, címe: Ryojyoku no ame.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 May 29 Mon, 10:05 pm 
Official HobbitGirl

Jigsaw wrote:
Na, csak hogy a frissen hazajött koncertesemberek lelkesedése végképp ne lankadjon :D

Új Dir en grey single július 26-án, címe: Ryojyoku no ame.

Fú, az egy jó nap lesz számomra! : ) Nem tudja valaki, hogy mit jelent amúgy ez a cím?
Más: Csak én nem vettem észre, hogy Kyonak új piercingje van a szemöldökei között? : o
http://www.gothicandart.com/PORTAL/modu ... 497&page=2 (néhány kép a koncertről)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour